- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа
Харесвам едно момче от доста време. Приятели сме при това доста добри и се притеснявам, че ако му кажа ще ни се развали приятелството. Предишен път, когато харесвах друго момче, казах му, че го харесвам и целия клас разбра и ми се подигравахаКакво да направя!?
Кой клас ти се е подигравал ? Детската градина или 3-4-ти клас ? Ако си от по-горните класове не е нормално да ти се подиграват за това че харесваш някого - ползвай Фейсбук.
Ако му кажеш знай, че какъвто и да е отговорът му, отношението между вас няма да е същото.
По-добрият вариант за теб е да ти отвърне на чувствата, но ако не го направи, ще си загубила едно добро приятелство. Решението е твое.
Не е от това... В малките класове още играят с спайдърмен и не знаят какво е любов, преди имах подобна случка и аз но не смятам да коментирам.. Щом си 4-ти не му казвай че ще ти се изсмее и ще каже на всички и ще ти се подиграват после.. 100% Пробвай да видиш че съм прав.
ПС: Мисли алтернатива... Прави си фалшиви профили във фейсбук, пиши му от други имена представяй се за някой/някоя друга и го разпитвай какво мисли ча теб тоест ти го питаш това от друг профил и все едно не си ти и тогава може да поддаде
То в 7-ми клас е по-така наред работата... Можеш да му кажеш и се надявай че нищо няма да се обърка. 7-ми клас е и вече го пере пубертета значи няма страшно.
Как би могъл да бъдеш приятелка с някого, ако знаеш, че те харесва, а ти него не? Това си е мъка не само за другия, но и за теб. Става досадно да гледаш другия колко влюбено те гледа, как се мъчи да е близо до теб...И губиш нервите си. Започваш да го отбягваш, изведнъж приятелството не ти се струва толкова важно. Веднъж направиш ли такава стъпка, няма връщане назад.
Ей Философчо... Слушай сега... имах предвид щом тя него харесва а той нея не и тя му каже за това и нищо не се получи просто да продължат все е дно нищо не е станало..
LmaO![]()
Кви са тези иднииски случки в този форум не знам... се някви такива умо помрачени теми има в този раздел...
Я си гледай изпитите. Влез в хубава гимназия, пък тогава преследвай момчета ;д
И ние да бяхме на техните години - щяхме да знаем ама аз съм един дядо на 73 а ти коте на 40![]()