.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Тъпа овца

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    От известно време се виждам с едно момиче, ма само на дискотека в обща компания. Та там си прекареваме супер, седим на сепарето гушнати и започнах да я харесвам, ма тъй като е шибана овца всеки път отива при друга компания момчета с приятелката и, и не са вясва при нас, а после кат са депресна идва и ма пита кво ми има и т.н, а аз отговарям с нищо... Аз дето на тия мърши съм правил хиляди услуги, а те ме взимат за някъв предмет и тва, че момичето не се усеща и 3-4 часа не е при мене ми става още по-шибано и гадно. Вчера на шибания дъжд им платих таксито, а аз вървях пеша, миналия път си дадох ризата на 5 градуса, останах гол на вънка, за да и е топло..
    Просто ми е хипер гадно, защото я харесвам, а тя ги праи тия мизери... Всеки път си прекарвам супер с нея в началото, а останала нощ не я виждам... ТВА СТАВА ВСЕКИ ПЪТ
    Зарежи я! Тя не те харесва, а само те използва! Няма смисъл да разговаряш или да поддържаш каквито и да е отношения с нея!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Аз пък обичам да гледам хората в очите докато им говоря неудобни неща само за да ги видя как реагират/излъжат и ги опревергавам на място. Аз бих и казал няколко истини, да видим кво би казала. Бъди директен и използвай силни думи... така и така работите не са розови

Мега фен Аватара на babity
    ^То хубаво това, ама при положение, че няма смелост да я сложи пиклата на място, откъде да му пораснат топки да я среше хубаво?

Град
    Seattle, WA
    Не изглежда че няма топки, а просто май се чуди дали-или. По добре да почне да се учи да е пряк и директен, тия детински игри на "аз я изгледах на криво и тя трябваше да ме разбере че не искам да ходи там" не вървят по късно в живота. Всеки го прави тва до няква степен но трябва да е умерено и не за работи дето са сериозни. Дори аз онзи ден се хванах в крачка, чак ме хвана яд на себе си

Мега фен Аватара на babity
    Аз съм на мнение, че всеки трябва да се уважава и да си знае цената. Като казвам да я среше, нямам предвид да я прави дива и щастлива публично или още по-жалкото - да се опитва да я засяга на лична основа. Просто ако не даваш на околните недвусмислено да разберат, че не могат да се ебават с теб, няма кой да те уважава, просто защото си готин.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Аз пък обичам да гледам хората в очите докато им говоря неудобни неща само за да ги видя как реагират/излъжат и ги опревергавам на място. Аз бих и казал няколко истини, да видим кво би казала. Бъди директен и използвай силни думи... така и така работите не са розови
    И какъв е смисълът да прави това? Да си губи времето и да си къса нервите с негативни емоции ли? Късно е за това - нищо няма да спечели вече, дори да го направи. Тя няма да почне да го уважава и да тръгне с него!

Град
    Seattle, WA
    Ако я е прежалил, не би трябвало да хаби квито и да е нерви. Ако пък женското се усети и се извини, що да не се пробва с нея?
    Връщаме се на темата че неможе, и не трябва, да се мъчим да си четем мислите, ако има нещо просто си го кажи. Ако никой не и каже че дразни с тва си поведение, как ще се научи/усети?
    Познавам хора които просто не се усещат, имам такъв приятел... постоянно му сипвам с големия чарпак и все още сме близки като братя. Даже имам чувстото че тва помага да сме толкова близки щото му казвам работи които не иска да чуе и го връщам в реалността когато почне да "лети" много на високо ;Д

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И какъв е смисълът да прави това? Да си губи времето и да си къса нервите с негативни емоции ли? Късно е за това - нищо няма да спечели вече, дори да го направи. Тя няма да почне да го уважава и да тръгне с него!
    toq e mn typ, grozniq

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Ако пък женското се усети и се извини, що да не се пробва с нея?
    Страшно си наивен и очевидно нямаш никакъв опит с жените ! Имаш по-малко опит дори от мен ! Това дето го приказваш никога не се случва! Тя дори да му се извини, това не означава че тя се е променила и ще спре да го използва - точно обратното - това ще е поредният трик за да го използва още повече и още известно време! Тя вече е показала каква е и каква е истинската ѝ страна.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Страшно си наивен и очевидно нямаш никакъв опит с жените ! Имаш по-малко опит дори от мен ! Това дето го приказваш никога не се случва! Тя дори да му се извини, това не означава че тя се е променила и ще спре да го използва - точно обратното - това ще е поредният трик за да го използва още повече и още известно време! Тя вече е показала каква е и каква е истинската ѝ страна.
    s nick kato ""grozniq"" ne izglejda6 kato podhodq6tiq 4owek da dawa6 syweti po problemi s jeni, pyk si i smotan, po dobre se osyznai

Супер фен
    Оня ден пак бяхме на дискотека,а на мене малко по малко в дните преди пак да я видя ми олекваше. Та, срешнахме се, поздравихме са, след туи аз и аверите ми излязахме да се напием, напихме се, аз доста, после са върнахме, избухвахме се, отидох да танцувам с тая овца и тя ма изгледа толкос странно, сякаш не са пз и съм и неприятен че танцувам с нея, на мене ми КИПНА, излязах от дискотеката, разходих са, повърнах, след като повърнах са разревах, мина ми, отидах да доизпия водката и са върнах в дискотеката и тва беше ся ми е през оная работа честно казано.
    Е разбира се пак през 7/10 от времето пак не беше при нас, ма тва не е ниш ново след туи гледам в фб снимка с някъв путйо. Сигурно там е седяла Тъпо ми стана, ма еби му мамата
    Последно редактирано от muhatacece : 12-06-2015 на 21:40

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Другия път нареди тея другите 1 по 1 и почвай да им вадиш тока пред нея и ти гарантирам, че вече ще ти гледа с др.очи

Супер фен
    Е, тия другите кво са виновни, че тя е отишла при тях
    Аз си реших повече да не ходя с нея на дискотека, или изобщо с нея някъде,а пък ако идем някой път, няма да я бръсна и толкос Имам си авери, с които да избухвам

Град
    София
    ...отидох да танцувам с тая овца и тя ма изгледа толкос странно, сякаш не са пз и съм и неприятен че танцувам с нея...
    Е разбира се пак през 7/10 от времето пак не беше при нас, ма тва не е ниш ново след туи гледам в фб снимка с някъв путйо. Сигурно там е седяла Тъпо ми стана, ма еби му мамата
    Предупредихме те, че така ще стане!
    след като повърнах са разревах
    Ама ти вярно ли си ревал ? На колко си? Дръж се по-мъжки !

Супер фен
    Понякога на човек му се струпва адски много, не само заради тая ситуация, ами по принцип и трябва някак си да си изпусне всичко. + тва бях пиян

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си