- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Добре. Ще се съобразя с решението на конклава. Сигурно е за добро.
Кого мислиш да сложиш на стола след теб ? Защо ?
Кой е любимия ти алкохол ?
Какъв цвят са чорапите ти, има ли нещо друго на тях ?
Това решение може да се вземе само и единствено от конклава, аз нямам властта да свалям и да качвам когото и да било от престола.иначе имам известни фаворити, но не казвай на inewton!
Уиски. Пия различни видове алкохол при различни поводи и обстоятелства, но ако трябва да се посочи само един, това е уискито.
В момента съм без чорапи, иначе днес бях със сиви. Нося само сиви и черни чорапи, или изчистени, или с по една шарка в горната част. Имам и едни зелени за цвят.![]()
Как се казваш? Откъде си? Какво прави днес? Любим плод/зеленчук/напитка? Пушиш ли и ако да от колко време? Пиеш ли и ако да колко често? Кога за последно беше на рожден ден? Какви са плановете ти за уикенда?
Вероятно пише от някой друг фейк профил.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Как се казваш? Не мисля да казвам засега публично, ако на някого му е много зор,да ме пита на лично, може и да кажа. :д
Откъде си? Пазарджик
Какво прави днес? Наспах се, отидох на училище (напразно), после ядохме дюнери на една крайпътна пейка, цял следобед съм си вкъщи, след малко може да излизам.
Любим плод/зеленчук/напитка? Банан, потокал, нектарина/Краставица, картоф (ако изобщо е зеленчук) Кафе, сайдер, уиски, соковете на Сонда.
Пушиш ли и ако да от колко време? Трудно е да се каже, че съм пушач, припалвам от време на време в определени ситуации. За първи път пробвах преди няколко месеца.
Пиеш ли и ако да колко често? Пия. Не е по график, за да знам колко често, когато се случи. Иначе твърд алкохол напоследък веднъж-два пъти месечно, но пък открих сезона на сайдерите.
Кога за последно беше на рожден ден? 19ти Март. Утре съм пак, ураа.
Какви са плановете ти за уикенда? Утре отивам до Пловдив, за да си взема, надявам се, балната рокля, вечерта празнуваме на детето 18ската. В Неделя сутринта задължително в Линдо, следобеда евентуално може да поуча малко.
Последно редактирано от divergent : 04-08-2016 на 14:32
С нарояването на толкова много фейк прфили тук напоследък...ще ми е малко трудно да докажа каквото и да било.
Макар,че от друга страна в едно ЛС отправено към мен към края на пребиваването и, ми беше обяснено,че и без това нещо и е писнало вече да пребивава в тоя форум и ще го ограничи до максимум,ако не и спре напълно та знам ли....![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вярвам, че той/тя/то чете все още форума, но е решил/а/о да не пише повече тук. По тази причина ще си позволя да задам въпроса от негово/нейно име:
Какво мислиш за dreamwalker?
Не вярвай, а бъди убеден...![]()
Слагайте някой друг.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ти ли ще се окажеш най-накрая dreamwalker? o.O
Ц! Не е толкова лесно. Първо следва да се организира конклав, ръководен и съставен единствено от inewton, който да определи следващия подсъдим, а след това изборът му следва да бъде утвърден свише (kalpazanka или LadyDi).
(: