Първоначално написано от YoungBloodZ е то и аз не знам врат защо не ни просветлиш? Сигурно и тия дето той ги е пращал не са негови
Първоначално написано от solo_ Искам да запазя самоличността си, вратле ! що бе
Първоначално написано от LoveInfect Агента и соло са различни хора. Аз ти го казвам. АгентМура е еспада И са повече от дружки. В чата го има
Първоначално написано от Dwyd96 Сигурно и тия дето той ги е пращал не са негови може да е диктувал на някой приятел и приятеля му да е писал в скайпа!
Първоначално написано от YoungBloodZ що бе Ти били качил своя снимка ?
Първоначално написано от solo_ Тя ти го казва... Тя ни познава лично... ще ти се!
Първоначално написано от solo_ Ти били качил своя снимка ? ама аз не искам твоя снимка не съм гей... искам да обясниш за какво иде реч
Първоначално написано от Dwyd96 Сигурно и тия дето той ги е пращал не са негови Кен, на колко годинки си реално ?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама аз не искам твоя снимка не съм гей... Защо да съм хомосексуален ?
Първоначално написано от YoungBloodZ може да е диктувал на някой приятел и приятеля му да е писал в скайпа! Соло и приятел.. Много е недостоверно
Първоначално написано от YoungBloodZ ще ти се! Глупости !
Първоначално написано от solo_ Кен, на колко годинки си реално ? На 5 Уча в университет щото съм напред с материала
Първоначално написано от solo_ Защо да съм хомосексуален ? не казвам че си казвам че аз не съм
Първоначално написано от solo_ Глупости !
Първоначално написано от YoungBloodZ казвам че аз не съм Щом казваш...
Първоначално написано от solo_ Щом казваш... "като няма какво да кажеш"
Първоначално написано от YoungBloodZ "като няма какво да кажеш" Аз ти вярвам.
Първоначално написано от Dwyd96 На 5 Личи си...
Оставете соло намира. Тъкмо взе да поумнява момчето.
Първоначално написано от LoveInfect Оставете соло намира. Тъкмо взе да поумнява момчето.
Първоначално написано от LoveInfect Оставете соло намира. Тъкмо взе да поумнява момчето. Идвам аз у вас..
Първоначално написано от Dwyd96 Идвам аз у вас.. я прати клипа че бях на работа и не можех да го видя тогава пък сега е изтрит май?
Първоначално написано от LoveInfect Прибирам се с автобуса и срещнах един познат - студент, ама сега слезе Ами ти мила? Тъкмо се изкъпах ... Чакай да ти се похваля от догодина ще упа китайски по 2 часа седмично
Първоначално написано от YoungBloodZ я прати клипа че бях на работа и не можех да го видя тогава пък сега е изтрит май? Кой клип? Песента, Тоя дето танцува кючек или тоя дето секи гей-педераст би си изповръщал вътрешностите
Първоначално написано от LoveInfect Оставете соло намира. Тъкмо взе да поумнява момчето. Защо да ми развалят играта ? Аз съм на клиповете и точка !!! Ти не го ли разбра ?
Правила