em priqteliu, 6tom ne izmisli ni6to, s koeto da me podrazni6 za 4/5 min ili kolkoto wreme mina, ne e ""wyzmojno"", a e widimo. ne si "bog", a si robot bez individualnost.
Кода на форума е като ануса ти, почти всеки има достъп до него
ama ti mai nqma6 ne we zasegnah se... wij se kyw si robot, ni6to dr ne moja da izmisli6. ti ne misli6, ti prosto gowori6, kolkoto da poddyrja6 aktiw w komentarite.
moje6 li da kaje6 ne6to za men, za men specialno, no da ne e swyrzano zadyljitelno s homoseksualnite mi naklonnosti? natejawa mi ot tezi twoi psiho- ataki. neka igraem, no bez udari pod krysta... ne si padam po grubite igri4ki hareswam te, Dwyd96.
Последно редактирано от espada : 01-02-2016 на 19:04
moje6 li da kaje6 ne6to za men, za men specialno, no da ne e swyrzano zadyljitelno s homoseksualnite mi naklonnosti? natejawa mi ot tezi twoi psiho- ataki. neka igraem, no bez udari pod krysta... ne si padam po grubite igri4ki
Закво е нужно да те затапвам, аз съм за принципа "Убии тъпака с мълчание". (Но много често ми е прекалено скучно ).
Самия факт че търсиш някой да те обижда, показва че си падаш по груби игрички.
Пък и външния ти вид казва "Аз съм фен на Маркиз дю Сад"
Много често казваш че това на снимката си ти.- знам че е фейк, ама щом я представяш за своя явно изглеждаш много по-фрапиращо от "него".
`qwno be gre6no izpolzwana duma ot twoq strana tuk. ti spekulira6 prosto, ne si dori i blizo do twa da si siguren. hareswa mi prosto kak izglejda towa mom4e mnogo e eleganten.