.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    След като приключих една много дълга връзка търсех именно това, но се оказа, че няма такива мъже Въпроса не е в това да не искаш връзка... Просто след дългогодишна такава, нямаш желание за емоции, а само за физиката
    Аз след няколко сериозни връзки пък осъзнах, че просто този тип връзки не са за мен и, че не се чувствам комфортно и започнах да търся неангажиращи такива връзки, но не се намираха момичета за такива връзки или, ако е имало обикновено само казват, че са за такива връзки и до там нито искат да се видим да се запознаем и т.н. или не отговарям на техния тип или вече си имат неангажираща връзка и не им трябва още една такава, но в повечето случаи си попадам на такива дето искат сериозна връзка! Но е много странно пък да не се намират мъже за такава връзка аз си мисля, че поне едно 90% от мъжете търсят точно такава, а от жените не знам дали има и 10% или 5% да търсят такива!?

А много ми е интересно къде са момичетата от screenshot-овете от Facebook, които сами си търсят и предлагат?
    Е къде заети са да си броят пачките от предлагането!

П.С. Имам една колежка, която още от първия ден каза, че си търси мъж... Желаещи само да има.
    Е, стига само да е мой тип и да си допаднем няма лошо! Отдавна търся такава връзка, ама все удрям на камък!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ходи на дискотека или бар
    Това едва ли би помогнало там не е за всеки, ако си по-затворен или по-свит и 100 пъти да идеш нищо няма да стане освен да похарчиш маса пари за вход за пиене и т.н.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Това едва ли би помогнало там не е за всеки, ако си по-затворен или по-свит и 100 пъти да идеш нищо няма да стане освен да похарчиш маса пари за вход за пиене и т.н.
    За по-сигурно отиваш с колеги/приятели.Пък и не е нужно да харчиш много пари.1-2 бири или малко уиски ,пак може

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    За по-сигурно отиваш с колеги/приятели.Пък и не е нужно да харчиш много пари.1-2 бири или малко уиски ,пак може
    Аз не съм казал да харчиш много пари, но там входа ти е минимум 5лв. и надценката на питиетата поне 200% или 300% и като ходиш много пъти казвам не от едно ходене! Ако си те бива още първия път ще си намериш мадама там даже ще си избираш тази или онази, която по-вече ти хареса! Ако нямаш подход едва ли бар и дискотека са ти решение!

Град
    София
    Ако си те бива още първия път ще си намериш мадама там даже ще си избираш тази или онази, която по-вече ти хареса! Ако нямаш подход едва ли бар и дискотека са ти решение!
    Съгласен съм с теб,за 2ри път хах

Съгласен съм с теб,за 2ри път хах
    Ем радвам се!

Град
    София
    Ем радвам се!
    Я хвърли едно очо на темата която пуснах,че ми е интересно да чуя мнението ти ;д

това е добро време да се активизираме в бг craigslist, че само фейкове там засега

Monstunter
    Guest
    Не мисля че ще е проблем в днешно време момичетата са доста по отворени от момчетата.

------------------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Цитирай Първоначално написано от Monstunter Виж мнението
    Не мисля че ще е проблем в днешно време момичетата са доста по отворени от момчетата.

------------------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
    Да толкова са отворени, че едни от тях не смеят да те заговорят и мислят, че момчето е задължено да направи то първата крачка, а пък други се дуят и надуват като балони, а всъщност не са с нищо повече от теб!

Град
    София
    Да толкова са отворени, че едни от тях не смеят да те заговорят и мислят, че момчето е задължено да направи то първата крачка, а пък други се дуят и надуват като балони, а всъщност не са с нищо повече от теб!
    Sladura28 e прав.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    В природата мъжките ухажват женската бият се за нея и прочие. Не обратното
    #fact
    Иначе по - принцип сте прави. Напоследък е много модерно да се надуваш :/

Sladura28 e прав.
    +1

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    В природата мъжките ухажват женската бият се за нея и прочие. Не обратното
    #fact
    Иначе по - принцип сте прави. Напоследък е много модерно да се надуваш :/
    В природата? Това е по-скоро при животните, а се предполага, че ние сме на по-високо в еволюционната верига и сме доста разумни същества! Те и между другото животните правят секс само за размножаване, не и като хората за удоволствие, чувал съм, че само делфините правят също като нас секс за удоволствие, но те ползват 20% от мозъците си и са по-умни от хората!
    Колкото за надувките тук няма какво да коментираме, но понякога си мислим, че някой е надут, а той просто се притеснява да заговори другите и грешно го разбираме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си