.
Отговор в тема
Страница 6 от 18 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 432
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    На 25 повечето вече са яко отпуснати и сбръчкани и са ги минавали и трошили повече от старата жига дето Динко я кара. Сравни едно момиче на 23 с когато е била на 17 и 99% от случаите на 17 ще изглежда много по-добре, или ще е имала по-голям потенциал да изглежда така ако е била дебела или нещо подобно.
    Едно време хората са вярвали, че Слънцето се върти около Земята, точно при тях ти е мястото, задръстен малоумник.

Просто искам да си хвана девсветено момиче
    Само някоя грозна, дебела, кривокрака и с очила би се хванала с теб, то те не подбират много.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Едно време хората са вярвали, че Слънцето се върти около Земята, точно при тях ти е мястото, задръстен малоумник.

Само някоя грозна, дебела, кривокрака и с очила би се хванала с теб, то те не подбират много.
    Само дето, това което говоря аз, е базирано на факти, и недей обижда, кенеф долен, не съм ти казал лошо ти ми се правиш, точно такива палячовци като тебе най-обичам да ги шамаря, ама лице в лице мълчите и седите мирно. Ако нямаш какво добро да кажеш, излез ми от темата и ме игнорирай.

Защо пък да е дебела или грозна?

Аз не съм дебел, имам добро тяло със стабилна мускулна маса, хубави пропорции и съм чист (плочки). Не съм нисък (182см), не съм грозен и имам чиста кожа. Не съм тъп или неприятен човек.

Главният ми проблем е че не мога да стрещам момичета, никога не съм бил и отрязван.

Ама ти сигурно си имал нормални тийн години, и си излизал на срещи и си целувал момичета и си загубул девствеността си на нормална възсраст, най-вероятно с девсветенно момиче, на която и е пукало за тебе. Даже неможеш и да съчустваш, а нямаш и най-малката идея колко е гадно да си в такава ситуация като мен, и да живееш с това всеки ден, и да те мъчи от сутрин до вечер, та понякога и в сънищата ти.
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 19:36

Мега фен
    Аз не съм дебел, имам добро тяло със стабилна мускулна маса, хубави пропорции и съм чист (плочки). Не съм нисък (182см), не съм грозен и имам чиста кожа. Не съм тъп или неприятен човек.
    В бгмама ти е мястото, там обичат агнешко.

Главният ми проблем е че не мога да стрещам момичета, никога не съм бил и отрязван.
    А като малък бил ли си отвличан от извънземни ?

Аре мълчи бе, льольо, стига се праи на забавен че ще надминеш Къци и ще се садне момчето.

Вън от темата ми, кофтор.

hahahahahah

na 30 babi li sa?

Мега фен
    Аре мълчи бе, льольо, стига се праи на забавен че ще надминеш Къци и ще се садне момчето
    Ще ти дам съвет.
    Смешките за Къци, са по-малко смешни от смешките на Къци.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    С течение на годините и вековете, средната продължитност на живота се е увеличила, което е увеличил и прозореца на фертилността. Преди момичета са били буквално вкарвани с ритник в майчиството. Не съм специалист, но калпазанката може да каже какви усилия трябват, за да се износи едно бебе. Една пубертетка може, но често ги раждат недоносени. Ти си харесвай пъпчивата кожа и инфантилното държание. Само не пробутвай неистини. И бтв, ценностите на всяка една женска, която познавам са пропорционални на възрастта й. Аз не познавам свестни в диапазона, към който се целиш.

Ще ти дам съвет.
    Смешките за Къци, са по-малко смешни от смешките на Къци.
    Кво още праиш тука бе, махай се от темата ми, освен ако нямаш нещо добро за казване.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    С течение на годините и вековете, средната продължитност на живота се е увеличила, което е увеличил и прозореца на фертилността. Преди момичета са били буквално вкарвани с ритник в майчиството. Не съм специалист, но калпазанката може да каже какви усилия трябват, за да се износи едно бебе. Една пубертетка може, но често ги раждат недоносени. Ти си харесвай пъпчивата кожа и инфантилното държание. Само не пробутвай неистини. И бтв, ценностите на всяка една женска, която познавам са пропорционални на възрастта й. Аз не познавам свестни в диапазона, към който се целиш.
    Един човек или е свестен и добър или не е, годините обикновенно нямат нищо общо. И на 15 и на 51 има боклуци, както и много добри хора.

Мега фен
    Кво още праиш тука бе, махай се от темата ми, освен ако нямаш нещо добро за казване.
    16 годишните не си падат по 20 годишни девственици, за голямо твое съжаление.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И аз не съм привърженичка на тезата, че хората ей така се променят. По-правилно е да са каже, че просто показват различна страна от характера си или развиват рецесивна такава, но от 15 до 51 много неща се случват и градиш или събаряш нещо от себе си и в крайна сметка се получава различна фигурка.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-16-2015 на 19:52

Все още не работя, просто имам пари, и доста добри проспекции за бъдеща кариера в която имам умения и дава добри пари. И нямам против да ходя по кафета и т.н. даже ако можеш препоръчай някой в София, в които мога да срещна момичета. Просто не искам да търча по тях по улицитя като някой жалкар.

Защо всички сте против да си хвана по-млада? Както казах някой на 19 да ходи с момиче на 15-17 не е нищо странно или необикновенно, много правят така. Даже познавах едно момче на 19 ходеше с момиче на 13 и се обичаха много (но тя изглеждаше много по-голяма).
    когато разполагаш с пари, които не си направил сам не трябва да се хвалиш. и все пак явно си готов да станеш путка заради путка. пробвай в Мараята, Релакса, белия бар на ялта и т.н. Във всяко едно заведение има жени, друг е въпроса дали са това, което ти трябва.

16 годишните не си падат по 20 годишни девственици, за голямо твое съжаление.
    Те няма как да го знаят освен ако не им кажа, по вид и поведение не ми личи.

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    когато разполагаш с пари, които не си направил сам не трябва да се хвалиш. и все пак явно си готов да станеш путка заради путка. пробвай в Мараята, Релакса, белия бар на ялта и т.н. Във всяко едно заведение има жени, друг е въпроса дали са това, което ти трябва.
    Не се 'хваля' а просто казвам, че не съм беден, защото явно доста хора в този форум мислят че момчетата имат проблеми с момичета защото нямат пати. И 'съм готов да ставам путка за путка' а просто искам да съм в обстоятелсва при които мога да се запознавам с момичета. Все пак искам да направя нещо по въпроса. И дали са това което търся или не.... не съм в положение и претенции да имам

И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.

Мега фен
    по вид и поведение не ми личи.
    муууууууууу

И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители
    Изпуснали сме времето да го направим като хората, и да не можем да върнем миналото. Но това какво общо има? Има толкова много пичове дето са с малолетни момичета, аз просто искам да срещам момичета.

Мега фен
    аз просто искам да срещам момичета.
    мууууууууууууууууууууууу

мууууууууууууууууууууууу
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми и ходи да чукаш майка си.

Мега фен
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми
    Поздрав за теб

Поздрав за теб

Кво прайш тука още бе? Нали ти казах да ходиш да чукаш майка си. Аре марш от темата мършо.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аре стига глупости

Ще ми кажеш, че е рядко 16-17 годишни да движат с по-големи на по 20 и повече.
    Не им обръщай внимание, много са зле, годините са само цифра, а това колко си се развил се вижда хо две неща, външния вид и манталитета. Можеш да си на 18 и да се държиш като лапе, можеш да си на 13, да изглеждаш на 16 и да разсъждаваш като на 30. Хич не им обръщай внимание, за тях, имаш ли повече от 6 месеца разлика си педофил...
    Личи си че си учил биология, много верни неща знаеш.

Цитирам: "Знам,че на момичетата им пука много повече за външния вид...."
    Баси,от това ми стана ясно,че нищо не знаеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Личи си че си учил биология, много верни неща знаеш.
    Или е проверявал, колко малки може да са децата без да е престъпление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си