- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Петър Кормушев - Продава робот
ne sym zapoznat prosto we typ, ti ne prawi6 razlikata mejdu dwete. posle moje da go pogledna toq Dio Sad, mn si smotan ina4e. ааа да ве, спомних си ся за т'ва болно коче.
""Пък и външния ти вид казва "Аз съм фен на Маркиз дю Сад"""- може би за момчето на аватара, да. виждам ти логиката ся, наистина имаш око за тия работи, признавам.
Последно редактирано от espada : 01-02-2016 на 19:23
бях чувал за него ве обитак, ся ти разбрах умрялата шега като погледнах. пък ти само търсиш за какво да се хванеш с нокти, ""т'ва, че не съм се досетил за Дьо Сад, определяло моето ниво на интелигентност" Ти сигурно си много интелигентен ако това, колко си интелигентен, се определяше по тия критерии...
Кой ли от двамата първи ще успее да затапи другия..
i ti ne si mi interesen, ama ne go priemai za obida, razminawame se po interesi prosto. ti se interesuwa6 twyrde mn ot Dio Sad- owe i twyrde mn se opitwa6 da se wyznasq6 kato intelektualec, kakywto ne si.
i az ponqkoga po4wam da se wjiwawqm kato drynkam gluposti tuk, ama ti si twyrde golqm suhar.
espada - Виж ква паника съм https://www.youtube.com/watch?v=QdQP...ature=youtu.be харесваш ли ме ти бе
Дам наистина съм се интересувал от Дъо Сад. Но Сад не се свързва само със Садизма. Философските му трудове са много добри. Освен това не се интересувам само от него.
П.П Ако се интересувах от пишки, френски педераси и анален секс сигурно щяхме да бъдет първи дружки :Д