Съседка. След малко ще трябва да се видя с нея. Зорница?
Първоначално написано от M**** ^Един скейборд тук. Той е кръчмар.
Първоначално написано от Indistinct Зорница? Едно наркоманче. Петър ?
Съученик Деян?
Първоначално написано от Indistinct Съседка. След малко ще трябва да се видя с нея. Ножица ли ще правите? Пропуснете ме и отговаряйте на Photographer-drm.
Първоначално написано от inewton Ножица ли ще правите? Пропуснете ме и отговаряйте на Photographer-drm. Искаш да гледаш ли ?
Първоначално написано от inewton Ножица ли ще правите? Пропуснете ме и отговаряйте на Photographer-drm. За 2 минути ще се видим, не се надявай толкова.. Не познавам. Виктория?
Първоначално написано от Photographer-drm Съученик Деян? много добър приятел Калин
Първоначално написано от Indistinct За 2 минути ще се видим, не се надявай толкова.. Не познавам. Виктория? За две минути като нищо ще си направите ножицата... Хубава ли е тая мръсница? Не я познавам много добре. И не съм я виждал от 2 години. Стоян?
Първоначално написано от inewton За две минути като нищо ще си направите ножицата... Хубава ли е тая мръсница? Не я познавам много добре. И не съм я виждал от 2 години. Стоян? Няма, вече се върнах. Да, важен човек. Знаеш за него. Мартин?
Първоначално написано от Indistinct Няма, вече се върнах. Да, важен човек. Знаеш за него. Мартин? Тъкмо за една ножица... Не, не си спомням да си ми споменавала за Стоян. Синът на една учителка. Благовеста?
Първоначално написано от inewton Тъкмо за една ножица... Не, не си спомням да си ми споменавала за Стоян. Синът на една учителка. Благовеста? Мечтай си. Не съм казвала, че се казва Стоян. Да, позната. Отдавна не съм я виждала. Дебора?
Първоначално написано от Indistinct Мечтай си. Не съм казвала, че се казва Стоян. Да, позната. Отдавна не съм я виждала. Дебора? Да те гледам как правиш ножица не е сред мечтите ми. Така кажи, де! Не познавам. Илия?
Първоначално написано от inewton Да те гледам как правиш ножица не е сред мечтите ми. Така кажи, де! Не познавам. Илия? Мечти, сънища.. Добре, че го каза, да не се притеснявам. Не познавам. Симеон?
Първоначално написано от Indistinct Мечти, сънища.. Добре, че го каза, да не се притеснявам. Не познавам. Симеон? Какви сънища!? Не си наред. Не познавам. Лъчезар?
Колега в работата... Атанас ?
Първоначално написано от inewton Какви сънища!? Не си наред. Не познавам. Лъчезар? Така е. Откъде пък ми хрумна да ги сложа в изречението си. Бившия на бивша приятелка. Малин?
Първоначално написано от Indistinct Така е. Откъде пък ми хрумна да ги сложа в изречението си. Бившия на бивша приятелка. Малин? Да. Откъде? Един циганин. Светослав?
Първоначално написано от inewton Да. Откъде? Един циганин. Светослав? . Не познавам. Вяра?
Мръсница, не я познавам много добре. Любомира?
Първоначално написано от inewton Мръсница, не я познавам много добре. Любомира? Не познавам. Евтим?
Един кучкар. Калина?
Не познавам. Гошо ?
Първоначално написано от Indistinct Мечти, сънища.. Добре, че го каза, да не се притеснявам. Не познавам. Симеон? един тъжен човек Жаклин
Беше ми в училището. Калина?
Правила