Първоначално написано от LoveInfect Esdeath не знае моето. А пък аз нямам никаква ваканция. Аз пък ти го знам... Защо нямаш ваканция ?
Милата ми...
Първоначално написано от persil Милата ми... Много е сладка, нали ?
Първоначално написано от LoveInfect Esdeath не знае моето. А пък аз нямам никаква ваканция. Дам ... не искаш да ми го кажеш , не съм те питала просто
Първоначално написано от persil Милата ми... Защо се чустваш стар ?? Нали си само на около 20 ?
Първоначално написано от solo_ Много е сладка, нали ? Да, тя е бонбон малък сладък.
Първоначално написано от Esdeath Защо се чустваш стар ?? Нали си само на около 20 ? На 21 съм. Ми чувствам се стар щото вече не чакам лятната ваканция
Първоначално написано от persil На 21 съм. Ми чувствам се стар щото вече не чакам лятната ваканция Вземи си отпуск...
Първоначално написано от persil Да, тя е бонбон малък сладък. It's sexy !
Първоначално написано от persil Да, тя е бонбон малък сладък. бонбон? С какъв вкус? Нямам ваканция защото французите са така и съм с техните ваканции.
Първоначално написано от persil Да, тя е бонбон малък сладък. Лоли ?
Първоначално написано от solo_ Вземи си отпуск... Че аз до скоро бях.
Първоначално написано от solo_ It's sexy ! Ъм звучи повече как описвате някое новородено бебе
Първоначално написано от persil Че аз до скоро бях. Пак.
Първоначално написано от LoveInfect бонбон? С какъв вкус? Нямам ваканция защото французите са така и съм с техните ваканции. Във Франция ли си ?
Първоначално написано от LoveInfect бонбон? С какъв вкус? Нямам ваканция защото французите са така и съм с техните ваканции. С някакъв много сладък вкус.
Първоначално написано от LoveInfect Ъм звучи повече как описвате някое новородено бебе То не е ли на 16, бонбончето ?
Първоначално написано от Esdeath Пак. А кинти?
Първоначално написано от solo_ Във Франция ли си ? Не, но в училището което съм е все едно съм във Франция...за сметка на това април ще имам 2 седмици ваканция и ще ходя в Люксембург и Париж.
Първоначално написано от LoveInfect Не, но в училището което съм е все едно съм във Франция...за сметка на това април ще имам 2 седмици ваканция и ще ходя в Люксембург и Париж. После се оплаква от живота си...
Първоначално написано от LoveInfect Не, но в училището което съм е все едно съм във Франция...за сметка на това април ще имам 2 седмици ваканция и ще ходя в Люксембург и Париж. Добре си живуркаш...
Първоначално написано от persil После се оплаква от живота си... Да...
Първоначално написано от persil С някакъв много сладък вкус. Хах ако ме ядосаш по - горчива съм от колкото мислиш силно сладнея само на определени хора.
Първоначално написано от LoveInfect Хах ако ме ядосаш по - горчива съм от колкото мислиш силно сладнея само на определени хора. Знам аз колко си горчива. И за хапливото ти езиче знам.
Първоначално написано от persil А кинти? А сега ... не знам ..
Правила