Първоначално написано от baby_baby прави си си ама за сега ще е така А после ?
Първоначално написано от inewton И кажи на майка ти да ми плати за последните два пъти. Тя май е забравила. Я ни разкажи мокрия си сън да се посмеем.
Първоначално написано от solo_ Ако търсят стриптизьори кажи ми.. добре
Първоначално написано от solo_ А после ? после като изуча право може и адвокат да стана не се знае :д
Първоначално написано от solo_ Я ни разкажи мокрия си сън да се посмеем. Нямам мокри сънища. А и да имах, точно на теб нямаше да ги разказвам.
Днес за пореден път ме отрязаха, както винаги !
Първоначално написано от baby_baby после като изуча право може и адвокат да стана не се знае :д И да ми помагаш като станеш адвокат !
Първоначално написано от Грозния Днес за пореден път ме отрязаха, както винаги ! Охооо, притял здрайве ! Ей цигани само да сте го пипнали мамицата ви ще еба !
Първоначално написано от Грозния Днес за пореден път ме отрязаха, както винаги ! Коя?
Първоначално написано от solo_ И да ми помагаш като станеш адвокат ! е много ясно
Първоначално написано от Грозния Днес за пореден път ме отрязаха, както винаги ! Има и други риби в морето.
Първоначално написано от Грозния Днес за пореден път ме отрязаха, както винаги ! какво пък толкова не трябва да се сдухваш
Първоначално написано от baby_baby е много ясно Когато убивам ще ме пазиш и ще ми помагаш за развода
Първоначално написано от solo_ И да ми помагаш като станеш адвокат ! Ти си невменяем. С теб съдът няма да се занимава.
Първоначално написано от Indistinct Има и други риби в морето. Обаче са без усти http://prikachi.com/images/912/8587912X.jpg
Първоначално написано от inewton Ти си невменяем. С теб съдът няма да се занимава. А ти си гей
Първоначално написано от solo_ Когато убивам ще ме пазиш и ще ми помагаш за развода каквото и да направиш ще ти помагам
Първоначално написано от inewton Коя? Не я познаваш и има ли значение (за теб)? Първоначално написано от Indistinct Има и други риби в морето. Има, но нямам нито мрежа, нито въдица, нито стръв !
Първоначално написано от baby_baby какво пък толкова не трябва да се сдухваш И аз това му повтарям обаче пича не ме слуша, той мисли че е грозен.
Първоначално написано от Грозния Не я познаваш и има ли значение (за теб)? Има, но нямам нито мрежа, нито въдица, нито стръв ! виж си тялото, как да нямаш стръв ?
Първоначално написано от Грозния Не я познаваш и има ли значение (за теб)? Има, но нямам нито мрежа, нито въдица, нито стръв ! Е без стръв как да стане...
Първоначално написано от baby_baby каквото и да направиш ще ти помагам Колко ще струва ?
Първоначално написано от solo_ И аз това му повтарям обаче пича не ме слуша, той мисли че е грозен. всеки човек е красив по собствен начин
Първоначално написано от solo_ Колко ще струва ? еее нз още не съм стигнала до там :д
Първоначално написано от Грозния Не я познаваш и има ли значение (за теб)? Има.
Правила