- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Не са поискали - не са сменили името на темата. ;)
Истината е, че настоящите админи (да, има и такива) ги мързи да отнемат съществуващи модераторски права, както и да делегират подобни на други потребители (не че има доброволци за последното). :Д
Докато си на стола ще ти задам още няколко въпроса:
Защо избра този аватар - някак отнесен ми се вижда? Ти такъв човек ли си?
Истината е, че на настоящите админи въобще не им пука за форума за жалост.
Аз пък не бих го нарекла точно отнесен. Търсех си нещо готино за аватар и случайно ми попадна този Мики Маус - доста пораснал и стилен ми се вижда, зарязал е червените гащи. :д И сякаш ти казва "Пий си кафето и да не ти пука". Пък и фонът ми хареса, обичам космически неща. :д Общо взето всичко е шарено, а знаем, че щурото на шарено се радва. :д
За себе си не мога да кажа, че съм отнесена. Старая се да съм организирана, концентрирана и дисциплинирана, винаги помня ангажиментите си, не закъснявам, не се случва да изключа и да се отнеса нанякъде, винаги следя разговора, слушам и участвам.![]()
Какво толкова организирате за един горещ стол, който дори няма същата стойност като едно време? ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Искам аз на стола...Малко нахално го пиша, ама какво да се прави?
Как се казваш?
на колко години си?
откъде си?
имаш ли си гадже?
как разбра за форума?
как би се описала с десет думи?
най-хубавото ти качество?
а най-лошото?
предавала ли си някога важен за теб човек?
а теб предавали ли са те?
обичаш ли някого?
би ли убила човек? при какви обстоятелства?
пиеш ли?
пушиш ли?
1. Казвам се Мартина.
2. На 16 навършени години съм.
3. От София съм.
4. Не.
5. Попаднах няколко пъти на него, след което се запитах дали искам да съм част от него и... ето ме тук!
6. Хм... отзивчива, малко песимистична, честна, трудно раздразнима, притеснителна, срамежлива, умна, спортна натура, предпазлива и... affectionate, просто използвам английска дума, защото не намирам българската, не ме съдете.
7. Това, че съм отзивчива и обичам да помагам на другите.
8. Да, за съжаление. Явно не ми беше толкова важен човека... хм.
9. Да, предавали са ме.
10. Може да се каже. Объркани са нещата.
11. Не, никога. Дори не бих си го и помислила. Та, коя съм аз, за да отнемам чужди живот?
12. Не, не понасям алкохол.
13. Не, не пуша. И цигари не понасям.![]()
Какво учиш?
Какво мислиш да учиш след като завършиш гимназия?
Вярваш ли в Бог?А в извънземни?
Как според теб е възникнала Вселената?
Kaкво мислиш за inewton?
1. В паралелка с интензивно изучаване на английски език, испански език и математика съм.
2. Обмислям да запиша психология или английска филология, но имам още време, за да избера. Накрая може и нещо съвсем друго да запиша!
3. Да, вярвам и в Бог, и в извънземните. Егоистично е да мислим, че сме сами, нали така?
4. Вярвам, че Бог е създал всичко, включително и Вселената. Иначе, погледнато от научната страна, предполагам, че е имало разпад на нещо поради взрив. Теориите ми не струват, знам. От нищо става нещо.
5. Интелигентен човек, който прекарва доста време във форума. Пич си, нищо лошо не мисля за теб.![]()
Да, така е. Вече е открита планета с условия близки до земните, но все още не е потвърдено (и скоро няма да стане ясно) дали там има живот. На Марс също са открити следи от вода и през 2018 ще стартира мисия за изледването й.
Според теорията на големия взрив е имало експлозия, не разпадане. Все пак не можем да твърдим със сигурност нищо. Знанията ни за ранната Вселена, макар и не много сигурни са само в периода след третата минута от нейното възникване. За първите три минути не се знае почти нищо.
Все пак не е тук мястото да го обсъждам. Пак се разспамих.
1. Слушам доста алтернативен рок. Харесва ми и инди рокът, както и някои поп песни, трапове, дъбстеп... само поп-фолк не слушам!
2. Любимите ми групи са Panic! At The Disco, Three Days Grace, Saint Asonia и twenty one pilots. Любими изпълнители - Halsey и Melanie Martinez, поне в момента.![]()
от много време даваше зор да сядаш на тоз стол, ма неш не си ми интересна. Basic bitch of some kind