- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Само дето, това което говоря аз, е базирано на факти, и недей обижда, кенеф долен, не съм ти казал лошо ти ми се правиш, точно такива палячовци като тебе най-обичам да ги шамаря, ама лице в лице мълчите и седите мирно. Ако нямаш какво добро да кажеш, излез ми от темата и ме игнорирай.
Защо пък да е дебела или грозна?
Аз не съм дебел, имам добро тяло със стабилна мускулна маса, хубави пропорции и съм чист (плочки). Не съм нисък (182см), не съм грозен и имам чиста кожа. Не съм тъп или неприятен човек.
Главният ми проблем е че не мога да стрещам момичета, никога не съм бил и отрязван.
Ама ти сигурно си имал нормални тийн години, и си излизал на срещи и си целувал момичета и си загубул девствеността си на нормална възсраст, най-вероятно с девсветенно момиче, на която и е пукало за тебе. Даже неможеш и да съчустваш, а нямаш и най-малката идея колко е гадно да си в такава ситуация като мен, и да живееш с това всеки ден, и да те мъчи от сутрин до вечер, та понякога и в сънищата ти.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 19:36
Аре мълчи бе, льольо, стига се праи на забавен че ще надминеш Къци и ще се садне момчето.
Вън от темата ми, кофтор.
hahahahahah
na 30 babi li sa?
С течение на годините и вековете, средната продължитност на живота се е увеличила, което е увеличил и прозореца на фертилността. Преди момичета са били буквално вкарвани с ритник в майчиството. Не съм специалист, но калпазанката може да каже какви усилия трябват, за да се износи едно бебе. Една пубертетка може, но често ги раждат недоносени. Ти си харесвай пъпчивата кожа и инфантилното държание. Само не пробутвай неистини. И бтв, ценностите на всяка една женска, която познавам са пропорционални на възрастта й. Аз не познавам свестни в диапазона, към който се целиш.
И аз не съм привърженичка на тезата, че хората ей така се променят. По-правилно е да са каже, че просто показват различна страна от характера си или развиват рецесивна такава, но от 15 до 51 много неща се случват и градиш или събаряш нещо от себе си и в крайна сметка се получава различна фигурка.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-16-2015 на 19:52
Те няма как да го знаят освен ако не им кажа, по вид и поведение не ми личи.
Не се 'хваля' а просто казвам, че не съм беден, защото явно доста хора в този форум мислят че момчетата имат проблеми с момичета защото нямат пати. И 'съм готов да ставам путка за путка' а просто искам да съм в обстоятелсва при които мога да се запознавам с момичета. Все пак искам да направя нещо по въпроса. И дали са това което търся или не.... не съм в положение и претенции да имам
И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.
Не им обръщай внимание, много са зле, годините са само цифра, а това колко си се развил се вижда хо две неща, външния вид и манталитета. Можеш да си на 18 и да се държиш като лапе, можеш да си на 13, да изглеждаш на 16 и да разсъждаваш като на 30. Хич не им обръщай внимание, за тях, имаш ли повече от 6 месеца разлика си педофил...
Личи си че си учил биология, много верни неща знаеш.
Цитирам: "Знам,че на момичетата им пука много повече за външния вид...."
Баси,от това ми стана ясно,че нищо не знаеш.