.
Отговор в тема
Страница 24 от 26 ПървиПърви ... 1420212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 642
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    зодиите (астрологията ли ги изучава, много съм зле на тая тема) не са наука
    в това няма нищо научно доказано

за спорт не ми говори, щото не знам дали ме разбираш...:Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    зодиите (астрологията ли ги изучава, много съм зле на тая тема) не са наука
    в това няма нищо научно доказано

за спорт не ми говори, щото не знам дали ме разбираш...:Д
    Не ти трябват доказателства, за да живееш, нали?
    Можеш ли да докажеш,че защо обичаш спорта? Докажи го тоя хъс. Щот на Пенка Барабенка не й се вдига адреналина като превключи на ските.

Мега фен
    научно доказано за човешкото съзнание звучи смешно.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не ти трябват доказателства, за да живееш, нали?
    Можеш ли да докажеш,че защо обичаш спорта? Докажи го тоя хъс. Щот на Пенка Барабенка не й се вдига адреналина като превключи на ските.
    много ясно, че мога
    вдъхновявам се и се възхищавам на човешката сила (не само физическа)
    колко борбеност и сила на духа се изисква, за да бъдеш професионален спортист..знаеш ли?
    спортистите са пример - Оле Ейнар Бйорндален, мисля, че на 40, с 93 победи в СК по биатлон и една в ски бягането
    на такава възраст той все още е във форма и се състезава и е достойна конкуренция редом с биатлонисти, които не са били още родени, когато той се е появил на 'сцената'
    въпреки раздялата с жена си и смъртта на баща си, които му се случиха за няколко месеца, той успя да се събере и да покаже нечовешка сила
    как да не му се възхищавам и гледам с наслада

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    много ясно, че мога
    вдъхновявам се и се възхищавам на човешката сила (не само физическа)
    колко борбеност и сила на духа се изисква, за да бъдеш професионален спортист..знаеш ли?
    спортистите са пример - Оле Ейнар Бйорндален, мисля, че на 40, с 93 победи в СК по биатлон и една в ски бягането
    на такава възраст той все още е във форма и се състезава и е достойна конкуренция редом с биатлонисти, които не са били още родени, когато той се е появил на 'сцената'
    въпреки раздялата с жена си и смъртта на баща си, които му се случиха за няколко месеца, той успя да се събере и да покаже нечовешка сила
    как да не му се възхищавам и гледам с наслада
    ти сега в защита на моите аргументи ли ми пишеш?
    доказа единствено,че някои неща не се нуждаят от доказателства.
    възхищаваш се на духа и силата на еди кой си,от които характеристики сами по себе си не може да се докаже тяхната поява, източник и местоположение, защото на Пенка от предишния епизот например не й дреме за твоя Ейнар и не изпитва ни най-малка тръпка от неговите прояви, нито карането на ски. И въобще опитът ти да изкараш доказателство от нещо само по-себе си недоказуемо , ами просто факт, се провали.

добре

Мега фен

дори не знам руски

Мега фен
    и аз не знам , ма бебето ми хареса.
    Иначе не се цупи. между другото имам подозрения, ти се съгласи, не става често това явление, трябва да празнуваме
    айде спирам се, че ми омръзна и ме караш да се чувствам гъз. (подсъзнателно) лека мека.

ко?

лека

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    I shall write to you privately. Изпразни си кутията.
    DieselBlood браво, моето момче! :Д Най-накрая някой по темата! Лъвовете сте малко такива, че като си навиете нещо на пръста, никой не може да ви спре преди сами да се откажете от идеята си. Права ли съм?
    Права си, скъпа. Ние сме страшни инати. Казах го и в предният си пост-правя нещата по мой си начин и не приемам акъл от никой.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    Каква е "шибаната" разлика между астрология и магия?

Някой научно образован да каже.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Магия е абра кадабра, нещо с разбахване на пръчица и вълшебно.
    Астрологията е наука как ни влиаят различните движения в космоса. Базира се на наблюдения още от времето на древните римляни. Съвремената астрология включва много сметки с градуси, измервания, и прецизност тъй като има над 30 неща които трябва да се вземат навпредвид в една астрална карта, и те формират аспекти помежду си. Доста си е сложничко на пръв поглед, въпреки че, хората си мислят само за зодията, която всъщност представлява в кой знак се е намирало Слънцето когато са се родили, но както казах има още много много други неща, като къде е била Венера, Марс.. асцедентът къде се е намирал и т.н Някои планети се метят на 3 дена (Лчната) в друг знак, други за години (Сатурн) или трети за минути като Медиум Целите (те не са планети)

Мега фен
    Що астролозите праЯт магии и талисмани за кадем и кодиране.

Там вече не знам, ама хороскопите от вестниците и в някои сайтове са пълна глупост, тъпотия. За истински хороскоп, трябва да отидеш на професионален астролог, някой кадърен, да му дадеш 100 лв, часът на раждане, място. И тогава, ако е кадърен, можеш да вярваш.

Попринцип такава професия астром няма.. Ако някои си изкарват парите така, то е подобно на ясновидците.ю

Напротив има, и се учи в университет.

Спрете да сравнявате ясновидци със астрономи, хора !!!! Едното е да изчисляваш данни, дадени от човека, и да ги тълкуваш, другото е да имаш дарба за предусещане !!!

Мега фен
    ^ нали правиш разлика между астрономия и астрология.

Тя искаше да каже астролог според мен.

Майтапиш ли се с това ''ТЯ''?

Не, покажи ми университет, че не открих.

Има всякакви курсове. Намерих някакъв непризнат български интернет институт! Научните институти принадлежат към дадени специалности от университети. В тях рабоят доказани доктори, асистенти, доценти, професори. Финансирани са от министерство на образованието.

Сравнявах астрологията с телепатията от професионална реализация.

Провери ли щатите ? Аз си мислех че има. Но е вид наука, проблемът й е че не е точна защото е много трудно точно да измерваме някои планети. А много често, хората не си знаят часа на раждане и се появаяват неточности. Но глобално погледнато, си е признато, и доказано статистически, че спортистите имат силно присъствие на Марс във астралните си карти. Хитлер не е имал нито един воден знак в неговата карта... Принцеса Даяна въпросният ден е имала фатални аспекти... Ако можех да дойда при теб, да седна и да ти покажа, щях да те убедя.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Провери ли щатите ? Аз си мислех че има. Но е вид наука, проблемът й е че не е точна защото е много трудно точно да измерваме някои планети. А много често, хората не си знаят часа на раждане и се появаяват неточности. Но глобално погледнато, си е признато, и доказано статистически, че спортистите имат силно присъствие на Марс във астралните си карти. Хитлер не е имал нито един воден знак в неговата карта... Принцеса Даяна въпросният ден е имала фатални аспекти... Ако можех да дойда при теб, да седна и да ти покажа, щях да те убедя.
    има някакво влияние зодиакалния, знак, планетите също. и все пак, всеки си е строго индивидуален. но след като са доказани тези твърдения, има нещо - не знам магия ли е, или някаква друга сила, но в този живот няма нищо случайно.

Мега фен
    Когато ме напъна да се изпърдя, коя планета ми е повлияла и защо понякога мирише различно, а един път е по-тихо, друг по-силно се чува. Това как се обяснява. Според мен се получава така, защото няколко планети ми повлияват едновременно, но това влияние се пречупват през сателитите на НАСА и Роскосмос в открита орбита и радиацията на слънцето и преминавайки през магнинтото поле на Земята дава странични ефекти.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Чакай малко. Не отхвърлям астрологията като вид наука, макар и не точна. Само споделих, че астролозите изкарват пари както врачките, само че ''уж'' научно. Защото такава утвърдена професия няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си