espada, той те обижда
Първоначално написано от solo_ espada, той те обижда Теб обижда бе тъпак. Аз наистина съм гей. Ти обаче си женствено "хетеро".
Първоначално написано от espаdа Теб обижда бе тъпак. Аз наистина съм гей. Ти обаче си женствено "хетеро". Гей съм, гей съм!
Първоначално написано от solo_ Гей съм, гей съм! ти си лайно!
Първоначално написано от espаdа ти си лайно! Мога да ти дам дупето си
Еспада на кой е аватара ти сега ? Не мога да определя... :/
Първоначално написано от fanton1 Еспада на кой е аватара ти сега ? Не мога да определя... :/ Незуми и Шион от No.6.
Първоначално написано от espаdа Незуми и Шион от No.6. Аааа сега като каза заприличаха, ама преди това не можах да определя. :/
Изтрии си поста ! и ми задай друг въпрос ако искаш
Дойдох.
айде сега кажи знаеш ли името на Rabalka
Първоначално написано от solo_ Изтрии си поста ! и ми задай друг въпрос ако искаш Ти винаги така правиш като ти зададат нещо провокативно.
Не. А ти на baby_baby?
Първоначално написано от LoveInfect Ти винаги така правиш като ти зададат нещо провокативно. Миличка!!! това са лични неща които се обсъждат на лични съобщения!
Първоначално написано от persil Не. А ти на baby_baby? ще престанеш ли да приташ и говориш за мен вече ?
Ама разбира се !
Първоначално написано от baby_baby ще престанеш ли да приташ и говориш за мен вече ? Не
Първоначално написано от LoveInfect Ама разбира се ! За кое разбира се ?
Първоначално написано от persil Не аз искам да спреш
Първоначално написано от baby_baby аз искам да спреш Какво да направя, като те харесвам толкова?
Първоначално написано от persil Какво да направя, като те харесвам толкова? спри вече виж някое друго момиче
Първоначално написано от baby_baby спри вече виж някое друго момиче Няма друго, искам теб. Ти ме побъркваш.
Първоначално написано от baby_baby спри вече виж някое друго момиче Няма да се отървеш от него все едно да накараш соло да изчезне от форума.
Първоначално написано от persil Няма друго, искам теб. Ти ме побъркваш. Baby baby има ли твоя снимка
solo_, тук ли си?
Правила