- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
gei, putkopoklonnik
hubawa snimka ima
stranno dete, koeto ne moje da si nameri mqstoto w sweta, moje bi
пълен клоун и идиот.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
toq samo 4akal da se pokaja, oridnj kaunti bogata6a, deto nqma pari dobyr net da si swyrje. otiwai si spodelqi autisma s drugite ot temata ""kak se 4uwstwate"" ili tam kakto se kazwa6e
изявява се като хомо, не знам дали на майтап или наистина. Както и да е, подкрепям еднополовата любов, така че ако е вярно не ми пречи. Понякога много се заяжда със съфорумниците, ама по-често ако те първи го подкачат. И се чудя защо още не е баннат заради латиницата, явно е интересен.![]()
Нямал пари да си свърже, пхахахахаххахахахах добър нет? пхаха
Момче, нета ми в момента е 40 пъти по-добър от твоя, както и целия ми начин на живот, келеме недоклатено.
А след като се прикача към оптиката след март, само ще може да си мечтаеш за стабилност и връзка като моята.
Но какво ли един пендел разбира от stream или интернет връзка въобще, само говориш, въздухарче.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не особено, даже това въобще не ми е в things to do- листа, щото има много време до тогава, просто като стане март ще се прикача и готово, най-малкото, което е, до тогава ще съм започнал с влоговете, имам ремонт да правя, трябва да си купя още 4 монитора и нов телевизор, че счупихме сегашния с един приятел лел хич не ми е до това да се свързвам с оптичния кабел все още, при условие, че първо трябва да си оправя влога и да преправя стрийма доста.
Но това бездарник като теб, който не знае какво да прави с времето си, не би го разбрал.
Изпаднал неграмотен пендел.
За газова камера си.
/лека нощ.
Dr. Gregory House
Дявола на форума.![]()
И как нагло ме засече. Исках да изкоментирам еспада, че е съединител, демек долен, ляв педал...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хомофоб и анти трол-спамер съм...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
<3 koga 6te idwa6?