Първоначално написано от LoveInfect Неправилната версия звуково звучи по - добре. Въпрос на време е да променят и тези правила. По темата: да.
Първоначално написано от inewton По темата: да. Развратник ли ще ставаш ?Ту тази ту онази ? Какво става с теб ?
Първоначално написано от solo_ Развратник ли ще ставаш ?Ту тази ту онази ? Какво става с теб ? Охо, старомоден аватар !
Първоначално написано от solo_ Развратник ли ще ставаш ?Ту тази ту онази ? Какво става с теб ? solo_, това е фикция, приятелю. Разберете го най-после. Едва ли някой, който е написал "да" след друг в действителност го е чукал.
Първоначално написано от LoveInfect Охо, старомоден аватар ! Халюцинираш.
Първоначално написано от inewton solo_, това е фикция, приятелю. Разберете го най-после. Едва ли някой, който е написал "да" след друг в действителност го е чукал. Просто се дразня като всички се "'чукате", а мен ме изолирате..
Първоначално написано от solo_ Просто се дразня като всички се "'чукате", а мен ме изолирате.. Нали haritov всеки път иска да те чука. Какво се оплакваш...
Първоначално написано от inewton Нали haritov всеки път иска да те чука. Какво се оплакваш... Той иска да чука DW, той мисли, че аз съм DW, но не съм !
Първоначално написано от solo_ Той иска да чука DW, той мисли, че аз съм DW, но не съм ! Ясно.
Първоначално написано от inewton Ентусиазма, чадо, ентусиазма. По темата: да. разбрах, че за него говориш. странно.
Първоначално написано от divergent разбрах, че за него говориш. странно. Защо? Аз имам голям ентусиазъм. Просто от известно време беше насочен повече към математиката.
Първоначално написано от inewton Защо? Аз имам голям ентусиазъм. Просто от известно време беше насочен повече към математиката. И не се обади да ми помогнеш за теста... Добре.
Ако имаш в излишък ми прелей от ентусиазма към математиката, моля те!
Първоначално написано от divergent И не се обади да ми помогнеш за теста... Добре. Не, ти не се обади.
Първоначално написано от LoveInfect Ако имаш в излишък ми прелей от ентусиазма към математиката, моля те! Да не се обидиш, ама то не става само с ентусиазъм.
Първоначално написано от LoveInfect Ако имаш в излишък ми прелей от ентусиазма към математиката, моля те! Как мина математиката?
Първоначално написано от inewton Да не се обидиш, ама то не става само с ентусиазъм. Ами аз имам ентусиазъм към всичко друо, така че при другите предмети работи.
Първоначално написано от Indistinct Как мина? Що годе.... Ами не знам. Има неща които обърках.. със сигурност над 4 трябва да е...
Алкохолът и Математиката не прощават на никого.
Първоначално написано от inewton Не, ти не се обади. не си показал желание за помощ и подкрепа в тази сфера.
Първоначално написано от LoveInfect Що годе.... Ами не знам. Има неща които обърках.. със сигурност над 4 трябва да е... Нищо, следващия път още по-добре да си подготвиш.
Тука всички се превърнахте на старата версия на solo_ (Всичко останало, но не и по темата...) )
Първоначално написано от divergent Алкохолът и Математиката не прощават на никого. Не знаеш колко си права. Познавам жив пример. Човека е професор, ама хич не го слуша главата. Пише по стени и по прозорници, но никога по дъски. Явно си има принципи.
Първоначално написано от divergent не си показал желание за помощ и подкрепа в тази сфера. Защото не си ме питала.
Не.
Правила