- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Марихуана на 16+ Биполярно афективно разтройство
Здравейте. Пише ви момиче на 16години. Имам тежка депресия и БАР, получавала съм и панически атаки. От известно време в главата ви се завърта мисълта да опитам трева. Само опит. Честно. Знаам знам, че звучи като обещатието на алкохолик да не поглежда повече алкохол, но честно искам само да опитам. Искам за малко да изляза от света на проблемите. Все пак от от 1-2 дръпвания няма да ми стане нищо нали? Искам просто да се посмея. А и към чула, че първия път е нулев. Няма ги филмите и всичко. Или става нещо много малко ими се смееш или нищо не става. В момента те пия Антидепресанти. Пиех, но ми ги спряха. На Депакин съм. Може пак да ми дадът някакви Антидепресанти, но ще са слаби. А също така обмислям са го направя лятото след като навърша 17г. Притеснява ме само 1 от тревата да не ми се върнат паник атаките въпреки, че лятото е далеч и също така искам само да опитам искам да се посмея и за малко аз да не позволявам на проблемите ми да ме смачкат а да им се надсмея. Е какво мислите да опитам ли трева?
Радвам се, че сега се опитваш да се пребориш с проблема си.![]()
марихуаната товари много мозъка и има разрушително действие върху него а до скоро мозъка ти е бил под пряко въздействие на препарат който товари целия организъм
като приемеш допълнителна отрова дори и в малки количества може тоя смях да ти излезе през носа
дори и нищо да ти няма никога не приемай марихуана
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Благодаря за коментарите.. честно не очаквах някой да пише.. много се радвам, че ми отговорихте.. чакам още мнения по въпроса ми.. (:
Последно редактирано от hopeless06044 : 02-24-2016 на 03:53 Причина: Правописна грешка
Здравей и на теб! Оценянам и твоего мнение само ще те помоля без обидни комфигураций в темата ми, защото аз съм на принципа "Свобода на словото". Га по въпроса. Мерси за отговора мен ме притесняват рисковете от хапчетата. И само искам са опитам. Те мисля да започта с тревата и да стана тревоменче на 17 примерно и да си увредя още повече мозъка, койго сега се опитвам да лекувам. Не искам повече проблеми. Просто искам да опитам 1-2 дръпвания нищо повече.. (:
на тебе ти трябва бой няколко пъти дневно
нали знаеш че е и забранена от закона?
не мога да разбера как един цивилизован човек който се има за голямата работа ще се посъветва друг да наруши закона
аде няма да те обиждам обидите не са ефективни при твоята липса на мозък
и авторке марихуана е вредна каквото и да ти говорят
не се заблуждавай с тия дето казват колко полезна хубава и безвредна била това са пълни глупости
да не говорим че се продава от хора които нямат грам морал и може да ти се даде още нещо с тревата
Последно редактирано от haritov : 02-24-2016 на 07:17
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хаха препоръчвате и марихуана????
Доказано е че употребата прекомерно количество марихуана понякога води до депресия. Така че не знам колко е препоръчително това за човек, който вече се намира в подобно състояние.
Авторке,виж си личното съобщение!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Идиот ли казах, извинявай. Имах в предвид голям ИДИОТ!
Знам че тревата е легална където съм аз. За да е легална и ползваща се за медицински цели в различни държави, значи хора доста по умни от теб са установили че е полезна. Ако е толкова вредна колкото я правиш, никой не би я легализирал. Та... чий мозък викаш липсва? Я да ти видим докторското образование?
А тва че се продава друсана трева е съвсем друго.
Ако мислите да се карате и темата ми да пропадне напуснете или спорете на лично съобщение. Аз съм писала тук за съвети и това е Моята тема ако вие искате си направете тема и си я спамете ама не тук. Аз искам мнения и Аргументи, а не безсмислени спорове все пак.. и темата и въпроса ми са.. В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО СЪМ МОГА ЛИ ДА ОПИТАМ ТРЕВА? НЯКОЙ ПРАВИЛ ЛИ ГО Е ДОСЕГА?
Повечето изписано в предния ми пост беше за теб. Немога да разбера ти тъпо ли си и ти или просто трол? Нека ти го кажа направо: Хората пушат по няколко пъти дневно и не са умрели, ти от 2 дърпания нищо няма ти стане. Интересно ми е, шишенцето не ти ли помага?
Аз спирам да пиша... Лек ден.
Кой е от тоя отбор
![]()
Не не е трол и да пушат ама не са на такива хапчета като мен за това питам за да нямам по-страшни последствия после дали някой го е правил и така.. и да ти кажа за шишенцето на моя организъм не му влиаят антидепресанти доказано е и шишенцето което сега пия ми помага. Ти искаш ли да опиташ след като ме питаш и ти е толкова интересно?
Прекомерно количество е на ден по 3-4+ грама..
Но в твоя случай може и 1 цигара да е достатъчна....
Психоактивните ефекти на Дронабинола са различни за всеки човек... Освен "благоприятното" въздействие от напушването, може да се появят и признаци на параноя и страх. За човек с БАР и в състояние на депресия шансовете за това са много по високи, отколкото при хората в "нормално" психическо състояние..
Да не говорим че 50% от тревата в България е бъкана и с други примеси, които могат още повече да усложнят положението...
Последно редактирано от Dwyd96 : 02-25-2016 на 10:01
Към авторката: НЕ НАРУШАВАЙ ЗАКОНА!!!!!!!!! Законите - приемай ги като светиня без никакви пазарлъци и без изобщо да се замисляш и поинтересуваш защо ги има, откога ги има, трябва ли да ги има, и прочее неща, характерни за мислещия човек. Все пак законите идат от съвестни управляващи, които никога при никакви обстоятелства не биха ги нарушили заради лична облага за сметка на данъкоплатеца. Как може дори да си помислиш да ги прекрачваш... и защо още нямаш плакат на народното събрание у вас!?
Точно, заради законите стигнах дотук.. защото имаше закон, който прецака последните 5-6месеца от живота ми. Така, че моля те не ми говори точно на мен за закони и спазване то. Оттолкова спазваме ето докъде я докарах. Вече имам свои закони и начини а народното събрание да си го начука! Без никакво извинение..