- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
Здр.
Не знаете с какво се захващате, отстрани изглежда едно, а накрая, даже не накрая, а още по средата на ученето разбирате, че е съвсем друго, но вече е късно да се откажете. Затова бих посъветвал да не си предначертавате пътя. Може да станете юридически борци - това значи, че докато учите ще откриете маса идиотщини и грешни постановки, които трябва да приемете ако все пак искате да получите диплома и да се "реализирате" в "професията". Много по-полезно за обществото обаче е ако се съпротивлявате - може пак да си изкарвате изпитите, но всъщност да отхвърляте това, на което ви учат и да се стремите да промените системата. Защото държавата и всичко се е скапало именно заради това грешно "знание" и теория!
Признахте си, че сте простаци и, че се храните от наличното в селските кенефи.
Слушането на чалга и достойнството нямат нищо общо, защото това е да се кланяш на цигани.
Най-вероятно вкъщи го бият, защото той си е гад по принцип и го виждат какъв е. Не е гарантирано, че е така, но е много вероятно.
Аз имам кола, но осъзнах, че ако пътувам в градския транспорт често срещам момичета, които стават за гледане и запознаване, а ако пътувам в кола това никога не става. Затова вече пътувам с градски транспорт.
Форумът го унищожиха собствениците и гадовете-участници. Но ние можем да направим друг.
Изпей си имената, егн-то и адреса, номерата на банковите сметки и карти, и салдото по тях, паролите за пощите и профилите.
Последно редактирано от M493 : 02-14-2016 на 10:57
dobro utro galabcheta
naspahte li se ?
ka ste
az sq stavam![]()
Уау, удивен съм колко бързо отговаряш, значи си във форона без почивка.
oxoooo gledam che moqta nai-dobra priqtelka e tuk![]()
Последно редактирано от solo_ : 02-14-2016 на 11:03
За кое да съм отговорил ?
Говорех за baby_baby, с нея сме приятелки
Да, що?
Искам да си говоря с бейби. Аз съм тук заради нея. Цяла нощ почти не съм мигнал, мислейки за нея, заспах едва към 5 някъде...
Последно редактирано от persil : 02-14-2016 на 11:59
А аз заспах към 4:22 защото до тогава си мислех за dreamwalker
Ама то сега baby_baby я няма и ще дойде по-късно тъй че до тогава можеш с мен да си говориш за нея ^_^
Честно, по-красива е от колкото си представях. И цял ден правя някакви неща и си мисля за нея...
На 21 години, 1 месец, 2 дни и 14 часа съм.
Докато му дойде времето да започна бизнеса, с който искам да се занимавам работя доста неща общо взето.
Не се и съмнявам.
Любов от пръв поглед му се вика.
По принцип дори не знам дали това е тя, но харесах я на външен вид, харесах това, че е умна и разни такива неща.