Първоначално написано от solo_ Дай си дупето бе сладурано 6to? Za protokola - мъжко съм
Последно редактирано от Риннеган : 02-13-2016 на 20:40
Да аз съм хомосексуален!
Първоначално написано от solo_ Да аз съм хомосексуален! Няма как да ти помогна, като си признаваш подобни неща.
Първоначално написано от Indistinct Няма как да ти помогна, като си признаваш подобни неща. Оффф не виждаш ли че майтап си праа ? :д
Първоначално написано от solo_ Оффф не виждаш ли че майтап си праа ? :д То така не е интересно.
Първоначално написано от Indistinct То така не е интересно. moje nz...
Соло,ти си истински ideot.
Първоначално написано от Риннеган Соло,ти си истински ideot. ;p
Първоначално написано от Риннеган Соло,ти си истински ideot. Soul Reaper
Пръдло хахаха
Нямам нищо против него , иначе по аватара очевидно е супер фен на Азис
Има красив нос, поглед и прическа
Първоначално написано от solo_ Има красив нос, поглед и прическа Налии
Обаче все пак не е сигурно защото може да е пхото-сшоп ;д
Не е естествен красавец си е !
Първоначално написано от Dwyd96 Soul Reaper Не позна.Аз съм : -Soul Reaper -Hollow -Quincy -Fullbringer -Visored Dwyd96 е диктатор.По едно време беше и марксист ама си смени аватара.
Последно редактирано от Риннеган : 02-14-2016 на 06:43
Първоначално написано от Риннеган Не позна.Аз съм : -Soul Reaper -Hollow -Quincy -Fullbringer -Visored Dwyd96 е диктатор.По едно време беше и марксист ама си смени аватара. Тоя аватар най ми отива Както на теб Pain... По темата: С тая детелина на.... ирландец
диктатор
Първоначално написано от Dwyd96 Тоя аватар най ми отива Както на теб Pain... По темата: С тая детелина на.... ирландец С тая детелина...на някой излязъл от 4chan Първоначално написано от divergent диктатор По темата : Свободолюбива душичка
часовникарка
Първоначално написано от nikolai_777 часовникарка Що пък часовникар? *dae majko sam По темата : Извънземно. Може и да си азиатец.
Последно редактирано от Риннеган : 02-14-2016 на 10:56
Детелинче ^_^
Първоначално написано от solo_ Детелинче ^_^ Доста брадясал,тря'а да се обръсне.
Това ми е чара
cingo
Правила