.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ох, дете, колко си незряло. Ами ако човекът (учителят) е женен? Нима одобряваш изневярата? Подкрепяш една заблудена жена? Продължавай така, ама ще се сетиш за дядо си поп утре, когато същата, която подкрепяш тръгне да развращава твоя мъж.
    Фактът, че пишеш грамотно не променя факта, че пишеш глупости. Баста.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Фактът, че пишеш грамотно не променя факта, че пишеш глупости. Баста.
    Ако се замислиш малко ще видиш, че не са гупости.

И да, факт е, че пиша доста грамотно. Благодаря! Causa finita!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Fihn Виж мнението
    Благодаря ти за уместния коментар, за разлика от повечето неуместни шеги, които дори не са забавни, в темата.
    Биологията ли е любимият ти предмет?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    А на теб отварите ?

Да. Не мога. Не знам как ще издържа още няколко години така, това страдание е непоносимо.

Минали са повече от 5 месеца, откакто публикувах тази тема и нищо не се е променило. С какво заслужавам такова наказание? Защо на мен трябваше да ми се случи?!

Трябваше да послушам нашите и да се запиша в АЕГ, можех да го направя, ама не.... Така поне нямаше да го срещна и може би нищо от това нямаше да се случи. Толкова ме е яд на самата мен. Дори не знам доколко е безопасно тук да споделям тези неща, но каквото такова, омръзна ми да крия всичко в себе си.

Дори бях забравила какъв ден е днес. Нямаше и да се сетя, ако поне 25 човека не ми го бяха напомнили така любезно. Повечето от тях са обвързани, има защо да отбелязват този ден, въпреки че за мен е малко безсмислено само 1 ден да е отделен за това. Чудя се къде е и дали има някой за когото не подозирам.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Повярвай ако се появи момче което ще обикнеш като него ще го забравиш бързо а за сега просто се занимавай с разни неща съзнанието ти да е на друго място и с времето ще го забравиш но се иска време

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Повярвай ако се появи момче което ще обикнеш като него ще го забравиш бързо а за сега просто се занимавай с разни неща съзнанието ти да е на друго място и с времето ще го забравиш но се иска време
    Опитвала съм, повярвай ми. Но не става, не мога просто да забравя, не знам защо не мога. Напоследък често изпадам в особени състояния, станала съм много черногледа, не харесвам това, в което съм се превърнала. В училище започнах да страня от другите, нямам желание да говоря с никого, нямам желание да излизам навън, нямам желание дори да ходя на училище, където преди ходех с удоволствие и ентусиазъм. И всичко това заради един човек, който вероятно пет пари не дава за мен.

mrscaroline
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от czarny_delfin Виж мнението
    Любов е любовта между деца и родители, братя и сестри, всичко друго е чукане и фантазии за хора, които си четат приказки преди да си легнат.
    Каза човекът, изчел 50те нюанса от кора до кора... Любовта не е един мръсен с*кс, както книги като тази внушават на подрастващите наивни деца.
    Иначе... изглеждаш ми умно дете. Дали е възможно да си РЕШИЛА, че изпитваш такива специални чувства към учителя, защото момчетата на твоите години са недорасли и не знаят как да се държат?

Цитирай Първоначално написано от mrscaroline Виж мнението
    Каза човекът, изчел 50те нюанса от кора до кора... Любовта не е един мръсен с*кс, както книги като тази внушават на подрастващите наивни деца.
    Иначе... изглеждаш ми умно дете. Дали е възможно да си РЕШИЛА, че изпитваш такива специални чувства към учителя, защото момчетата на твоите години са недорасли и не знаят как да се държат?
    Благодаря, споделям мнението ти за т.нар. внушени чувства, знам, че нямат никакво бъдеще, опитвам се да ги преодолея. Ако не го виждах всеки ден, щеше да е по-лесно да го забравя и да не мисля за това.

Мега фен Аватара на Blab
    няма да чета цялата тема, само ще ти кажа: наслади се на усещането, в този му вид едва ли ще се повтори в по-късните ти години. отчитам аватара и влечението ти към романтизма - изживей си я тази фантазия, усещанията са си твои, тези са годините ти за себепознание и наслада от разкриването на тялото(сетивата) и ума.
    като тийнейджър и аз имах потребност от подобно изживяване - от силна/о романтизирана любов, която да ме накара да чувствам и да се вълнувам (вкл. да страдам, това е задължителна част) с интензитет, невъзможен за достигане в реалния свят и взаимоотношения. създадох си подобна... ще я нарека "фиксация", но в същността си е канал/проекция/както-искаш-я-наричай, която функционираше, докато ми бе потребна. не съжалявам за това. изключително (пълно)ценно изживяване, игрово/творческо в природата си. самозадоволяващо.

//когато решиш да преминеш нататък, можеш да хвърлиш едно око на изследването на Ролан Барт върху любовта;

И отново съм тук, и отново пиша в тази тема.

Мега фен Аватара на solo_
    С какво да помогнем ?

anonymous990763
    Guest
    Още ли?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    С какво да помогнем ?
    Честно казано, вече не знам кой с какво може да ми помогне. Просто споделям, когато ми стане тежко. Но благодаря, че се отзовавате.

Да не си преживял сътресение, брат?
    Хаха, дивич !

Честно казано, вече не знам кой с какво може да ми помогне. Просто споделям, когато ми стане тежко. Но благодаря, че се отзовавате.
    Той на 30-35, а ти на 16? Нищо няма да стане.
    Това което се е случило е в резултат на пубертетски хормони, иначе и ти ще си намериш пич на твоите години и с твоите интереси, а не учител... Ама моля ти се...

Бъди по-уверена в себе си !

anonymous990763
    Guest
    Аз искам съвет как да забравя за него, защото знам, че е невъзможно да получа отговор на чувствата си. Не съм глупава.
    Пробвай да се запознаваш с повече нови хора.
    Второто изречение ми хареса..

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Той на 30-35, а ти на 16? Нищо няма да стане.
    Това което се е случило е в резултат на пубертетски хормони, иначе и ти ще си намериш пич на твоите години и с твоите интереси, а не учител... Ама моля ти се...

Бъди по-уверена в себе си !
    Solo_, знам, че си прав. Знам, че нищо няма да се получи, опитвам се да го забравя. Но не става, твърде трудно е. Аз го виждам почти всеки ден. Изморих се вече.

Solo_, знам, че си прав. Знам, че нищо няма да се получи, опитвам се да го забравя. Но не става, твърде трудно е. Аз го виждам почти всеки ден. Изморих се вече.
    Какво толкова виждаш в него? Симпатични черти ли?
    Първо на първо той е учител, тъй че ако си с него, няма да си щастлива, защото този човек не е с твоите интереси.
    Защо не си намериш някой на твоите години?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Пробвай да се запознаваш с повече нови хора.
    Второто изречение ми хареса..
    Това не ми помага. Пробвах. Благодаря за съвета все пак. Защо е толкова добър, ако беше незаинтересован и неприятен, нямаше да мисля така.

anonymous990763
    Guest
    Някой от познатите ти знае ли за това?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Някой от познатите ти знае ли за това?
    Това шега ли е - разбира се, че не!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си