- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Крив масур. Продължавай, не свивай фронта! Тя парадосоу отдавна й е изтекъл срока за амортизация.
Търси си чистопордни породи, селектирани качества, щото нали учиш биология, девствените може да са само по фенотип, ама генетично майките им може са кръстосали недедевствени и ще има разпадане в поколенията.
Виж, не съм тръгнал да се заяждам с никого.
Нека всеки си прави каквото иска, не съм тръгнал да казвам на някой какво да прави и какво не, просто казвам как стоят нещатата, и то обективно, базирани на биология, факти и проучвания. И на мен не ми харесва, че по такъв начин сме устроени хората но нещата са ката. Както казах нека всеки прави това което му харесва, трябва да има свобода.
Аз просто се изказах какво искам и защо... нима това ме прави лош човек, че искам неопетнено момиче, с което да се обичам, а не някаква на която ще съм просто поредния и няма да е нишо специално?
Но това изобщо не е темата, или въпросът ми, това са мнения и предпочитания.
Аз просто искам да знам какво мога да правя, за да съм около момичета и да си хвана гадже. В гимназията в класът ми имаше само едно момиче, в други класове - и по-малко. Това определено доста ме прееба в този аспект, и ето до къде стигнах.
За това просто питам тук за съвет и помощ относно това, а не за спорове и дискусии на други тема, всеки в мненията и вярванията си.
Забавен
Така стоят нещата в 90% от случаите, колкото и да ти звучи цинично!
Често пъти употребяана кола може да се окаже доста по-здрава и издържлива от чисто нов боклук от завода! Едно време правеха колите да издържат по 20-25 години и повече, сега ги правят да издържат колкото е срока на гаранционното обслужване! Ако разбираше от коли (и от жени) щеше да го знаеш!
Както вече ти азах, възможностите ти да срещаш и забиваш ученички са почти изчерпани на твоята възраст и след някоя и друга година съвсем ще изчезнат. Освен да ходиш да забиваш ученички по детски дискотекидруго не се сещам. Само внимавай да не попаднеш на бащите им или на гаджетата им, които може да се окажат по-големи и по-силни батковци от теб и да те набият
!
Ти откъде знаеш дали си грозен, дали те харесват и дали можеш да забиеш мадама, след като не си пробвал нито веднъж?! Въобразил си си някакви неща в твоят измислен свят и фантазираш как "отваряш" девствени ученички! Както ти казах, вземи пробвай как се сваля с някоя която и да е, да се обиграеш малко, поне да видиш как става и да получиш малко обратна връзка дали си грозен, дали те режат и т.н. Не е нужно да правиш секс - поне пробвай как се сваля и "забива" наживо, в истинска ситуация! Ти просто чакаш един ден да се събудиш до девствена ученичка
! Ами това няма да стане
!!!
Само дето това не е ценностна система а просто изказване на факти от биологията. Не мнение, а просто информация.
Мисля, че е пределно ясно, че говоря за кола един и същ модел, чисто нов срещи втора ръка. И вярвай, разбирам доста от коли доста повече от теб.
Знам, че не съм грозен защото ми е казвано обратното от външни хора. И обективно нямам черти за грозота, костната ми структура е доста добра, не съм нисък, не оплешивявам и имам тъмна коса с цветни очи, кожата ми е чиста и т.н. но както казах не видът ми е проблем а липсата на ситуации и обстоятелства с момичета, така че хайде стига сме спорили за глупости с да караме по темата...
А за 'батковците' - как дойде.. you win some you lose some. Имам висок тестостерон и съм агресивен, за това тренирам бойни спортове и силови спортове както и други спортове за развлечение, и не съм някакъв лоьльо дето не си стъпва на мястото.
...twa nikakyw fakt ne e. ednoto ne moje bez drugoto, za da ima byde6te trqbwa da ima i pi6ka i vagina, nito ednoto e po- wajno, nito drugoto, no samo poglednato ot biologi4eska gledna to4ka.
to4no kato takyw mi zwu4i6, kato liolio, deto ne si stypwa, kydeto trqbwa da mu e kraka
Не е точно така. Помисли в кой случай ще има повече деца: Един мъж и десет жени, или десет мъже и една жена?!
Вярвай ми, стъпвам си точно където трябва, единственото нещо в живота ми което куца е това, че нямам момиче. Имам всички друго, което може да иска един човек, но е напразно като една от най-основните ти нужди не е задоволена, това е на нивото на дишане в пирамидата на нужди на Маслоу.
1 myj i deset jeni, lud, ama twa e prosto predpolojenie moe, prawq go 6toto si mislq 4e e po weroqtno... edinstweniq myj obremenqwa gi 10te za 10 dena da re4em... i mu rajdat deca po 2, po 3 wsqka i za 9 meseca sa naprawili, da re4em, 20/ 20 i nqkolko, pyk 10 myja i 1 jena? nai mn da rodi 3 deca za 9 meseca i posle 6e trqq na nowo... nai mn da umre pri nqkoe rajdane ako q osemenqt twyrde obilno...
pyk brat, 6tom iska6 momi4e i nqma6 momi4e, zna4i ne stypwa6, kydeto trqbwa, kakto twyrdi6. stypwa6 w gre6ni posoki, samo ne i kym momi4eto, deto tolkowa mn jelae6.
Аз искам нещо истинско, ако ми пукапе толкова за ебането досега да съм отишъл.
Аз си живея доста добре в България и имам светло бъдеще с професия, която ми идва лесно и заплащането е добро.
Бил съм Англия много пъти, лошо време, негри и грозни дебели хора... не мерси.
Ебаваш се но и аз не бих го пожелал на най-лошия си враг. По-добре е да загубиш крайник от колкото да си в такава ситуация. Целият ти живот е безмислен като знаеш, че си пропилял тийн годините и си изпуснал на най-добрите изживявания от младините в цялото ти съществуване. Всичко става безмислено.
Каквото и да постигна и колкото и да имам е безмислено, дори да стана милионер нормално момче на 15 има повече от колкото аз някога ще имам.
Ами тогава чакай да ти се появи в гаража чисто ново Ферари от завода! Ти досега нито една "кола" не си "карал" и ни разправяш тука, че ако не е чисто ново Ферари от завода няма да караш. Ами не карай тогава
и си чакай Ферарито! Дай ми после и аз да го "покарам" - аз не се гнуся да "карам" употребявани "коли"
!
От кои хора? И колко външни? Ако не са мама и тати, да не са баба и дядо или някоя лелка от университета дето заглежда студентите?
Обективно е ако ти го каже някоя мацка, която освен че те харесва е готова и да легне с тебе заради това!
Ти си льольо, който дори веднъж в живота си не е опитал да забие мадама, без значение от нейната възраст и привлекателност. Ти не си пробвал как става, без значение дали искаш да я чукаш наистина!
(Аз поне съм пробвал, много пъти, за съжаление всичките неуспешни! )
Май освен ново Ферари от завода, искаш и машина на времето - няма как да стане! Колкото и да ревеш за миналото, то няма как да се върне!
Кажи ми честно тъп ли си, неможеш ли да четеш?
К'во Ферари к'ви пет лева? Едно средно, нормално момиче, което всяко нормално момче има през тези години е "Ферари"???!! По-точно Е30ка или Голф 2 от колкото ферари.... Само искам да си загубя девствеността с девтсвено момиче, с която имам връзка - нещо което почти всеки има/е имал, не е нищо специално или МНОГО. Просто нещо безкрайно обикновено и нормално. Какъв е смисълът да съм някаква, за която ще съм поредният, и за която това няма да е нито ново, нито вълнуващо, целта е да го споделите двамата... къде е смилълът в това, като просто само ще ти стане още по-гадно от вътре като осъзнаеш ситуацията?
Не ми дреме за секса, просто за принципът.
И незнаеш ли какво значи външни?! Очевидно значи извън семейство, продавачи и т.н.
Говориш пълни глупости, нито ме познаваш нито знаеш нищо за мен. Откъде да ги забивам тия мадами бре? Като не съм в ситуации около тях. Да се правя на някакъв "pick-up artist" по улиците и да досаждам на момичетата така е просто жалко и няма да доведе до нищо. Няма как да проработи освен ако не си Брад Пит. Най-много да бъдеш унижен публично, за путка путка не ставам.
И нима всеки, който има момиче 'забива мадами' по улиците като някакво жалко загубено кученце, тичайски след тях молейки се да му обърнат внимание?! Аре стига.... как нормалните хора си намират гаджета? Само това питам, аре стига се отклонявахме от темата.
И каква машина искам? Къде съм казал такова нещо, аз казвам, че нямам как да стане и го приемам ти ми викаш, че искам машина на времето, аре мисли малко преди да пишеш.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-22-2015 на 19:49
ферари брат тва е най- търсената кола обаче малко хора можем да си я позволим... +това самото лого е много красиво като изключим лъскавата сексапилна възбуждаща сексуално привличаща боя :3
Как пък една женска няма с такива претенции. Ама то, за да се развива този прецедент и да позволяваш да те третират като използвана носна кърпичка, значи има нещо сбъркано в теб и си на по-ниско емоционално ниво в йерархията дори от плоския червей.
Не съм и мога да чета (и пиша) много по-добре от теб! А ти?
Ей такова! Фиксирал си се в "чукане на девствени ученички" и друго не виждаш!
Ти мъж ли си или жена? Извинявай брат, ама дрънкаш вече като някоя путка, честно!
Казах ти вече, предложих, дадох ти идеи...
... и какво да те правим? Да ти доведем у вас девствена ученичка ли?!
Аз ти казах същото - това е глупост и не действа!
Нормалните хора си намират гаджета най-често с помощта на социалната си среда (в реалния живот, НЕ в интернета!) - общи приятели, общи компании и на работното или учебното място! Учебното ти място очевидно не е средно училище, следователно възможностите ти да срещаш и общуваш с девствени ученички са на практика нулеви!
Начи брат, проблема е в начина ти на мислене, не в тва че си девственик. Ти не си смотан защото си девствен, а си девствен защото си смотан.
- Първо, даваш ли си сметка, че хората виждат света по уникален начин? За теб твоите разсъждения може да са напълно смислени, но за останалите може да са абсурдни, имай го в предвид. Ето защо всички в тази тема те солят. От моя гледна точка ти искаш съвети, но когато получиш такива даваш всичко от себе си да ги оспориш, все едно сам на себе си искаш да наложиш това, в което искаш да вярваш.
- Второ, жените са тия, които им е важен външния вид, иначе за кво хвърлят пари по салоните за красота? Мъжете по скоро водят. Те са отговорните в семейството, казано така, че да ме разбереш. Погрешно вярваш, че уж трябва да си мега красив. Ами ако беше така, салоните за красота щяха да са за мъже.
- Трето, тва дет съм написал сигурно няма и да вникнеш в него. Или ще го прочетеш през редовете, или няма да го прочетеш изобщо.
Сам трябва да се оправиш и няма да е лесно... опознай себе си, маняк.
Не съм смотан, и не съм девствен защото съм "смотан", защото не съм около момичета. Как по-дяволите да си загубя девствеността като няма такова момиче, с което мога? Как да я загубя като съм само около мъже??? Това ми е проблема, че не срещам момичета, не че съм неприятен човек.
Всеки си има мнение и вижда нещата по свой начин, за просто изказах моя. Не съм тук да споря с хорат, моито разсъждения са базирани на логика и факт, а не на това как ме карат да се чувствам, не ми харесват и на мен, но просто така стоят нещата.
И единствените съвети които получих са да досаждам на непознати момичета по улиците като идиот.
И не ми казвай, че външния вид не е от значение, при положение, че има толкова много мъже, които са известни МИЛИОНЕРИ само и единствено защото на жените им харесва как изглеждат. Жените само киснат по салоните за красота защото знаят, колко важен е външния вид. Разбирам какво имаш впредвид за мъжете, но видът също е от голямо значение, все пак трябва да има привличане. Никой няма да се влюби от пръв поглед в добрия ти характер.
Познавам себе си повече от достатъчно, нямам абсолютно никакви проблеми и всичко ми е наред. Единственото, което ми липсва е момиче, и проблемът ми е, че съм в ситуации в които не съм около момичета. Гимназията много ме прецака, както казах, в класа ми имаше само едно момиче, а в другите - и по-малко. Даже нямам приятелки.
Не смятам, че ще е трудно да се харесам на едно момиче (карам хубава кола, не съм нисък, имам плочки, не съм грозен,плешив,сляп и т.н. или странен или неприятен човек т.е. аутист) , но не ми е в това проблема, а във това да срещна въпросното момиче, как да не съм девствен като само мъже познавам и само с мъже контактувам??!
Последно редактирано от KrivMasur : 12-23-2015 на 09:18
значи, можеш да си милионер и без жена, но като те гледа по-вероятно е да останеш бедняк с тва мислене
А състудентките в университета, с които се виждате почти всеки ден? Или според теб те не са момичета/жени, защото са ебани?! А?
И кво - с друга освен ученичка и то девствена - не можеш? Така ли? Откажи се от тая фикс-идея
!
Това са ти го писали хора, които не разбират и които даже не са пробвали за да видят че това не действа! Концентрирай се върху социалната си среда...
Всичко ти е наред? Добре!
"Първата стъпка за решаване на проблема е да признаеш за съществуването му!"
Ама ти вярваш в любовта, при това в тази от пръв поглед ли?! Боже! Никой нормален мъж не вярва в подобни глупости! Спри романтичните комедии и турските сериали брат - не ти влияят добре
!
А състудентките в университета? За средното училище както и да е, знам от личен опит за професионалните гимназии какви кочкомпании са, ама в университета едва ли е чак толкова зле!
Откъде си толкова сигурен за това, като не си пробвал да свалиш и една жена в живота си!? Провери дали е така и дали "не ти е там проблема" - пробвай да свалиш някоя, дори без да имаш намерение да правиш секс с нея - просто виж дали се получава и дали всичко е наред! Направи го заради себе си! Най-малкото дори да не искаш и да не правите секс, ще придобиеш повече опит и увереност
!
Последно редактирано от Грозния : 12-23-2015 на 15:46
Пийваш си малко C2H5OH и ще видиш къв смел человек ще станеш - въобще няма да се притесняваш за глупости като ''ей ся ще ме отреже'' или ''няма да мога да се справя'', или пък ''не знам да говоря с момичета''.
Успех!