- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа овца
Аз пък обичам да гледам хората в очите докато им говоря неудобни неща само за да ги видя как реагират/излъжат и ги опревергавам на място. Аз бих и казал няколко истини, да видим кво би казала. Бъди директен и използвай силни думи... така и така работите не са розови![]()
^То хубаво това, ама при положение, че няма смелост да я сложи пиклата на място, откъде да му пораснат топки да я среше хубаво?
Не изглежда че няма топки, а просто май се чуди дали-или. По добре да почне да се учи да е пряк и директен, тия детински игри на "аз я изгледах на криво и тя трябваше да ме разбере че не искам да ходи там" не вървят по късно в живота. Всеки го прави тва до няква степен но трябва да е умерено и не за работи дето са сериозни. Дори аз онзи ден се хванах в крачка, чак ме хвана яд на себе си![]()
Аз съм на мнение, че всеки трябва да се уважава и да си знае цената. Като казвам да я среше, нямам предвид да я прави дива и щастлива публично или още по-жалкото - да се опитва да я засяга на лична основа. Просто ако не даваш на околните недвусмислено да разберат, че не могат да се ебават с теб, няма кой да те уважава, просто защото си готин.
Ако я е прежалил, не би трябвало да хаби квито и да е нерви. Ако пък женското се усети и се извини, що да не се пробва с нея?
Връщаме се на темата че неможе, и не трябва, да се мъчим да си четем мислите, ако има нещо просто си го кажи. Ако никой не и каже че дразни с тва си поведение, как ще се научи/усети?
Познавам хора които просто не се усещат, имам такъв приятел... постоянно му сипвам с големия чарпак и все още сме близки като братя. Даже имам чувстото че тва помага да сме толкова близки щото му казвам работи които не иска да чуе и го връщам в реалността когато почне да "лети" много на високо ;Д
Страшно си наивен и очевидно нямаш никакъв опит с жените! Имаш по-малко опит дори от мен
! Това дето го приказваш никога не се случва! Тя дори да му се извини, това не означава че тя се е променила и ще спре да го използва - точно обратното - това ще е поредният трик за да го използва още повече и още известно време! Тя вече е показала каква е и каква е истинската ѝ страна.
Оня ден пак бяхме на дискотека,а на мене малко по малко в дните преди пак да я видя ми олекваше. Та, срешнахме се, поздравихме са, след туи аз и аверите ми излязахме да се напием, напихме се, аз доста, после са върнахме, избухвахме се, отидох да танцувам с тая овца и тя ма изгледа толкос странно, сякаш не са пз и съм и неприятен че танцувам с нея, на мене ми КИПНА, излязах от дискотеката, разходих са, повърнах, след като повърнах са разревах, мина ми, отидах да доизпия водката и са върнах в дискотеката и тва бешеся ми е през оная работа честно казано.
Е разбира се пак през 7/10 от времето пак не беше при нас, ма тва не е ниш новослед туи гледам в фб снимка с някъв путйо. Сигурно там е седяла
Тъпо ми стана, ма еби му мамата
![]()
Последно редактирано от muhatacece : 12-06-2015 на 21:40
Другия път нареди тея другите 1 по 1 и почвай да им вадиш тока пред нея и ти гарантирам, че вече ще ти гледа с др.очи![]()
Е, тия другите кво са виновни, че тя е отишла при тях
Аз си реших повече да не ходя с нея на дискотека, или изобщо с нея някъде,а пък ако идем някой път, няма да я бръсна и толкосИмам си авери, с които да избухвам
Понякога на човек му се струпва адски много, не само заради тая ситуация, ами по принцип и трябва някак си да си изпусне всичко. + тва бях пиян