Първоначално написано от smilegirl12 leka kote i az imam da ucha po biologiq ama shte go ostavq za utre ах какви сте ми ученолюбиви!
Първоначално написано от YoungBloodZ успех! Трябва да се занимавам ... но май вече съм правила сайт по тази тема ... Ох не знам ...
Първоначално написано от smilegirl12 amiiiiiii niznam Аз съм много мило момченце !
Първоначално написано от Esdeath Трябва да се занимавам ... но май вече съм правила сайт по тази тема ... Ох не знам ... С правене на сайтове ли се занимаваш ?
Първоначално написано от smilegirl12 leka kote i az imam da ucha po biologiq ama shte go ostavq za utre Още ли съм коте ? Не ти ли е гадно да ме наричаш така след това което ми направи ?
Първоначално написано от Esdeath Трябва да се занимавам ... но май вече съм правила сайт по тази тема ... Ох не знам ... абе все ми се струва че може да го оставиш за утре?
Първоначално написано от solo_ С правене на сайтове ли се занимаваш ? Това правим през часовето по информациони
Захвърляш си здравето като кърпичка, само защото ти е даденост. Дано нищо не ти се случи, но по - добре ми послушай съвета.
Първоначално написано от Esdeath Трябва да се занимавам ... но май вече съм правила сайт по тази тема ... Ох не знам ... s websitex5 li gi pravite??
Първоначално написано от Esdeath Още ли съм коте ? Не ти ли е гадно да ме наричаш така след това което ми направи ? Esdeath, излез от филма !
Първоначално написано от YoungBloodZ абе все ми се струва че може да го оставиш за утре? Не знам, май ще задремя.. Ама котката е на двора и не иска да се прибира та я чакам.
Първоначално написано от solo_ Наричайте ме Шърли ! ще те наричам Игор!
Първоначално написано от Esdeath Не знам, май ще задремя.. Ама котката е на двора и не иска да се прибира та я чакам. а ако остане на двора? ко шъ стани?
Първоначално написано от LoveInfect Ужасно е спри се. Знаеш ли всяк сутрин си казвам днес ще изкарам деня без такова и по навик си купувам...
Първоначално написано от Esdeath Още ли съм коте ? Не ти ли е гадно да ме наричаш така след това което ми направи ? mi ne iskam da te naricham i s istinskoto ti ime za da ne se razbere ot drugite
Първоначално написано от smilegirl12 s websitex5 li gi pravite?? html и ни карат да правим схеми в dia.. Много гадна програма е това dia..
Първоначално написано от smilegirl12 mi ne iskam da te naricham i s istinskoto ti ime za da ne se razbere ot drugite няма проблем, ще се радвам да и науча името
Първоначално написано от YoungBloodZ а ако остане на двора? ко шъ стани? Валя, може да се разболее, притеснявам се за нея, много си я обичам, и не мога да заспя без нея ...
Първоначално написано от Esdeath html и ни карат да правим схеми в dia.. Много гадна програма е това dia.. vuiiii da i nie postoqnno :X posledno pravihme edni grafiki za ministerstvoto
Първоначално написано от YoungBloodZ няма проблем, ще се радвам да и науча името Всички май ми го знаят. не
Лека нощ и от мен, приятели!
Първоначално написано от YoungBloodZ ще те наричам Игор! Теб ще те наричам Баба Гуси или Палома !
Първоначално написано от smilegirl12 mi ne iskam da te naricham i s istinskoto ti ime za da ne se razbere ot drugite То тя си го каза...
Първоначално написано от smilegirl12 vuiiii da i nie postoqnno :X posledno pravihme edni grafiki za ministerstvoto Ние сега правим за компютарните атаки схеми ...
Първоначално написано от Esdeath Всички май ми го знаят. не освен мен?
Правила