Първоначално написано от solo_ Ти толкова искаше... После ми викаш "За много мистичен ли се мислиш" Много помниш бе.
Първоначално написано от АгентМура Много помниш бе. Помня и как учителките му скубеха косата в детската градина, защото крадях храна...
Първоначално написано от solo_ Помня и как учителките му скубеха косата в детската градина, защото крадях храна... Надървяше ли ти се, докато се случваше това?
вече може да минете на лс хомосексуалисти такива
Първоначално написано от YoungBloodZ вече може да минете на лс хомосексуалисти такива За да ти освободим стаята и да лъскаш на спокойствие?
Първоначално написано от АгентМура За да ти освободим стаята и да лъскаш на спокойствие? Той желае smilegirl12.
Първоначално написано от solo_ Помня и как учителките му скубеха косата в детската градина, защото крадях храна... Лол, това е смешно.. Добър вечер.
Какво стана с лепилото?
Първоначално написано от Esdeath Добър вечер. Добър вечер!
Първоначално написано от solo_ Какво стана с лепилото? Днес я нямаше, но утре ще й направя друго, с една приятелка решихме да действаме заедно.
Първоначално написано от АгентМура За да ти освободим стаята и да лъскаш на спокойствие?
Първоначално написано от solo_ Добър вечер! Можех да кажа добър ден защото чак сега се "събуждам" ама ..
Първоначално написано от Esdeath Днес я нямаше, но утре ще й направя друго, с една приятелка решихме да действаме заедно. Ех, че сте злобнии...
Първоначално написано от Esdeath Днес я нямаше, но утре ще й направя друго, с една приятелка решихме да действаме заедно. Ако не си солов играч, губиш!
Първоначално написано от LoveInfect Ех, че сте злобнии... Едвали ако ти бяха написали слаба оценка след като си се трудила и си се старала да слушаш в часовете, ще ни мислиш за "злобари"
Първоначално написано от Esdeath Едвали ако ти бяха написали слаба оценка след като си се трудила и си се старала да слушаш в часовете, ще ни мислиш за "злобари" тя живее в розов цвят защото пуши трева!
Първоначално написано от Esdeath Едвали ако ти бяха написали слаба оценка след като си се трудила и си се старала да слушаш в часовете, ще ни мислиш за "злобари" Аз как съм?
Първоначално написано от YoungBloodZ тя живее в розов цвят защото пуши трева! +1
Първоначално написано от YoungBloodZ тя живее в розов цвят защото пуши трева! Какво му е лошото на розовия цвят ?
Цвят или свят?
Първоначално написано от LoveInfect Какво му е лошото на розовия цвят ? Сега нищо, но след време...
Първоначално написано от LoveInfect Какво му е лошото на розовия цвят ? Мноого розово не е хубаво.
Първоначално написано от Esdeath Мноого розово не е хубаво. Приятелката ти ще те предаде!
ок де обърках се "свят" имах предвид...
Първоначално написано от solo_ Приятелката ти ще те предаде! Е й ? Госпожата така и не ме харесва, няма да е голяма работа.
Правила