smilegirl12 и Esdeath, болен съм по вас !
Първоначално написано от solo_ smilegirl12 и Esdeath, болен съм по вас ! ne si edinstven
Първоначално написано от smilegirl12 ne si edinstven Кой друг ?
Първоначално написано от smilegirl12 ne si edinstven Толкова много хора сме отрязали ..
Първоначално написано от Esdeath Толкова много хора сме отрязали .. Не го правете с мен...
Лека нощ, не пишете нищо интересно. Утре по традиция ще ви пожелая добро утро и после ще се видим...
Първоначално написано от persil Лека нощ, не пишете нищо интересно. Утре по традиция ще ви пожелая добро утро и после ще се видим... Лека, аз ще чакам котенцата !
Първоначално написано от solo_ smilegirl12 и Esdeath, болен съм по вас ! dobreee moje da te priemem
Първоначално написано от smilegirl12 dobreee moje da te priemem Супер ! нямате си представа колко се радвам !
Първоначално написано от solo_ Супер ! нямате си представа колко се радвам ! koq ot dvte ni haresvash poveche trqbva da sme podgotvni
Първоначално написано от smilegirl12 koq ot dvte ni haresvash poveche trqbva da sme podgotvni И двете ви обичам еднакво.
Първоначално написано от solo_ И двете ви обичам еднакво. priznai che tq vinagi shte e predi men
Първоначално написано от smilegirl12 priznai che tq vinagi shte e predi men И двете сте съвършени и двете сте на еднаква позиция за мен !
Мале Мале много се обичате :д Браво браво
Първоначално написано от solo_ И двете сте съвършени и двете сте на еднаква позиция за мен ! aaa ako i youngbloodz doide v nashta grupichka nali nqma da imash neshto protiv
Първоначално написано от baby_baby Мале Мале много се обичате :д Браво браво Аз ги обичам повече отколкото те мен.
Първоначално написано от smilegirl12 aaa ako i youngbloodz doide v nashta grupichka nali nqma da imash neshto protiv Не.
Първоначално написано от solo_ Не. zashto
Първоначално написано от smilegirl12 zashto Аз няма ли да съм ви достатъчен ?
Първоначално написано от solo_ Аз ги обичам повече отколкото те мен. Е нз
Първоначално написано от baby_baby Е нз Ти искаш ли да се забавляваш с нас ? Ще сме 4 момичета общо.
Първоначално написано от solo_ Аз няма ли да съм ви достатъчен ? nope
Първоначално написано от solo_ Ти искаш ли да се забавляваш с нас ? Ще сме 4 момичета общо. Мен не ме мешайте
Първоначално написано от smilegirl12 nope Знаеш ли какъв палав език имам ?
skusahme
Правила