.
Отговор в тема
Страница 14 от 18 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 432
    За времето,което прекара да се самосъжаляваш и да пишеш в този форум можеше да се запознаеш с поне три момичета.Седем милярда население на Земята - да приемем, че половината са жени...И ти питаш, цитирам "Къде да се запозная с момиче" ?! По - нелепо нещо не бях чувал.Ако си харесам някоя, изобщо не ме интересува дали се намирам в аптеката,фитнеса или където и да е..Просто отивам и се запознавам, защото знам, че ако не го направя после 2 седмици ще си "блъскам главата в стената" и ще се чудя " Ами ако бях отишъл ?! " .. Стегни се..не си на 15 да си объркан от хормони и пубертет.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    За времето,което прекара да се самосъжаляваш и да пишеш в този форум можеше да се запознаеш с поне три момичета.Седем милярда население на Земята - да приемем, че половината са жени...И ти питаш, цитирам "Къде да се запозная с момиче" ?! По - нелепо нещо не бях чувал.Ако си харесам някоя, изобщо не ме интересува дали се намирам в аптеката,фитнеса или където и да е..Просто отивам и се запознавам, защото знам, че ако не го направя после 2 седмици ще си "блъскам главата в стената" и ще се чудя " Ами ако бях отишъл ?! " .. Стегни се..не си на 15 да си объркан от хормони и пубертет.
    И имаш ли успех от това да заговаряш момичета? Не съм срамежлив или страннен, просто изобщо не ми харесва идеята да заговарям непознато момиче, даваш решението на резултатът в нейни ръце, и нямаш контрол, поемам големи рискове често, но при тях винаги съм под контрол и знам, че ако не стане работата е защото съм сгрешил. Много ще се ядосам ако някоя ме отреже и унижи, особено публично.

Това ли е единственият ми вариянт да срещам момичета? Често ме заглеждат момичета, така че ако заговарям, ще е някое от тях.

Знаеш ли с колко момичета съм се запознал със " Извинявай, имаш ли огънче? " , колкото и тъпо да ти звучи?!И няма как да имаш 100% успеваемост..все някоя няма да е в настроение, все някоя няма да те хареса ( не може всички да те харесват).Но това далеч не означава, че не трябва да пробваш.Другото, което ми стана интересно..Имаме един авер същият като теб..все жените и отблъскването са му проблема и ние му помогнахме, запознахме го със супер много момичета..Защо твоите приятели не правят същото за теб?!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Знаеш ли с колко момичета съм се запознал със " Извинявай, имаш ли огънче? " , колкото и тъпо да ти звучи?!И няма как да имаш 100% успеваемост..все някоя няма да е в настроение, все някоя няма да те хареса ( не може всички да те харесват).Но това далеч не означава, че не трябва да пробваш.Другото, което ми стана интересно..Имаме един авер същият като теб..все жените и отблъскването са му проблема и ние му помогнахме, запознахме го със супер много момичета..Защо твоите приятели не правят същото за теб?!
    И след това как продължава разговора? Доста често заговарям хора за огънче (защото ми крадат запалките и наистина ми трябва), така че мога направо да го обърна на разговор...

При мен не е проблем, че отбъслвам жените... то няма жени които да отблъсна, изглеждам добре (казват ми че съм красив), не съм нисък, не съм тъп или нетактичен дебил дето не се усеща и говори глупости, имам плочки, имам пари и т.н. при мен проблемът е че котнакта ми с момичета е нулев, ако имах момичета в компанията или какъвто и да е контакт няма да ми е проблем да си хвана приятелка.

Приятелите ми не правят същото, защото не знаят че имам такива проблеми, и аз лъжа доста умело.
    Последно редактирано от KrivMasur : 02-08-2016 на 14:26

Накрая ще си отворя агенция и ще взимам парите на такива като теб.Ами може би точно там ти е проблема, че не говориш с приятелите ти.И как да продължиш?Като за начало се представи и се усмихни - покажи интерес.В началото всичко върши работа.Просто си избий от акъла мисълта, че "ще те отрежат"..Жените харесват уверени мъже, путки си имат.

Накрая ще си отворя агенция и ще взимам парите на такива като теб.Ами може би точно там ти е проблема, че не говориш с приятелите ти.И как да продължиш?Като за начало се представи и се усмихни - покажи интерес.В началото всичко върши работа.Просто си избий от акъла мисълта, че "ще те отрежат"..Жените харесват уверени мъже, путки си имат.
    Аз говоря с приятелите си, просто не за това... защото кой може да уважава 19 годишен мъж който не е и целувал момиче? И нямам проблеми с увереността, доста съм уверен и имам причини да съм такъв, просто не ми харесва идеята при заговарянто, но явно нямам друг вариант. И да, често ми казват че гледам много грубо и плаша хората, и трябва да се усмихвам повече... това че съм здрав едва ли помага...

Мислейки по този начин, един ден ще се събудиш не 19, а 30-годишен мъж, който не е имал допир със жена - ето тогава вече ще е страшно.Сам си се поставил в текущата ти ситуация и единствения начин да излезеш от нея е отново сам.Действай и без това след 20 години няма да има значение момичето, което те е отрязало, а жената която е до теб..Стегни се.

Мислейки по този начин, един ден ще се събудиш не 19, а 30-годишен мъж, който не е имал допир със жена - ето тогава вече ще е страшно.Сам си се поставил в текущата ти ситуация и единствения начин да излезеш от нея е отново сам.Действай и без това след 20 години няма да има значение момичето, което те е отрязало, а жената която е до теб..Стегни се.
    И това ли е единственият начин да се запознавам с момичета? Ако бях учил в нормална гимназия, а не в мъжко училище нямаше да имам никакви такива проблеми... но какво да правя...

Най-тъпото от цялата работа е, че ако си намеря приятелка за нея няма да значи нищо... на мен ще ми е първата целувка, а на нея в 6ти клас целувката не й се е струвало нищо специално... За мен ще е ново и специално изживяване като девственник, а за нея просто ще съм поредния, безкрайно тъпо е да не споделиш загубването на "невинността" си с друг.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ако си харесам някоя, изобщо не ме интересува дали се намирам в аптеката,фитнеса или където и да е..Просто отивам и се запознавам...
    Това е мега тъпо, ако още не си се сетил, като при това не работи !
    Ние предложихме на автора различни варианти за запознаване и сближаване със състудентки, но той се е фиксирал в "чукане на девствени ученички" и както сам беше казал, друг вариант не го устройва ! Как да му помогнем?!
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Много ще се ядосам ако някоя ме отреже и унижи, особено публично.
    Да, това е много кофти и обикновено се случва, когато някой дето се мисли за "суперготин сваляч", всъщност досажда на случайни жени по улиците ! Ако ще предлагаш с вероятност да те отрежат (а такава винаги има), поне гледай да е на четири очи и да не се излагаш пред други хора. Нещо повече - като предлагаш на жена пред други хора, вероятността да те отреже е много по-голяма по следните причини:

- Тя се притеснява от ситуацията, не те познава и за всеки случай и по навик казва НЕ.
    - Поставяш я в неудобно положение пред останалите и за да не я помислят за "евтина уличница" ти казва НЕ.
    - Издаваш какъв злетак си, щом си я докарал до там, че да досаждаш на случайни жени по улицата, акциите ти падат допълнително и тя логично казва НЕ.

Знаеш ли колко мъже предлагат на една средно-статистическа жена и тя от своя страна ги отрязва?! Ако е по-готина, това се случва ежедневно по няколко пъти!
    Това ли е единственият ми вариянт да срещам момичета?
    Не, разбира се! Но ти не се интересуваш от състудентките си, както сам каза.
    Знаеш ли с колко момичета съм се запознал със " Извинявай, имаш ли огънче? " , колкото и тъпо да ти звучи?!
    То не само звучи - то си Е тъпо !
    И няма как да имаш 100% успеваемост..все някоя няма да е в настроение, все някоя няма да те хареса ( не може всички да те харесват).Но това далеч не означава, че не трябва да пробваш.
    Дойдохме си на думата ! Я кажи колко процента от жените на които предлагаш по улиците и се "запознаваш", после спят с теб ?! Питам съвсем сериозно, защото това е много важно в случая !
    При мен не е проблем, че отбъслвам жените... то няма жени които да отблъсна, изглеждам добре (казват ми че съм красив), не съм нисък, не съм тъп или нетактичен дебил дето не се усеща и говори глупости, имам плочки, имам пари и т.н. при мен проблемът е че котнакта ми с момичета е нулев, ако имах момичета в компанията или какъвто и да е контакт няма да ми е проблем да си хвана приятелка.
    Ако дори с пари, кола (G-Class) и тяло не можеш да хванеш никаква мацка, значи наистина си много зле, честно брат! Аз поне имам уважителна причина, защото нямам нищо от нещата, които твърдиш че имаш ти !

Това, че нещото което искам е девствено момиче, не значи, че е единственото нещо на което съм съгласен, не съм в таква ситуация и бих се радвал на каквото и да е... по-добре е отколкото да съм сам.

И както ти казах не си човека да дава съвети и да говори за тия неща... Този пич, който се опитва да ми помогне сигурено не е и девствен.

И нещата които спомена, няма как да ми помогнат, като никоя не знае че ги имам, или че съществувам изобщо...

@Грозния
    1.Кое не работи?До ден днешен се познавам с поне 10 момичета, с които съм се запознал буквално насредата на нищото?!

2.Нека да е тъпо, поне се запознавам и нямам неговите проблеми.

3.С четири от всички момичета, с които съм се запознал "случайно" съм спал.С едната от тях дори имах връзка, в последствие се разделихме " по взаимно съгласие " и сега ми е да не кажа най - добрата приятелка и се уважаваме страшно много.

П.С - Давам му такива съвети,защото ако аз бях на негово място щях да направя всичко възможно за да променя това.Никога не съм бил безхарактерен тип и никога не съм имал проблем със запознанствата.Много често дори се е случвало момиче да дойде да се запознае с мен..Погледни го през неговите очи и ще видиш, че той има нужда точно от това.

@Грозния
    1.Кое не работи?До ден днешен се познавам с поне 10 момичета, с които съм се запознал буквално насредата на нищото?!

2.Нека да е тъпо, поне се запознавам и нямам неговите проблеми.

3.С четири от всички момичета, с които съм се запознал "случайно" съм спал.С едната от тях дори имах връзка, в последствие се разделихме " по взаимно съгласие " и сега ми е да не кажа най - добрата приятелка и се уважаваме страшно много.

П.С - Давам му такива съвети,защото ако аз бях на негово място щях да направя всичко възможно за да променя това.Никога не съм бил безхарактерен тип и никога не съм имал проблем със запознанствата.Много често дори се е случвало момиче да дойде да се запознае с мен..Погледни го през неговите очи и ще видиш, че той има нужда точно от това.
    И аз никога не съм бил безхарактерен, просто се получиха нещатата че съм в ужасна ситуатция от към логистика... нормалните хора си намират компании с момичета и се запознават с момичета в гимназията и така си губят девствеността и си намират патрньори... аз като бях в мъжко училище не ми се получи...

Искам да променя нещатата защото времето ми наистина изтича и чувството е ужасно. Знам че никога няма да имам изживяването да съм на 14 и да имам гадже както всеки нормален на света, но няма как вече... Може да имам късмет и да намеря някоя девствено но никога няма да е същото да съм млад. Каквото и да става трябва да си хвана някоя и да почвам, наистина съм прекалено стар да не съм целувал момиче...

Ще се опитам да заговарям някакви.

Имаш ли съвет просто как да намеря приятелКИ? Не гадже а просто момичета с които да съм приятел, ако имам 1-2 приятелки, много лесно ще се оправя.

И във какви ситуации си бил в които момиче е идвало да се запознае с теб, защото не съм непривлекателен и често ме заглеждат.

В 9-ти клас напуснах училището за "готвачи", в което бях със 26 момичета в клас и едно момче и се преместих в Авто-транспортно училище с нито едно момиче.Това не ми пречеше да отскачам до близките две (Тох и строителен) и да си пия кафето с мацки..Днешно време е супер лесно да се запознаеш с момиче, още повече, че по - малките 16-17 годишните са нон стоп във някакви "любовни депресии", и когато покажеш малко съпричастност и разбиране ти стават големи дружки...А най - често момичета са идвали да се запознават с мен на състезания (тренирах бойни спортове), в дискотеки и барове..Ако беше от Пловдив лесно бих ти казал къде най - лесно можеш да се запознаеш с момичета..

В 9-ти клас напуснах училището за "готвачи", в което бях със 26 момичета в клас и едно момче и се преместих в Авто-транспортно училище с нито едно момиче.Това не ми пречеше да отскачам до близките две (Тох и строителен) и да си пия кафето с мацки..Днешно време е супер лесно да се запознаеш с момиче, още повече, че по - малките 16-17 годишните са нон стоп във някакви "любовни депресии", и когато покажеш малко съпричастност и разбиране ти стават големи дружки...А най - често момичета са идвали да се запознават с мен на състезания (тренирах бойни спортове), в дискотеки и барове..Ако беше от Пловдив лесно бих ти казал къде най - лесно можеш да се запознаеш с момичета..
    Странно... И аз тренирам бойни изкуства но от тях не съм се запознал с нито едно момиче (но бая момчета). 16 годишна за мен е перфектна.. Къде да намеря такава? Или да заговоря една непозната на улицата/парк?

А с училището какво? Просто отиде в съседното и пита момичетата от там дали искат да си пиете кафета заедно или как?

Пловдив не е много по-различен от Сф. Можеш ли да препоръчаш някакви места (общо казано) където бих имал по-голям шанс да заговарям момичета или тя мен? Не ходя по дискотеки и барове но ако това помогне ще ходя.

Всичко опира до общи познати...Примерно - Петър от моя клас ходи с момиче от Тоха.Отиваме да пием кафе пред тоха, като той взима мен и още един човек от класа, а тя взима две момичета от нейния..Сядате започвате да говорите и намирате общи теми, допадате си и утре се разбирате да пиете кафе отново и така два три пъти..От непознати ставате познати, а в бъдещи планове приятели или нещо повече...Докато ти пишех се сетих къде най - много се запознавах с момичета като бях на 14-15..Записвахме се на лагери-екскурзии до Равда и Сандански (има ги всяка година) .. Не са скъпи, спите във хотелчета или бунгала, в които има нулев контрол и на никой не му пука, ако ще да съборите и цялата сграда..Плюс това има хора от цялата страна и бързо се сформират групички за излизанки и дискотеки.Защо не опиташ?

П.С - София ми е меко казано неприятен град..прекалено голямо село и никога не съм я харесвал..Нямам си никаква представа там къде можеш да се запознаеш с момичета..но вероятно на същите места като тук.

Всичко опира до общи познати...Примерно - Петър от моя клас ходи с момиче от Тоха.Отиваме да пием кафе пред тоха, като той взима мен и още един човек от класа, а тя взима две момичета от нейния..Сядате започвате да говорите и намирате общи теми, допадате си и утре се разбирате да пиете кафе отново и така два три пъти..От непознати ставате познати, а в бъдещи планове приятели или нещо повече...Докато ти пишех се сетих къде най - много се запознавах с момичета като бях на 14-15..Записвахме се на лагери-екскурзии до Равда и Сандански (има ги всяка година) .. Не са скъпи, спите във хотелчета или бунгала, в които има нулев контрол и на никой не му пука, ако ще да съборите и цялата сграда..Плюс това има хора от цялата страна и бързо се сформират групички за излизанки и дискотеки.Защо не опиташ?

П.С - София ми е меко казано неприятен град..прекалено голямо село и никога не съм я харесвал..Нямам си никаква представа там къде можеш да се запознаеш с момичета..но вероятно на същите места като тук.
    Такова нещо не ми се е случвало никога.... и ме боли и ми става толкова гадно като знам, че това е нещо напълно нормално като дишане и се случва на всеки жив... но не и мен. живота е безкрайно груб и нечестен, бих си дал и външният вид, и парите и гелика само за да имам тази нормалност....... хората ме гледат че "имам пари" и си казват че животът ми е хубав... но той е пълен ад, парите не могат да купят щастие... само наркотици с които да забравиш и да имаш фалшиво веселие

От къде и как се записвахте на тия екскурзии? Съмнява ме просто да ти скимне да си се записал сам на нея и като си отъшъл да е било пълно с ученици.... Как да опитам?? Ходил съм доста по екскурзии но в повечето случаи сам... скоро ходих във Франция по работа. Просто от интерес питам, на 19 съм прекалено стар за ученически 'лагери'... та аз съм студент...

Изобщо не си стар..на 19 баш трябва да се разцепиш от екскурзии, купони (ест. в допустимите граници)..Защото на 25 вече трябва да си зрял мъж,който знае какво иска от живота и как да го получи..на 20 съм и тази година пак ще ходя в Сандански за Пирин фолк, както и на море, но този път ще сме си "соло ташак" с тайфата, защото не искаме разни екскурзоводи-моралисти да ни одумват, че сме се прибрали еди в колко си...Лесно е, ако искаш остави някакви координати и като дойде време за тях ще ти кажа да се запишеш с нас..Последният път имаше хора от София и Видин дори..

Изобщо не си стар..на 19 баш трябва да се разцепиш от екскурзии, купони (ест. в допустимите граници)..Защото на 25 вече трябва да си зрял мъж,който знае какво иска от живота и как да го получи..на 20 съм и тази година пак ще ходя в Сандански за Пирин фолк, както и на море, но този път ще сме си "соло ташак" с тайфата, защото не искаме разни екскурзоводи-моралисти да ни одумват, че сме се прибрали еди в колко си...Лесно е, ако искаш остави някакви координати и като дойде време за тях ще ти кажа да се запишеш с нас..Последният път имаше хора от София и Видин дори..
    Аз знам какво искам от живота и вече съм го получил или постигнал с работа... е разбира се всичко без момиче... и нещата които имам не значат нищо, постигнал съм и имам неща, които хора с цял живот работа нямат, но това не значи нищо за мен след като нямам най-простото... И 19 не е млад, изпуснах най-добрите си тийн години от живота.

И да знам че трябва да купонясвам на тези години но как, като не знам къде е купона или нямам покана за него? Сега ми стана още по гадно...... И как по дяволите ще се задомня на 25 във стабилна връзка (ако изобщо стане такова нещо) като знам че съм изпуснал безгрижните тийн моменти и безгрижното ебане младините.... КАК

И откъде се записвате за тия работи? Ще ми е доста тъпо да се запиша сам и да ходя като вълк единак... то не ми нужно и да се записвам още тази вечер мога да отида там....
    Последно редактирано от KrivMasur : 02-08-2016 на 21:47

Екскурзовода е от населеното място, където живея аз и от малки ни е като традиция да ходим.Изписа се достатъчно по тази тема.

Екскурзовода е от населеното място, където живея аз и от малки ни е като традиция да ходим.Изписа се достатъчно по тази тема.
    Ок мерси за помощта, наистина. Ще се опитвам да заговарям момичета и сам да намирам други начини как да си подобря като цяло социалния живот... той сега не е лош де, просто не включва момичета. Наистина трябва да направя нещо, защото няма как да живея като възрастен знаейки че съм изпуснал младостта си, сериозно по-добре да се самоубия.

Нещо друго можеш ли да ми предложиш? Каквото и да е, не трябва да слагам всички яйца в една кошница а да пробвам по много различни начини, за по-голям шанс.

Отиди на дискотека,харесай си някоя пияна отчаяна девойка и като я праснеш ни пиши да знаем как е минало.

отиди на диско, хвани някоя, кажи и, че имаш G class, заведи я у вас, изчукай я за да придобиеш поне малко скапано самочувствие, че ми писна вече да те гледам как питаш постоянно

и после ако искаш нещо по-сериозно, не се запознавай по дискотеки, а по кафета, в унито и тн

Ще провам това с диското, нямам много други варианти (но и по тях ще работя)... със самочувствието нямам проблеми... да ако имах момиче щеше да е много по-високо, но сега хич не е ниско...

Не може ли да я еба на задните седалки? Като легло е там. Предпочитам да не я водя в нас.

И аз искам нещо по сериозно, искам да си хвана една девствена ученичка и да имам сериозна връзка с нея... И от къд другаде ще се запознавам ако не по тези места?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си