- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Това заболя.
Отказвам се и от двете ви. Ще го преживея. Още една тъжна глава в мемоарите ми, поредната. Но вече осъзнах, че не ми е нужен никой. Човек се ражда сам, после създава приятелства, привързва се към определени живи същества, но накрая пак умира сам. Неизбежно е. Така че защо да се привирзвам към някого? Няма смисъл. Няма смисъл да се мъча да ви спечеля. Кои сте вие, че да го правя? inewton не се моли никому. Винаги е живял изправен, няма да си престъпва принципите заради някакви незрели моми.
Ох боже, какви са тези драми... жените се зад гърба ми, и после нямам право да се сърдя....
Прощавам на всички, вке едно нищо не се е случило. Дори да тръгнете заедно, ще ме боли, но няма да се разсърдя.
Прощавам на всички. Divergent, inewton обичам ви и двамата.
Indistinct теб също. Пожелавам ти да си намериш полвинката
Знаете ли, че астрологията показва потенциалните бракове ?
Хаха не много. Всъщност го казах доста назад. 14 часа.
Печелил ли си съзтезания ? Какви ?
Аз не печеля съзтезания
Кога плака запоследно ? Каква беше причината ?
В шести клас спечелих училищния Мюзик Айдъл :д Иначе имам второ място от един конкурс по пеене пак по това време беше, Имам и златен медал от 100м гръб, а на един детски пленер на празника на града бях на трето място.
Остава.
Нищо не печеля, а само губя !
Какво обичаш да правиш ?
Да спя.
Харесваш ли оръжия ? Имаш ли някакви по-специални ?
Не.
Подари ли цвете на някого днес? А на теб подариха ли ти?
Имам лък и стрели, харесвам обикновени кухненски ножове.
Какво можеш да готвиш ?
Съдейки по фамилията и факта, че живеем под един покрив - 3, иначе хората, които приемам за мое семейство са четирима.
Остава.