- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да намерим ненгажиращ секс за една или повече вечери?
Аз след няколко сериозни връзки пък осъзнах, че просто този тип връзки не са за мен и, че не се чувствам комфортно и започнах да търся неангажиращи такива връзки, но не се намираха момичета за такива връзки или, ако е имало обикновено само казват, че са за такива връзки и до там нито искат да се видим да се запознаем и т.н. или не отговарям на техния тип или вече си имат неангажираща връзка и не им трябва още една такава, но в повечето случаи си попадам на такива дето искат сериозна връзка! Но е много странно пък да не се намират мъже за такава връзка аз си мисля, че поне едно 90% от мъжете търсят точно такава, а от жените не знам дали има и 10% или 5% да търсят такива!?![]()
Аз не съм казал да харчиш много пари, но там входа ти е минимум 5лв. и надценката на питиетата поне 200% или 300% и като ходиш много пъти казвам не от едно ходене! Ако си те бива още първия път ще си намериш мадама там даже ще си избираш тази или онази, която по-вече ти хареса! Ако нямаш подход едва ли бар и дискотека са ти решение!![]()
това е добро време да се активизираме в бг craigslist, че само фейкове там засега
Не мисля че ще е проблем в днешно време момичетата са доста по отворени от момчетата.
------------------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
В природата мъжките ухажват женскатабият се за нея и прочие. Не обратното
#fact
Иначе по - принцип сте прави. Напоследък е много модерно да се надуваш :/
В природата? Това е по-скоро при животните, а се предполага, че ние сме на по-високо в еволюционната верига и сме доста разумни същества! Те и между другото животните правят секс само за размножаване, не и като хората за удоволствие, чувал съм, че само делфините правят също като нас секс за удоволствие, но те ползват 20% от мозъците си и са по-умни от хората!
Колкото за надувките тук няма какво да коментираме, но понякога си мислим, че някой е надут, а той просто се притеснява да заговори другите и грешно го разбираме!![]()