.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Как се различават посланията, дали са от Бог или от Сатана? Дори някои пророци не са го можели.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Как се различават посланията, дали са от Бог или от Сатана? Дори някои пророци не са го можели.
    както бе обяснено и по-горе, това е въпрос на правилно упражняване на вярата в Онзи, Който наистина е истинският Бог, понеже има неща, които е мъчно да бъдат обяснени, но се усвояват духовно, и само усвоилите ги могат да ги имат(да не кажем точно владеят), а истинските пророците са различавали кои неща са от Бог и кои от дявола, но не винаги са имали възможност/власт да избегнат някои сатанински явления, ето пример с един от старозаветните пророци:

"словото му каза: Излез та застани на планината пред Господа. И, ето, Господ минаваше и голям силен вятър цепеше бърдата и сломяваше скалите пред Господа, но Господ не бе във вятъра; а подир вятъра земетръс, но Господ не бе в земетръса; И подир земетръса огън, но Господ не бе в огъня; а подир огъня тих и тънък глас. И Илия, като го чу, покри лицето си с кожуха си, излезе и застана при входа на пещерата. И, ето, глас дойде към него, който рече: Що правиш тук, Илие? И той каза: Аз съм бил много ревнив за Господа Бога на Силите; защото израилтяните оставиха завета Ти, събориха олтарите Ти, и избиха с меч пророците Ти; само аз останах но и моя живот искат да отнемат." 3 Царе 19: 11-14
    Последно редактирано от npp : 12-30-2015 на 12:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си