- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Марихуана на 16+ Биполярно афективно разтройство
Не знам дали си наясно, но всякакъв вид вещества, влияещи на психиката са меко казано непрепоръчителни при хора с психични проблеми. Оставяме настрана споровете за това дали е полезна или вредна в общия случай, но в твоя случай си е руска рулетка. Има реален шанс да си влошиш състоянието.
Аз съм изпушил доста тревица и да ти кажа не е нищо особено. Като се събираме за party тревата е MUST. С алкохол ще те удари повече, затова не се препоръчва за начинаещи. Ако сте трима човека на една петичка, ефекта е никакъв.![]()
Пп.: Та за каква травма или проблем става въпрос?
Знам и точно това ме притеснява. Смисъл имам депресия тежка депресия. Вече говоря с психолог и нещата почват да се пооправят лека по лека и до лятото даже вече трубва да съм го забравила.. но ме притеснява само да не се върне пак депресията и да стане........... иначе отдруга страна уча техники и бих могла да го овладея ако стане нещо предполагам нз.. просто много искам да го опитам. Все пак не са цигари и няма да се пристрастя от 1-2 дръпвания искам само да се посмея и да видя какво е. Това е. (:
Ей мерси.. знам тия неща и все пак ще сме повечко хора няма да го направя сама в никакъв случай и ще има хора готови да ми помогнат ако стане нещо. Притеснява ме само хапчетата които пия да не ползиаят и като си смесят да стана още по-зле след това. Травмата е депресия. Тежка депресия. Искам да се посмея просто и да видя какво е. Това е...
Оф
Кажи от къде си и мога да те науча как се пуши трева...
-Нали знаеш че тревата не е като обикновената цигара ? С тревата можеш да препушеш и да умреш !
*Ако се пуши правилно, може да те отнесе в свят на фантазии където мечтите стават реалност, а депресията е нещо което непознаваш
#Първо с точка и после с по-дебела, че да не умреш
Последно редактирано от solo_ : 02-25-2016 на 15:44
Няма значение от къде съм.
И мерси ама няма нужда да ме учиш..
Знам, че не е като обикновенната цигара.. и не не можеш да умреш от коз се прекарява и можеш да си съсипеш здравето ама не и да умреш ама си пушил прекомерно наведнъж..
Аз не искам да пуша така, че да се вкарам в фантазийте, а само са да се смея и да пробвам простоо... и повярвай ми познавам много добре какво е депресията.. по простата причина че страдам от депресия. Тежка КЛИНИЧНА депресия и бях на Антидрепесанти 4месеца.. за това прибягвам до марихуаната..
Авторке, извинявай че спорих в темата, след това видях, че се изнервяш от това. Но тревата наистина може да отключи панически атаки и разстройства, дори вероятността да е много малка, тя при теб е увеличена. На нормалните хора, бих препоръчала, да пробват ако много искат, но ти си по на риск, както казах. Тъй като виждам, че много искаш пробвай на своя си отговорност 2 дръпки, и ако ти стане зле недей повече, ако нищо не ти стане едва ли и друг път ще ти влияе.
Леле колко му мислиш за двете дръпки трева, не е истина....
Как аз пуших за първи път:
Бях на училище и в някое междучасие излязох и отидох при едни фр на *удобното*, зад *хладното*. Те пушеха нещо и аз не знаех, к'во е и викам "дай да го пробвам" и т'ва беше. Нищо кой знае к'во.
Пп.: Удобното и хладното са места.![]()
Не приемайте наркотици, освен ако не искате да завършите в ковчег. И без това има достатъчно други неща, които могат да ви убият.