Първоначално написано от Esdeath И се влюби май ? Той е гей, ние сме приятели
Първоначално написано от solo_ : Този за мен ли го представяш?
Първоначално написано от LoveInfect Той е гей, ние сме приятели От къде си сигурна ?
Първоначално написано от LoveInfect Той е гей, ние сме приятели Хомофобка ли си ?
Първоначално написано от АгентМура : Този за мен ли го представяш? Не лъжи ! Ти си !
Първоначално написано от LoveInfect Той е гей, ние сме приятели btw Каза, че се закачал с едно момиче. Ако беше гей едвали щеше да го прави.
Първоначално написано от solo_ Не лъжи ! Ти си ! Не е той.
Първоначално написано от Esdeath btw Каза, че се закачал с едно момиче. Ако беше гей едвали щеше да го прави. Не е гей !
Първоначално написано от Esdeath Не е той. Защо така мислиш ?
Първоначално написано от Esdeath Едвали ги пазиш, все едно пазиш млечните си зъбки. Имам албум със снимки на родата ми от преди 70-80 години, мои снимки от преди 20 ли няма да пазя? Ти не пазиш ли твои?
Първоначално написано от solo_ Защо така мислиш ? Защото го познавам.
Първоначално написано от Esdeath От къде си сигурна ? За кое?
Първоначално написано от solo_ Хомофобка ли си ? Не! Защо...
Първоначално написано от persil Имам албум със снимки на родата ми от преди 70-80 години, мои снимки от преди 20 ли няма да пазя? Ти не пазиш ли твои? Мразя да се снимам, за това нямам много снимки. Ами ти обичаш ли да се снимаш ?
Първоначално написано от baby_baby Къш.
Първоначално написано от baby_baby не се чувствай игнорирана!
Първоначално написано от Esdeath Мразя да се снимам, за това нямам много снимки. Ами ти обичаш ли да се снимаш ? Не. Имам повече снимки като бебе, от колкото сега.
Първоначално написано от LoveInfect За кое? Че Агента е гей ?
Първоначално написано от Esdeath Защото го познавам. И аз те познавам !
Първоначално написано от Esdeath Мразя да се снимам, за това нямам много снимки. omg marry me!
Първоначално написано от Esdeath Къш. Кво?
Първоначално написано от persil Не. Имам повече снимки като бебе, от колкото сега. При мен докато съм малка, сега рядко се снимам ... не ми е приятно..
Първоначално написано от YoungBloodZ не се чувствай игнорирана! Не се чувствам просто цял ден ми е кофти
Първоначално написано от baby_baby Кво? Иш, къш, марш кое не разбра ?
Правила