- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Марихуана на 16+ Биполярно афективно разтройство
Авторке, тревата няма по никакъв начин да ти подобри състоянието. За един кратък момент ще си "на черешата", обаче след като паднеш ще те боли доста и вариантите ти ще са два - или да започнеш редовно да употребяваш, или да се окопаеш още по-дълбоко в дупката, в която си.
Ти си идиот.
Нищо не може да те пристрасти, ако не искаш, лол. Нито алкохол, нито цигари, нито трева. За наркотици не съм пробвал и няма да употребявам, затова няма да говоря.
@an7raks надявам се да си пробвал и да знаеш какво е чувството. Ако си се туширал на първата некадърна дръпка, твой проблем. Аз ѝ казвам от личен опит, че няма да се чувства "high as fuck" от първите 2/3 дори 6 дръпки.
Пак ти казвам, че си идиот. Да, пробвал съм и нищо не ми е станало, ама не препоръчвам на човек с лабилна психика да го прави. Виждал съм как напълно здраво момче се паникьосва след употреба, представи си какво би било, ако се случи на човек с проблеми.
Точно затова и казвам да си направи сефтето и да и се махне тази мисъл от главата. За две години не съм видял на някой нещо да му е ставало от 1/2 дръпки. Не всеки, който е бил в компанията, е бил безпроблемен. При употреба на трева и алкохол е ставало мазало, но нищо сериозно. Като си пробвал, ти минава мерака и не го мислиш толкова...
Последно редактирано от kuik : 02-25-2016 на 17:52
Струва ми се, че не трябва да пробваш. Аз лично не бих.
хаха направо се размаааазах от смях! (clap clap) = irony
за тия медицински цели се предписва от лекар и се използва само екстракта от тревата щото както си мислиш че от умни хора е доказано че е полезна също така и от умни хора е доказано че е вредна и е забранена
и да продава се друсана трева което е още по-опасно
и след като знаеш че тревата в България не е легална може да е друсана както ти казваш и може още повече да навреди
си много безотговорен
заради мислене като твоето няма да се оправим
пак казвам марихуана в България е незаконна и е забранена
също така е опасна понеже не е преработена правилно
за повече инфо наказателен кодекс
Последно редактирано от haritov : 02-28-2016 на 19:08
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ не съм съгласен,в холандия се продава направо с глави, както и на други места по света , естествено предписана от лекар. Посъветвай се с лекаря ти и се запознай с резултатите от изследванията колко помага марихуаната в твоя случай,сигурен съм , че имаш лекар,говори с него.
Аз съм пушил сума години по няколко пъти на ден даже... Но почнах да колабирам на ? година и спрях,но при всеки организам е различно. Не е хубаво да се прекалява с тези неща и трябва да се има в предвид , че тази която се продава в България е Х пъти друсана по различни начини.
Не бих ти препоръчал да пушиш ако си сама или с приятелки,а по скоро с родител или близък до семейството човек,след като може да ти доведе паничкиски атаки , уоу. И не гледай к'во е модерно,'щот и тревата е яко ретро както и цигарите и други бол неща..К'вот правят тъпите лапета си е за тях.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тя няма да и предпише,ама може да й каже да пробва,знаеш ли?