.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да му кажа

Харесвам едно момче от доста време. Приятели сме при това доста добри и се притеснявам, че ако му кажа ще ни се развали приятелството. Предишен път, когато харесвах друго момче, казах му, че го харесвам и целия клас разбра и ми се подиграваха Какво да направя!?

Мега фен Аватара на solo_
    Кой клас ти се е подигравал ? Детската градина или 3-4-ти клас ? Ако си от по-горните класове не е нормално да ти се подиграват за това че харесваш някого - ползвай Фейсбук.

anonymous990763
    Guest
    Ако му кажеш знай, че какъвто и да е отговорът му, отношението между вас няма да е същото.
    По-добрият вариант за теб е да ти отвърне на чувствата, но ако не го направи, ще си загубила едно добро приятелство. Решението е твое.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Ако му кажеш знай, че какъвто и да е отговорът му, отношението между вас няма да е същото.
    По-добрият вариант за теб е да ти отвърне на чувствата, но ако не го направи, ще си загубила едно добро приятелство. Решението е твое.
    Тъй като те гледам си станал голям философ... Я ни кажи защо ако му каже ще си изгубят приятелството ?

Ем 4 клас ама то тъпаците си остават тъпаци

Не е от това... В малките класове още играят с спайдърмен и не знаят какво е любов, преди имах подобна случка и аз но не смятам да коментирам.. Щом си 4-ти не му казвай че ще ти се изсмее и ще каже на всички и ще ти се подиграват после.. 100% Пробвай да видиш че съм прав.

ПС: Мисли алтернатива... Прави си фалшиви профили във фейсбук, пиши му от други имена представяй се за някой/някоя друга и го разпитвай какво мисли ча теб тоест ти го питаш това от друг профил и все едно не си ти и тогава може да поддаде

Аз съм 7 тва с 4 е стара случка

То в 7-ми клас е по-така наред работата... Можеш да му кажеш и се надявай че нищо няма да се обърка. 7-ми клас е и вече го пере пубертета значи няма страшно.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Тъй като те гледам си станал голям философ... Я ни кажи защо ако му каже ще си изгубят приятелството ?

Как би могъл да бъдеш приятелка с някого, ако знаеш, че те харесва, а ти него не? Това си е мъка не само за другия, но и за теб. Става досадно да гледаш другия колко влюбено те гледа, как се мъчи да е близо до теб...И губиш нервите си. Започваш да го отбягваш, изведнъж приятелството не ти се струва толкова важно. Веднъж направиш ли такава стъпка, няма връщане назад.

Ей Философчо... Слушай сега... имах предвид щом тя него харесва а той нея не и тя му каже за това и нищо не се получи просто да продължат все е дно нищо не е станало..

LmaO Кви са тези иднииски случки в този форум не знам... се някви такива умо помрачени теми има в този раздел...

anonymous990763
    Guest
    Ей Философчо... Слушай сега... имах предвид щом тя него харесва а той нея не и тя му каже за това и нищо не се получи просто да продължат все е дно нищо не е станало..

LmaO Кви са тези иднииски случки в този форум не знам... се някви такива умо помрачени теми има в този раздел...
    Именно. Не могат да се правят, че нищо не се е случило.

Я си гледай изпитите. Влез в хубава гимназия, пък тогава преследвай момчета ;д

Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Я си гледай изпитите. Влез в хубава гимназия, пък тогава преследвай момчета ;д
    Тогава вече може да е късно.

Тогава вече може да е късно.
    Мислиш ли, че връзка на хлапета на по 13-14 години деца ще е нещо по-различно от това да се държат чат-пат за ръце и мооооже би да се целунат някой друг път. Има си време за гаджета и тем подобни.

е, на по 13-14 някои се клецат

ама като цяло детска история

И ние да бяхме на техните години - щяхме да знаем ама аз съм един дядо на 73 а ти коте на 40

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    някои се клецат
    Този израз не го бях чувала .

И ние да бяхме на техните години - щяхме да знаем ама аз съм един дядо на 73 а ти коте на 40
    Минàло ти е времето дядо, ама у мен още живец има

Какъв живец има в тебе како ?

Какъв живец има в тебе како ?
    Знаеш си ти, дядо

Аз съм дядо милярдер !

Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Този израз не го бях чувала .
    пецкат също така