Първоначално написано от smilegirl12 leka Ти няма ли да лягаш ?
Първоначално написано от solo_ Ти няма ли да лягаш ? гониш ли я?
http://www.teenproblem.net/a/66-pole...-da-ostareesh/
Първоначално написано от solo_ Ти няма ли да лягаш ? nep
Първоначално написано от YoungBloodZ гониш ли я? Тя е много малка !
Първоначално написано от solo_ Ти няма ли да лягаш ? Трябва ли ?
Първоначално написано от solo_ Тя е много малка ! Ти все едно си по-голям.
Първоначално написано от solo_ Тя е много малка ! не разбрах връзката?
Първоначално написано от Esdeath Ти все едно си по-голям. Знаеш ли на колко съм ?
Първоначално написано от Esdeath Ти все едно си по-голям. аз пък съм ви батко на всички!
Първоначално написано от YoungBloodZ не разбрах връзката? Тя е още дете, сънчо мина и е време да спинка...
Първоначално написано от solo_ Знаеш ли на колко съм ? Около 17
Първоначално написано от YoungBloodZ аз пък съм ви батко на всички! Да не станеш дядо?
Първоначално написано от Esdeath Да не станеш дядо? е чакай бе аз не съм 5 пъти по-голям от вас а само малко по-голям
Първоначално написано от Esdeath Около 17 52
Първоначално написано от YoungBloodZ е чакай бе аз не съм 5 пъти по-голям от вас а само малко по-голям Значи чичко.
Първоначално написано от solo_ 52 Лъжеш. Около 17 си.
Първоначално написано от Esdeath Лъжеш. Около 17 си. Защо така мислиш ? Виждала ли си моя снимка ?
Първоначално написано от solo_ Защо така мислиш ? Виждала ли си моя снимка ? Няма да кажа дали съм те виждала, просто казвам мче си на тази възраст.
Първоначално написано от Esdeath Значи чичко. Батко казах!
Първоначално написано от YoungBloodZ Батко казах! Прадядо тогава ?
Първоначално написано от Esdeath просто казвам мче си на тази възраст. Щом казваш... Първоначално написано от Esdeath Няма да кажа дали съм те виждала, Хммм....
Ей хора уж да си легна а в момента побеснявам...
Първоначално написано от Esdeath Прадядо тогава ? Направо да ходя да си лягам че то старите рано си лягат...
Първоначално написано от persil Ей хора уж да си легна а в момента побеснявам... защо
Правила