.
Отговор в тема
Страница 178 от 204 ПървиПърви ... 78128168174175176177178179180181182188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 426 до 4 450 от общо 5085

Тема: Ислям

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    .... и това идва от уж нерадикален европейски мюсюлманин. Представете си същата доза краен идиотизъм, само че ако беше радикален. Ето затова трябва исляма да се изкорени от Европа. Никоя религия не е съвместима с рационалното мислене, но поне истинското християнство в Европа умря отдавна, а днешните християни са сведени до полит-коректни мишки, поредната група със специални интереси, която лесно може да се манипулира. Но ислямските ценности са несъвместими със западната система, което е точно причината Израел да разпали целия тоз конфликт.
    комунизмът също не успя да заличи християнството, а Европа днес по никакъв начин не е способна да залечи ислямът. просто приказки от 1001 нощ е това ''трябва''
    тая западна система е на свободен принцип на избор, поне за сега.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    тая западна система е на свободен принцип на избор, поне за сега.
    Виж докъде доведе тоя свободен принцип!

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Безумните им крале са тъпаци.
    Също като папите.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В Саудитска Арабия ще обезглавят поет за отричане на исляма
    "Съдът в Саудитска Арабия осъди на смърт поета Ашраф Фаяд по обвинение, че е отричал исляма, предаде Укринформ, цитирана от Фокус. На правозащитниците от организацията „Хюман райтс уоч“ е попаднал съдебен документ, според чийто текст следва, че поетът от палестински произход е обвинен във вероотстъпничество и затова е осъден на смърт чрез обезглавяване."
    http://www.blitz.bg/news/article/376129

ПП: Това ли е истинското лице на исляма?!

Междувременно, Саудитска арабия е член на Г-20 и председател на комисията по човешки права към ООН. Туй то!
    Не, не е.
    Също така ако тоя човечец беше разумен нямаше да отрича Исляма. И на мен не ми харесват техните наказания, все пак никъде в Корана не пише, че този който напусне Исляма трябва да бъде убит.
    Между другото - обезглавяването е най-безболезненият начин да убиеш някого - прочети цитатите които съм постнал.

Най-болезнения

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Също като папите.
    Още едно подобно твърдение и изхвърчаш от списъка ми с любими съфорумници!

Най-болезнения
    Че как ? Представи си да бъдеш обесен, разстрелян, разкъсан от тичащи коне вързани за крайниците ти, изкормен, убит с камъни, набучен на игли или на бамбукови колове, или изгорен жив, или отровен. В сравнение с тези начини на убиване обезглавяването е най-бързият и най-безболезненият начин на екзекуция.

Още едно подобно твърдение и изхвърчаш от списъка ми с любими съфорумници!
    Дори ти сам си се изказвал на папите, поне за най-новия. Приеми че и те са просто хора, няма нищо свещено в тях, нито знаят повече нито са по-умни, нито пък безгрешни...точно като теб или като мен...

Че как ? Представи си да бъдеш обесен, разстрелян, разкъсан от тичащи коне вързани за крайниците ти, изкормен, убит с камъни, набучен на игли или на бамбукови колове, или изгорен жив, или отровен. В сравнение с тези начини на убиване обезглавяването е най-бързият и най-безболезненият начин на екзекуция.
    Разтрел е по-добре. А някои отрови и вещества действат много бързо.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Дори ти сам си се изказвал на папите, поне за най-новия. Приеми че и те са просто хора, няма нищо свещено в тях, нито знаят повече нито са по-умни, нито пък безгрешни...точно като теб или като мен...
    За новия папа няма да коментирам.

От теб със сигурност са по- умни. Знаят латински (с изключение на новия, който прави грешки дори при четенето, какво остава да го говори свободно.)

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    За новия папа няма да коментирам.

От теб със сигурност са по- умни. Знаят латински (с изключение на новия, който прави грешки дори при четенето, какво остава да го говори свободно.)
    Пффф защо пак намекваш че има пряка връзка между това да знаеш латински и да си умен. За да знаеш език не се изисква толкова усилие, както е очевидно от всяка една култура по света. Думите са само инструмент, в съдържанието и подредбата им е истинското усилие. Да четеш от книга на 2000 и повече години, пълна със суеверия, със сигурност не е много умно, но пък да си лицемер и да се вживяваш в ролята на праведен, защитник на свята кауза и повеля , докато всъщност си затваряш очите и устата за много неща, защото служиш на нечии интереси, и най-вече на своите - това предполагам е умно.

Разтрел е по-добре. А някои отрови и вещества действат много бързо.
    Има хора които са оцелявали след разстрелване по главата, това много ли е добре ?
    А за отровите може би си прав, но не съм сигурен дали не боли, вероятно пак усещаш някаква болка.
    Оказва се , че да убиеш човек от раз е най-добрият вариант.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Пффф защо пак намекваш че има пряка връзка между това да знаеш латински и да си умен. За да знаеш език не се изисква толкова усилие, както е очевидно от всяка една култура по света. Думите са само инструмент, в съдържанието и подредбата им е истинското усилие. Да четеш от книга на 2000 и повече години, пълна със суеверия, със сигурност не е много умно, но пък да си лицемер и да се вживяваш в ролята на праведен, защитник на свята кауза и повеля , докато всъщност си затваряш очите и устата за много неща, защото служиш на нечии интереси, и най-вече на своите - това предполагам е умно.
    Това е моето лично виждане. Какво те бърка теб моя мироглед?

И не твърдя, че папата е безгрешен или праведен. Но не може да се отрече, че е умен.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Това е моето лично виждане. Какво те бърка теб моя мироглед?
    Защо, не може ли да ме бърка? Бърка ли те ако мен ме бърка? А бърка ли те ако мен не ме бърка, че те бърка?

Никога не мога да разбера какъв е смисъла някой като ми каже " това е моето лично виждане/мнение/убеждение". Това че е виждане/мнение/убеждение мога и сам да видя, не е нужно да ми го казваш. Доколко е лично не знам и не мога да знам, пък и не ме интересува. Струва ми се че целия смисъл на тая фраза е едно таково типично американско, лицемерно-толерантно преиграване, което хората са измислили за да не се обиждат, понеже масата глупави хора се взимат твърде насериозно с глупостите си и тръгват да се съдят, убиват и пр. Та с " това си е лично мое виждане" все едно ми казваш "ето ти тука малко безпочвени твърдения ама не се пали ако ти звучат тъпо, щот са лично мои". Как дори това е аргумент? Само защото е твое мнение трябва да пренебрегна че е тъпо ли? Или това че е просто твое трябва да оправдае липсата на аргументи? Не мога да разбера. Не че е проблем да го пренебрегна. Но защо ми е да подкрепям измисленото ти право да изразяваш мнение, когато мненията ти са очевиден шит, както иронично и на повечето, които използват тая фраза. Мнението автоматично значи отношение, отношението - пристрастност и липса на вътрешна осъзнатост в разсъжденията. Правото на мнение не може да ти го отнеме никой, понеже никой няма как да ти бръкне в ума. Но ти злоупотребяваш с привилегията да го изказваш.

Това е моето лично виждане и според него ти нямаш право на виждане, защото не виждаш Виждащия и Виждането като едно, а виждаш само онова, което някой вече ти е посочил да гледаш.
    Какво те бърка теб моя мироглед?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-22-2015 на 17:20

Град
    Sedes Sancti Petri
    ^ Ще стане добър апологет от теб. Ако стана папа ще те назнача за префект на Конгрегацията за доктрината на вярата.

Мега фен
    Възможно е! Вчера видях едно момиче с пентаграм на шията и кръст на ухото. Каза, че вярва в частта от християнството, в която става дума за Сатана. Всякакви откачалки има.
    Може, може...
    че кой от пророците писали библейските книги е бил хем пророк на истинския Господ Бог, хем сатанист?!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    че кой от пророците писали библейските книги е бил хем пророк на истинския Господ Бог, хем сатанист?!
    Никой не казва, че е бил. Става въпрос за частите от Библията, в които се говори за Сатана. И като цяло за християнската демонология.

Мега фен
    Никой не казва, че е бил. Става въпрос за частите от Библията, в които се говори за Сатана. И като цяло за християнската демонология.
    нещо много взе да шикалкавиш

Град
    Sedes Sancti Petri
    нещо много взе да шикалкавиш
    Ти да видиш!

Мега фен
    Ти да видиш!
    такива като теб ще е по-добре да си окачат за профилна картинка с надпис "спамерче съм" или "лафи ми се, не ми се сърдете", отколкото да създават лъжливо впечатление у съфорумците си, че са сериозни потребители

Град
    Sedes Sancti Petri
    такива като теб ще е по-добре да си окачат за профилна картинка с надпис "спамерче съм" или "лафи ми се, не ми се сърдете", отколкото да създават лъжливо впечатление у съфорумците си, че са сериозни потребители
    Подминавам тоя коментар с изтънчено безразличие.

Мега фен
    Подминавам тоя коментар с изтънчено безразличие.
    тъпо човече си

Град
    Sedes Sancti Petri
    тъпо човече си
    А ти май си в цикъл.

Мега фен
    А ти май си в цикъл.
    цикличнотъпфреник си ти, след като едни и същи тъпотии си знаеш и си баеш