.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен Аватара на an7raks
    Авторке, тревата няма по никакъв начин да ти подобри състоянието. За един кратък момент ще си "на черешата", обаче след като паднеш ще те боли доста и вариантите ти ще са два - или да започнеш редовно да употребяваш, или да се окопаеш още по-дълбоко в дупката, в която си.
    Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Леле колко му мислиш за двете дръпки трева, не е истина....

Как аз пуших за първи път:
    Бях на училище и в някое междучасие излязох и отидох при едни фр на *удобното*, зад *хладното*. Те пушеха нещо и аз не знаех, к'во е и викам "дай да го пробвам" и т'ва беше. Нищо кой знае к'во.

Пп.: Удобното и хладното са места.
    Ти си идиот.

Повече от фен
    Нищо не може да те пристрасти, ако не искаш, лол. Нито алкохол, нито цигари, нито трева. За наркотици не съм пробвал и няма да употребявам, затова няма да говоря.

@an7raks надявам се да си пробвал и да знаеш какво е чувството. Ако си се туширал на първата некадърна дръпка, твой проблем. Аз ѝ казвам от личен опит, че няма да се чувства "high as fuck" от първите 2/3 дори 6 дръпки.

Мега фен Аватара на an7raks
    Пак ти казвам, че си идиот. Да, пробвал съм и нищо не ми е станало, ама не препоръчвам на човек с лабилна психика да го прави. Виждал съм как напълно здраво момче се паникьосва след употреба, представи си какво би било, ако се случи на човек с проблеми.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Авторке, извинявай че спорих в темата, след това видях, че се изнервяш от това. Но тревата наистина може да отключи панически атаки и разстройства, дори вероятността да е много малка, тя при теб е увеличена. На нормалните хора, бих препоръчала, да пробват ако много искат, но ти си по на риск, както казах. Тъй като виждам, че много искаш пробвай на своя си отговорност 2 дръпки, и ако ти стане зле недей повече, ако нищо не ти стане едва ли и друг път ще ти влияе.
    Най-после един положителен и честен отговор, а не морал, критика и учение.. мерси много (: (:

Повече от фен
    Точно затова и казвам да си направи сефтето и да и се махне тази мисъл от главата. За две години не съм видял на някой нещо да му е ставало от 1/2 дръпки. Не всеки, който е бил в компанията, е бил безпроблемен. При употреба на трева и алкохол е ставало мазало, но нищо сериозно. Като си пробвал, ти минава мерака и не го мислиш толкова...
    Последно редактирано от kuik : 02-25-2016 на 17:52

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Точно затова и казвам да си направи сефтето и да и се махне тази мисъл от главата. За две години не съм видял на някой нещо да му е ставало от 1/2 дръпки. Не всеки, който е бил в компанията, е бил безпроблемен. При употреба на трева и алкохол е ставало мазало, но нищо сериозно. Като си пробвал, ти минава мерака и не го мислиш толкова...
    По принцип е така, ама аз съм виждала човек при който му се отключвали панически атаки.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Пак ти казвам, че си идиот. Да, пробвал съм и нищо не ми е станало, ама не препоръчвам на човек с лабилна психика да го прави. Виждал съм как напълно здраво момче се паникьосва след употреба, представи си какво би било, ако се случи на човек с проблеми.
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    _!_
    Е наспамихте темата сега доволни ли сте???

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Е наспамихте темата сега доволни ли сте???
    Прости ми !

Мега фен Аватара на tori
    Струва ми се, че не трябва да пробваш. Аз лично не бих.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Струва ми се, че не трябва да пробваш. Аз лично не бих.
    Всеки има право на мнение и може да го изразява! Благодара за твоето мнение и то е важно за мен!

Я сподели като решиш какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Я сподели като решиш какво да правиш
    Няма да сме живи тогава

хаха направо се размаааазах от смях! (clap clap) = irony

Няма да сме живи тогава
    Не се притеснявайте аз ебавки мога да приема...

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    solo_ , ВЕДНАГА И СЕ ИЗВИНИ !

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    solo_ , ВЕДНАГА И СЕ ИЗВИНИ !
    Мне мерси!

Нещо свързано с мен ли ?

Нещо свързано с мен ли ?
    Maybe, ама вече няма значение! Заеби..

Maybe, ама вече няма значение! Заеби..
    Аз никога с никого не се ебавам, може да съм казал нещо което да си тълкувал/а погрешно!

Аз никога с никого не се ебавам, може да съм казал нещо което да си тълкувал/а погрешно!
    Не ме ебе много много за това просто заеби!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Идиот ли казах, извинявай. Имах в предвид голям ИДИОТ!

Знам че тревата е легална където съм аз. За да е легална и ползваща се за медицински цели в различни държави, значи хора доста по умни от теб са установили че е полезна. Ако е толкова вредна колкото я правиш, никой не би я легализирал. Та... чий мозък викаш липсва? Я да ти видим докторското образование?

А тва че се продава друсана трева е съвсем друго.
    за тия медицински цели се предписва от лекар и се използва само екстракта от тревата щото както си мислиш че от умни хора е доказано че е полезна също така и от умни хора е доказано че е вредна и е забранена

и да продава се друсана трева което е още по-опасно

и след като знаеш че тревата в България не е легална може да е друсана както ти казваш и може още повече да навреди

си много безотговорен

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Към авторката: НЕ НАРУШАВАЙ ЗАКОНА!!!!!!!!! Законите - приемай ги като светиня без никакви пазарлъци и без изобщо да се замисляш и поинтересуваш защо ги има, откога ги има, трябва ли да ги има, и прочее неща, характерни за мислещия човек. Все пак законите идат от съвестни управляващи, които никога при никакви обстоятелства не биха ги нарушили заради лична облага за сметка на данъкоплатеца. Как може дори да си помислиш да ги прекрачваш... и защо още нямаш плакат на народното събрание у вас!?
    заради мислене като твоето няма да се оправим

пак казвам марихуана в България е незаконна и е забранена

също така е опасна понеже не е преработена правилно

за повече инфо наказателен кодекс
    Последно редактирано от haritov : 02-28-2016 на 19:08
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    ^ не съм съгласен,в холандия се продава направо с глави, както и на други места по света , естествено предписана от лекар. Посъветвай се с лекаря ти и се запознай с резултатите от изследванията колко помага марихуаната в твоя случай,сигурен съм , че имаш лекар,говори с него.

Аз съм пушил сума години по няколко пъти на ден даже... Но почнах да колабирам на ? година и спрях,но при всеки организам е различно. Не е хубаво да се прекалява с тези неща и трябва да се има в предвид , че тази която се продава в България е Х пъти друсана по различни начини.

Не бих ти препоръчал да пушиш ако си сама или с приятелки,а по скоро с родител или близък до семейството човек,след като може да ти доведе паничкиски атаки , уоу. И не гледай к'во е модерно,'щот и тревата е яко ретро както и цигарите и други бол неща..К'вот правят тъпите лапета си е за тях.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    ^ не съм съгласен,в холандия се продава направо с глави, както и на други места по света , естествено предписана от лекар. Посъветвай се с лекаря ти и се запознай с резултатите от изследванията колко помага марихуаната в твоя случай,сигурен съм , че имаш лекар,говори с него.

Аз съм пушил сума години по няколко пъти на ден даже... Но почнах да колабирам на ? година и спрях,но при всеки организам е различно. Не е хубаво да се прекалява с тези неща и трябва да се има в предвид , че тази която се продава в България е Х пъти друсана по различни начини.

Не бих ти препоръчал да пушиш ако си сама или с приятелки,а по скоро с родител или близък до семейството човек,след като може да ти доведе паничкиски атаки , уоу. И не гледай к'во е модерно,'щот и тревата е яко ретро както и цигарите и други бол неща..К'вот правят тъпите лапета си е за тях.
    колкото и да се съветва с лекар няма да и предпише марихуана гарантирам ти

аз ям уран по 1000 пъти на ден нищо ми няма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    тя няма да и предпише,ама може да й каже да пробва,знаеш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си