.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мега фен Аватара на Dwyd96
    Темата е меко казано гнусна

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    От менструация ви е гнус /напълно естествена за продължението на рода/, а от темите за анален секс /неестествено, лайняно с Ешерихия коли/ -не? О.о

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Ei prevzemko takava q se druj po-normalno.
    Имаш проблем с дефинициите. Не съм превзета. Просто ти си глупав/а.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Имаш проблем с дефинициите. Не съм превзета. Просто ти си глупав/а.
    Баш превзета малка пикличка си ти. Никога не съм можела да трая момичета с поведение като твоето. Дори нямах предвид това, което казваш, а начина по който го казваш и превзетото ти, лигаво, извратено държание. Аз за т'ва толкова харесвам руснаците, с колко рускини и украинки съм общувала през последната година, такава простотия няма да видиш при тях! Ама друго си е по цял ден да се зомбираш с Disney channel и да се правиш на тъпа американка!

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    От менструация ви е гнус /напълно естествена за продължението на рода/, а от темите за анален секс /неестествено, лайняно с Ешерихия коли/ -не? О.о
    То и сополите и ушната кал са напълно естествени, и л*йната също са нещо естествено, ама теб не те ли е гнус?!?

Wtf. Това какво и кого можеш да търпиш не ме касае. Ако иронията и сарказмът са похвати, които не можеш да използваш или приемаш -leave. В реала на никой не му дреме. Емигрирай в сибир.

Редактирай си мнението и напиши Сибир с главна буква. А също и вместо "leave" напиши българската дума "Напусни", циганка такава.

Хихих, точно на мен намери да правиш забележки за правописа хд. И кво, сега трябва да ти отвърна по същия агресивен начин, за да достигна нивото ти на ментална инсуфициенция?

Със сложни термини (извън научните среди) боравят комплексарите.
    Последно редактирано от knox : 04-05-2016 на 16:14

То едни сложни...
    Съншайн, не знам защо реши, че трябва да ме определяш със смешни епитети дошли в ума ти чрез всевишна логика. Старя се да ползвам минималистични ефемизми, за да не подклаждам подобни първосигнални изблици.

Ето, продължаваш... Поредната тъмблър-аск.фм тъпа кифла с нереалистична представа за себе си и за света наоколо изобщо. Знаеш ли с колко къде-къде по-начетени и интелигентни от тебе хора контактувам (включително и с един такъв човек от този форум) и нито веднъж не са си ползволили да използват някакви по-завъртяни термини и сложни думи за неща, които могат да се изкажат и на човешки език? Това твоето е признак на комплексарщина. Какво си мислиш, че другите не знаят термини и че си много интересна ли?! Бооже...

Със сложни термини (извън научните среди) боравят комплексарите.
    НА ВНИМАНИЕТО НА НЮТОН... ДА СИ ЗНАЕ...

Sarafin... Да съм казвал че аналният секс е нещо нормално?
    Последно редактирано от Dwyd96 : 04-05-2016 на 17:17

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    НА ВНИМАНИЕТО НА НЮТОН... ДА СИ ЗНАЕ...
    Точно той никога не е използвал нито един сложен термин, въпреки че е по-умен от всички нас тук.

Ахах, ако беше малко по-проницателна, щеше да разбереш, че е умишлено. Термини, да. Не простакесни, изсмукани от поднокътното пространство псевдоопределения. Може и да общуваш с по-интелигентни, но нищо не си попила.

Точно той никога не е използвал нито един сложен термин, въпреки че е по-умен от всички нас тук.
    Ахам... Ти въобще чела ли си неговите постове???
    А за това колко е умен... Всеки си има мнение... Не отричам, че има знания в областта на Физиката(примерно), но не бъркай интелекта със знания... (НЮТОН ДА НЕ ГО ПРИЕМА КАТО ОБИДА).

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    НЮТОН ДА НЕ ГО ПРИЕМА КАТО ОБИДА).
    Обидих се. Не спомена математиката!

А на феновете си благодаря за подкрепата (въпреки че не ми е нужна).

Мега фен Аватара на solo_

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Защо се обаждаш неподготвена ?

Toi ima prirodna inteligentnost, chest, dostoinstvo I moral - neshta koito na vas sa vi prekaleno chujdi I nqma kak da shvanete.

Toi ima prirodna inteligentnost, chest, dostoinstvo I moral - neshta koito na vas sa vi prekaleno chujdi I nqma kak da shvanete.
    Щом казваш...

И при мен е вярно това, че по време на цикъл желанието за секс нараства е, избягвам първия и втория ден, не че попринцип имам нещо и против тях, просто да не стане кой знае какво мазало. В банята вече няма проблеми, но още не ми се е случвало да пробвам там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си