Първоначално написано от Esdeath Не. Esdeath и аз не получих отговор...
Първоначално написано от smilegirl12 dobur vecher koteta Добър вечер!
Първоначално написано от solo_ Esdeath, не получих отговор... Дадох ти отговор.
Първоначално написано от АгентМура Persil, качи твоя снимка, от когато си бил малък ако искаш! Аз мога да го опиша.
Първоначално написано от YoungBloodZ Esdeath и аз не получих отговор... За какво ?
Първоначално написано от solo_ Аз мога да го опиша. Не и като бебе.
Първоначално написано от Esdeath Дадох ти отговор. Интересно...
Първоначално написано от baby_baby Кой те пита ???? Тихо, къш. Не заслужаваш да си тук.
Това не е тя бе! Тя е по - яка!
Първоначално написано от solo_ За какво ? не те интересува теб
Първоначално написано от solo_ Защо не си ти ? ХАХАХХААА
Първоначално написано от persil Не и като бебе. Сега имам негова снимка и според чертите мога да си представя как е изглеждал...
Първоначално написано от YoungBloodZ не те интересува теб Напротив, синко !
Първоначално написано от Esdeath Тихо, къш. Не заслужаваш да си тук. Защо си така връждебна към baby?
Първоначално написано от YoungBloodZ Esdeath и аз не получих отговор... Ще го повториш ли ? ..
Първоначално написано от solo_ Напротив, синко ! отче? ти ли си?
Първоначално написано от solo_ Интересно... Какво ??
Първоначално написано от LoveInfect по - яка! Със стероиди ли се тъпче ?
Първоначално написано от Esdeath Ще го повториш ли ? .. остави и без това въпроса беше тъп
Първоначално написано от АгентМура Защо си така връждебна към baby? Не ми харесва.
Първоначално написано от Esdeath Какво ?? Нищо, нищо...
Първоначално написано от Esdeath Тихо, къш. Не заслужаваш да си тук. Пхахаха смешна си не ме занимавай а си изкарвай злобата другаде
Първоначално написано от Esdeath Не ми харесва. Защо така ?
Първоначално написано от baby_baby Пхахаха смешна си не ме занимавай а си изкарвай злобата другаде ЖЕНСКИ БОЙ !!! ... ЖЕНСКИ БОЙ !!! ... ЖЕНСКИ БОЙ !!!
Първоначално написано от YoungBloodZ omg marry me! Не, рано е.
Правила