.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защо ще страдаш, ако умре близък за теб човек?
    Ти си написал отговора във въпроса. Не страдаш за човека, а за това, което е означавал за ТЕБ.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Бог да ги прости, разбира се!

че защо да не споделиш, нали нямаш страх и предрасъдаци.
    Защото не искам да стоя в затвора, duhh.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Ти си написал отговора във въпроса. Не страдаш за човека, а за това, което е означавал за ТЕБ.
    Не съм съвсем съгласна. Аз лично съм ревала за човек, с когото съм се виждала един път само в живота си. И не беше някакъв фарс, беше си истина, щото наистина ми стана тъжно за въпросния.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Защото не искам да стоя в затвора, duhh.
    Защо, там само могат да те ритат по задника (и други анални приключения) как ти риташ кучета за кеф, таман ще намериш единомишленици. Така, че чудесна среда за твоето развитие.

Защо, там само могат да те ритат по задника (и други анални приключения) как ти риташ кучета за кеф, таман ще намериш единомишленици. Така, че чудесна среда за твоето развитие.
    Да но, както ти отбеляза, защо да се лишавам от благата на обществото? Не ми пречи да си съдействам с хората, нямам проблеми да се впиша в която и да е социална среда, дори и да не вярвам в глупостите, които циркулират в тая среда.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-11-2015 на 22:22

Мега фен
    нямам проблеми да се впиша в която и да е социална среда.
    Е как така, след всичко, което изписа и сега изтърсваш това. Баси метаморфозите чуивек.

Как ще съчетаеш вписването в социална среда с ония приказки за безжалостно причиняване на страдание, ми вписването изисква най-малкото уважение към колектива бе чуйвек.

Мега фен
    Ако бях М***, в момента щях да правя вуду кукли на всички пишещи в темата.

ми вписването изисква най-малкото уважение към колектива бе чуйвек.
    Това е лесно за симулация. Вече с някои други филми е малко по-сложно, но и за тях си има решения.

Мега фен
    Вече с някои други филми е малко по-сложно, но и за тях си има решения.
    Тия от 'под прикритие' трябва да те вземат да научиш мартично как да играе

Мега фен
    Това е лесно за симулация.
    Симулация, ами ти целия си живот на симулация ли ще го живееш. Или ти си от ония "приятни" хора дето уж ти казват "здрасти", ама отвътре си викат "ух да ти таковам таковата". Докторе не очаквах, че точно ти ще паднеш на нивото от Биг Брадър. Мислех, че ти откровено ще псуваш и риташ всеки когато получиш мотив, а ти си щял да симулираш.
    Последно редактирано от defender : 11-11-2015 на 22:41

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Тия от 'под прикритие' трябва да те вземат да научиш мартично как да играе
    Не бих казал че съм чак толкова добър, но справям се. Има и не малко конфузни ситуации, където изобщо не знам какво да кажа или направя - мълчанието е най-добрия вариант, но от време на време импровизирам и се получава.

Симулация, ами ти целия си живот на симулация ли ще го живееш. Или ти си от ония "приятни" хора дето уж ти казват "здрасти", ама отвътре си викат "ух да ти таковам таковата". Докторе не очаквах, че точно ти ще паднеш нивото на Биг Брадър, мисех че откое ще псуваш и риташ всеки кога получиш мотив, а ти си щял да симулираш.
    За мен не са важни емоционалните жестове, които хората търсят и обменят. Не са толкова важни и съответните облаги от тая "мимикрия" - човешкото битие, както в социалните, така и в индивидуалните аспекти, за мен си остава енигма, която предоставя огромно поле за изследване и наблюдения. Това ми е основния мотив за социална интеракция.
    Между другото и ти симулираш, но вярваш в симулациите си, защото действаш с илюзията, че ролята ти е равнозначна на това кой си ( или изобщо че има роля, която да наричаш Аз)
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-11-2015 на 22:58

Мега фен
    Между другото и ти симулираш, но вярваш в симулациите си, защото действаш с илюзията, че ролята ти е равнозначна на това кой си.
    не разбирам, обясни по-елементарно човек, все пак аз съм вярващ кретеноид от 18 век, а не печен сатанист-психотерапевт от бъдещето, защото нашето време още не те е достигнало.

Мега фен
    искаш да кажеш, че аз симулирам, но приемам, че ролята, която симулирам е истинското ми аз. Нещо такова ли?
    Последно редактирано от defender : 11-11-2015 на 23:09

не разбирам, обясни по-елементарно човек, все пак аз съм вярващ кретеноид от 18 век, а не печен сатанист-психотерапевт.
    Работата е такава че състоянията в които се намираш, и съответно техните поведенчески проявления, изобщо не могат да се приведат под общия знаменател на АЗ. Илюзия е че си личност (една конкретно), затворена в ограниченията на физическото си тяло, и която взима осъзнати и целенасочени решения, съобразени с тая личност. Нито имаш толкова пълен контрол, колкото си мислиш, нито поведението ти идва от един, осъзнаван източник - а идва от много и качествено различни части на психиката. Не случайно, някой като се афектира, поведението му рязко се променя, и често мисли и казва неща, които не би си и помислил да каже в обичайно състояние. Може да се каже че във всеки един момент ти си качествено различна личност, ако изобщо може да се използва това понятие, и единствената "реалност" на Аза, е само тази, която произтича от вярата че Аза съществува.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-11-2015 на 23:17

Мега фен
    Нито имаш толкова пълен контрол, колкото си мислиш, нито поведението ти идва от един, осъзнаван източник - а идва от много и качествено различни части на психиката. Не случайно, някой като се афектира, поведението му рязко се променя, и често мисли и казва неща, които не би си и помислил да каже в обичайно състояние. Може да се каже че във всеки един момент ти си качествено различна личност, ако изобщо може да се използва това понятие, и единствената "реалност" на Аза, е само тази, която произтича от вярата че Аза съществува.
    Ами това е че вярващите трябва да се намират винаги в едно и също състояние.

Целта е да "умреш" за изменяемия свят и "оживееш" в неизменяемия Бог.

аз не съм все още от тия.
    Последно редактирано от defender : 11-11-2015 на 23:21

искаш да кажеш, че аз симулирам, но приемам, че ролята, която симулирам е истинското ми аз. Нещо такова ли?
    Точно такова. Както едно дете, въпреки че симулира че е Батман, все пак в неговия свят то наистина вярва и се изживява като Батман. Само че детските игри са толкова недодялани и наивни, че изглеждат комично.

Мега фен
    Точно такова. Както едно дете, въпреки че симулира че е Батман, все пак в неговия свят то наистина вярва и се изживява като Батман. Само че детските игри са толкова недодялани и наивни, че изглеждат комично.
    първо, аз мога да излъжа ума си, че съм Батман, но не мога да излъжа сърцето си, дали това съм наистина аз.
    второ аз не се друсам с фантастика, а напълно си давам сметка за реалността.

Ако мислиш че православието и нещо като ню ейдж надрусване с позитивно мислене извън пределите на реалността, ми лъжеш се.

първо, аз мога да излъжа ума си, че съм Батман, но не мога да излъжа сърцето си, дали това съм наистина аз.
    второ аз не се друсам с фантастика, а напълно си давам сметка за реалността.

Мега фен
    ебаваш се, защото мислиш, че рационалността идва от ума ли?

Мега фен Аватара на an7raks
    Няма да страдам и не страдам, въпреки че някои от т.нар. ми близки, вече не са измежду живите.
    Значи, ако сме в една стая аз ти и майка ти/надявам се да е между живите/ и аз й посегна, ти няма по никакъв начин да реагираш?

Значи, ако сме в една стая аз ти и майка ти/надявам се да е между живите/ и аз й посегна, ти няма по никакъв начин да реагираш?
    Не е жива , но ако беше, щях да реагирам. Не защото ми е майка, а защото годините съвместно съжителство все пак създават някакъв афинитет. Пък и защото беше интересна и интелигентна жена. Но ако си да речем с някой от роднините, към които нямам абсолютно никакво отношение, тогава да, не бих реагирал.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-12-2015 на 00:13

Мега фен Аватара на an7raks
    Не е жива , но ако беше, щях да реагирам. Не защото ми е майка, а защото годините съвместно съжителство все пак създават някакъв афинитет. Пък и защото беше интересна и интелигентна жена.
    Значи все пак не си чаак толкова "отвъд", щом придобиваш "някакъв(ирационален) афинитет" към някои хора?

Значи все пак не си чаак толкова "отвъд", щом придобиваш "някакъв(ирационален) афинитет" към някои хора?
    Ами ирационален е, да - наложило се е да го придобия без да имам избор. Естествено сега не е трудно да се отърся от него.

Мега фен
    Но ако си да речем с някой от роднините, към които нямам абсолютно никакво отношение, тогава да, не бих реагирал.
    Бездействието понякога се тълкува като съучастие в престъплението, може да отидеш в затвора, оле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си