И аз...
Първоначално написано от persil Как сте сладоледчетата ми? boli me korema shokoladche ti
Първоначално написано от smilegirl12 boli me korema shokoladche ti Вземи си хапченце, патенце.
Що?
Пък аз си премазах пръстчето днес...
Първоначално написано от persil Пък аз си премазах пръстчето днес... Как успя ?
Първоначално написано от persil Пък аз си премазах пръстчето днес... С какво го премаза ?
Първоначално написано от Esdeath Как успя ? Изпуснах един фризер отгоре му...
Първоначално написано от persil Изпуснах един фризер отгоре му... Горкият...
Първоначално написано от shadowlands Горкият... Нали ..
Първоначално написано от Esdeath Нали .. То фризера и тежък и боли.
Кажи нещо.
Първоначално написано от persil Как сте сладоледчетата ми? Днес ядох сладолед <3
Първоначално написано от LoveInfect Днес ядох сладолед <3 И аз искам ...
Убеден съм, че ако НЕ бях внимавал това да се случи, нямаше да се случи...
Първоначално написано от shadowlands Вземи си хапченце, патенце. Хапчетата а вредни и само притапяват болката. Трябва да атакуваш виновника ( просто от какво те боли?)
Първоначално написано от LoveInfect Днес ядох сладолед <3 Пък аз не, представяш ли си?
Първоначално написано от persil Убеден съм, че ако НЕ бях внимавал това да се случи, нямаше да се случи... законът на Мърфи!
Първоначално написано от persil Пък аз не, представяш ли си? не ама ти можеш да си яеш всеки ден
Първоначално написано от persil .... А за кк бяха тия 4 точки?
Първоначално написано от LoveInfect законът на Мърфи! При нас имаме член шести: Да си.
Първоначално написано от LoveInfect Хапчетата а вредни и само притапяват болката. Трябва да атакуваш виновника ( просто от какво те боли?) Може би е яла нещо...
Първоначално написано от LoveInfect не ама ти можеш да си яеш всеки ден Мани, откачен ден Освен това реших да се прибера по магистралата и да не карам като бабичка и се прибрах близо час по-рано...
Първоначално написано от LoveInfect А за кк бяха тия 4 точки? Как така можеш да решиш да си тръгнеш от училище? Какво ще си помислят хората?
Ем тъкмо, всеки ден защо не си се прибираш така?
Правила