.
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз за това ти говоря, да чуваш неговия глас, както чуваш, гласа на някой събеседник, това не е ли само специалитет на пророците, и то чрез един ангел, май че Габриел??
    това не е важно за нас, нито може да се каже, че има само един Ангел, чрез Когото Бог говори, важно е да търсим Онзи, Който наистина е единственият истински Господ Бог, като Го призоваваме правилно, и да Го следваме, бидейки Му верни, а това как Той ще ни говори, въобще няма защо да го мислим, тъй като и няма как да се знае предварително какво/как ще бъде, но това си е Негова тайна, например при проблем е имало случаи да Му изповядам, че не зная какво да правя в съответния настоящ момент, в следващия момент погледът ми някак попада върху някакъв текст от вестник като минавам покрай реп или (рекламен) постер или др., но точно на думите "...след малко..." или "...търпение..." или др., които в онзи момент някак си се фиксират в ума ми, и наистина след малко съм намирал решение на проблема, в други случаи отговорът се е фиксирал (съвсем) директно в ума ми по специфичен начин, и т.н. - просто, предварително не се знае как, но Той ни дава път/ни води към решението...
    Последно редактирано от npp : 12-29-2015 на 07:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си