Не, не е.
Също така ако тоя човечец беше разумен нямаше да отрича Исляма. И на мен не ми харесват техните наказания, все пак никъде в Корана не пише, че този който напусне Исляма трябва да бъде убит.
Между другото - обезглавяването е най-безболезненият начин да убиеш някого - прочети цитатите които съм постнал.
Най-болезнения
Че как ? Представи си да бъдеш обесен, разстрелян, разкъсан от тичащи коне вързани за крайниците ти, изкормен, убит с камъни, набучен на игли или на бамбукови колове, или изгорен жив, или отровен. В сравнение с тези начини на убиване обезглавяването е най-бързият и най-безболезненият начин на екзекуция.
Пффф защо пак намекваш че има пряка връзка между това да знаеш латински и да си умен. За да знаеш език не се изисква толкова усилие, както е очевидно от всяка една култура по света. Думите са само инструмент, в съдържанието и подредбата им е истинското усилие. Да четеш от книга на 2000 и повече години, пълна със суеверия, със сигурност не е много умно, но пък да си лицемер и да се вживяваш в ролята на праведен, защитник на свята кауза и повеля , докато всъщност си затваряш очите и устата за много неща, защото служиш на нечии интереси, и най-вече на своите - това предполагам е умно.
Защо, не може ли да ме бърка? Бърка ли те ако мен ме бърка? А бърка ли те ако мен не ме бърка, че те бърка?
Никога не мога да разбера какъв е смисъла някой като ми каже " това е моето лично виждане/мнение/убеждение". Това че е виждане/мнение/убеждение мога и сам да видя, не е нужно да ми го казваш. Доколко е лично не знам и не мога да знам, пък и не ме интересува. Струва ми се че целия смисъл на тая фраза е едно таково типично американско, лицемерно-толерантно преиграване, което хората са измислили за да не се обиждат, понеже масата глупави хора се взимат твърде насериозно с глупостите си и тръгват да се съдят, убиват и пр. Та с " това си е лично мое виждане" все едно ми казваш "ето ти тука малко безпочвени твърдения ама не се пали ако ти звучат тъпо, щот са лично мои". Как дори това е аргумент? Само защото е твое мнение трябва да пренебрегна че е тъпо ли? Или това че е просто твое трябва да оправдае липсата на аргументи? Не мога да разбера. Не че е проблем да го пренебрегна. Но защо ми е да подкрепям измисленото ти право да изразяваш мнение, когато мненията ти са очевиден шит, както иронично и на повечето, които използват тая фраза. Мнението автоматично значи отношение, отношението - пристрастност и липса на вътрешна осъзнатост в разсъжденията. Правото на мнение не може да ти го отнеме никой, понеже никой няма как да ти бръкне в ума. Но ти злоупотребяваш с привилегията да го изказваш.
Това е моето лично виждане и според него ти нямаш право на виждане, защото не виждаш Виждащия и Виждането като едно, а виждаш само онова, което някой вече ти е посочил да гледаш.
Какво те бърка теб моя мироглед?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-22-2015 на 17:20
^ Ще стане добър апологет от теб. Ако стана папа ще те назнача за префект на Конгрегацията за доктрината на вярата.