- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
зодиите (астрологията ли ги изучава, много съм зле на тая тема) не са наука
в това няма нищо научно доказано
за спорт не ми говори, щото не знам дали ме разбираш...:Д
научно доказано за човешкото съзнание звучи смешно.
много ясно, че мога
вдъхновявам се и се възхищавам на човешката сила (не само физическа)
колко борбеност и сила на духа се изисква, за да бъдеш професионален спортист..знаеш ли?
спортистите са пример - Оле Ейнар Бйорндален, мисля, че на 40, с 93 победи в СК по биатлон и една в ски бягането
на такава възраст той все още е във форма и се състезава и е достойна конкуренция редом с биатлонисти, които не са били още родени, когато той се е появил на 'сцената'
въпреки раздялата с жена си и смъртта на баща си, които му се случиха за няколко месеца, той успя да се събере и да покаже нечовешка сила
как да не му се възхищавам и гледам с наслада
ти сега в защита на моите аргументи ли ми пишеш?
доказа единствено,че някои неща не се нуждаят от доказателства.
възхищаваш се на духа и силата на еди кой си,от които характеристики сами по себе си не може да се докаже тяхната поява, източник и местоположение, защото на Пенка от предишния епизот например не й дреме за твоя Ейнар и не изпитва ни най-малка тръпка от неговите прояви, нито карането на ски. И въобще опитът ти да изкараш доказателство от нещо само по-себе си недоказуемо , ами просто факт, се провали.
и аз не знам , ма бебето ми хареса.
Иначе не се цупи. между другото имам подозрения, ти се съгласи, не става често това явление, трябва да празнуваме![]()
айде спирам се, че ми омръзна и ме караш да се чувствам гъз. (подсъзнателно) лека мека.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Каква е "шибаната" разлика между астрология и магия?
Някой научно образован да каже.
Магия е абра кадабра, нещо с разбахване на пръчица и вълшебно.
Астрологията е наука как ни влиаят различните движения в космоса. Базира се на наблюдения още от времето на древните римляни. Съвремената астрология включва много сметки с градуси, измервания, и прецизност тъй като има над 30 неща които трябва да се вземат навпредвид в една астрална карта, и те формират аспекти помежду си. Доста си е сложничко на пръв поглед, въпреки че, хората си мислят само за зодията, която всъщност представлява в кой знак се е намирало Слънцето когато са се родили, но както казах има още много много други неща, като къде е била Венера, Марс.. асцедентът къде се е намирал и т.н Някои планети се метят на 3 дена (Лчната) в друг знак, други за години (Сатурн) или трети за минути като Медиум Целите (те не са планети)
Що астролозите праЯт магии и талисмани за кадем и кодиране.
Там вече не знам, ама хороскопите от вестниците и в някои сайтове са пълна глупост, тъпотия. За истински хороскоп, трябва да отидеш на професионален астролог, някой кадърен, да му дадеш 100 лв, часът на раждане, място. И тогава, ако е кадърен, можеш да вярваш.
Попринцип такава професия астром няма.. Ако някои си изкарват парите така, то е подобно на ясновидците.ю
Спрете да сравнявате ясновидци със астрономи, хора !!!! Едното е да изчисляваш данни, дадени от човека, и да ги тълкуваш, другото е да имаш дарба за предусещане !!!
^ нали правиш разлика между астрономия и астрология.
Майтапиш ли се с това ''ТЯ''?
Не, покажи ми университет, че не открих.
Има всякакви курсове. Намерих някакъв непризнат български интернет институт! Научните институти принадлежат към дадени специалности от университети. В тях рабоят доказани доктори, асистенти, доценти, професори. Финансирани са от министерство на образованието.
Сравнявах астрологията с телепатията от професионална реализация.
Провери ли щатите ? Аз си мислех че има. Но е вид наука, проблемът й е че не е точна защото е много трудно точно да измерваме някои планети. А много често, хората не си знаят часа на раждане и се появаяват неточности. Но глобално погледнато, си е признато, и доказано статистически, че спортистите имат силно присъствие на Марс във астралните си карти. Хитлер не е имал нито един воден знак в неговата карта... Принцеса Даяна въпросният ден е имала фатални аспекти... Ако можех да дойда при теб, да седна и да ти покажа, щях да те убедя.
Когато ме напъна да се изпърдя, коя планета ми е повлияла и защо понякога мирише различно, а един път е по-тихо, друг по-силно се чува. Това как се обяснява. Според мен се получава така, защото няколко планети ми повлияват едновременно, но това влияние се пречупват през сателитите на НАСА и Роскосмос в открита орбита и радиацията на слънцето и преминавайки през магнинтото поле на Земята дава странични ефекти.