- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация
От менструация ви е гнус /напълно естествена за продължението на рода/, а от темите за анален секс /неестествено, лайняно с Ешерихия коли/ -не? О.о
Баш превзета малка пикличка си ти. Никога не съм можела да трая момичета с поведение като твоето. Дори нямах предвид това, което казваш, а начина по който го казваш и превзетото ти, лигаво, извратено държание. Аз за т'ва толкова харесвам руснаците, с колко рускини и украинки съм общувала през последната година, такава простотия няма да видиш при тях! Ама друго си е по цял ден да се зомбираш с Disney channel и да се правиш на тъпа американка!
Wtf. Това какво и кого можеш да търпиш не ме касае. Ако иронията и сарказмът са похвати, които не можеш да използваш или приемаш -leave. В реала на никой не му дреме. Емигрирай в сибир.
Редактирай си мнението и напиши Сибир с главна буква. А също и вместо "leave" напиши българската дума "Напусни", циганка такава.
Хихих, точно на мен намери да правиш забележки за правописа хд. И кво, сега трябва да ти отвърна по същия агресивен начин, за да достигна нивото ти на ментална инсуфициенция?
Със сложни термини (извън научните среди) боравят комплексарите.
Последно редактирано от knox : 04-05-2016 на 16:14
То едни сложни...
Съншайн, не знам защо реши, че трябва да ме определяш със смешни епитети дошли в ума ти чрез всевишна логика. Старя се да ползвам минималистични ефемизми, за да не подклаждам подобни първосигнални изблици.
Ето, продължаваш... Поредната тъмблър-аск.фм тъпа кифла с нереалистична представа за себе си и за света наоколо изобщо. Знаеш ли с колко къде-къде по-начетени и интелигентни от тебе хора контактувам (включително и с един такъв човек от този форум) и нито веднъж не са си ползволили да използват някакви по-завъртяни термини и сложни думи за неща, които могат да се изкажат и на човешки език? Това твоето е признак на комплексарщина. Какво си мислиш, че другите не знаят термини и че си много интересна ли?! Бооже...
Ахах, ако беше малко по-проницателна, щеше да разбереш, че е умишлено. Термини, да. Не простакесни, изсмукани от поднокътното пространство псевдоопределения. Може и да общуваш с по-интелигентни, но нищо не си попила.
Toi ima prirodna inteligentnost, chest, dostoinstvo I moral - neshta koito na vas sa vi prekaleno chujdi I nqma kak da shvanete.
И при мен е вярно това, че по време на цикъл желанието за секс нараствае, избягвам първия и втория ден, не че попринцип имам нещо и против тях, просто да не стане кой знае какво мазало. В банята вече няма проблеми, но още не ми се е случвало да пробвам там