- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
да, ти си хималайската сол, радвай се
са ако може малко по-адекватен и устремителен отговор
логично е, ти нямаш мнение по никакви въпроси
имаш само коментари с нулева стойност, просто си влез в профила идай "фиж форумните мнения"
и направо ще се самоубиеш, ако не се гръмнеш поне ще се отчаяш шо за човек си
чат ли си, как да ти кажа ко мисля като нямаш шибано мнение за нищо и никога не си имал?
просот питам що ти и солта пишете постоянно тука
това няма логика ако питаш мене
преди с галактичката беше по-веселко
дано да е жива, или поне да ни се усмихва там от горе
^ Коментарите му ги причислявам в същия стил на писане, като тези на LoadRunner и може би на ДОТА.
Известен из форума, но не мога да разбера с какво, както и защо ме сравняваха с него!
//мнението ми е базирано не само на коментарите на solo_ в раздела, а като цяло във форума + десетките ЛС, които съм получил от него.
Та: не мога да му схвана играта. Пере го сачмата. Наподобява ми dreamwalker.
Бързак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
?
Иначе мнението ми за теб е, че си асоциално пишлеме, пълен мухльо, изтарсак с огромни психически дефекти и отклонения, които трябва да се лекуват от съответните органи, най-вероятно си някое хлапе на 16, което се мисли за забавно, но не е. Педерастче няк'во, което никога не излиза и виси в тийнпроблем 24/7, ебати жалката история..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Разполагаш със собствено мнение? Това не е характерно за нисшата раса!
Може ли да ти задам един въпрос?
Защо се заяде с мен, без да съм ти направил нищо?
Може ли да ти кажа нещо?
Ти си изкарваш комплексите върху мен, защото си много обикновен, нелицеприятен, беден и не много умен... И най-вероятно си дете на разведени родители! Малтретирано покрай развода (в ранна възраст май) и напълно източено - вече спрял.
Не ти препоръчвам да се занимаваш с мен, тъй като нито си ми на годините, нито на нивото (няма как да се издигнеш на моето ниво)... В противен случай, пространството ще ти се види тясно!
(Жалка е историята на твоите родители!)
Сега ти желая приятна вечер, мило комплексирано дете!
https://www.youtube.com/watch?v=2Bl4CF54XDs
Мило комплексарче, пусни си гангстерска песен и се вкарай във филма, купи си Monster Energy Drink, малко стероиди, влез/излез от фитнеса, стани по-спрял и атрофирай. И не се занимавай със solo_.
П.П. 'То' не заслужава вниманието ти.
Последно редактирано от solo_ : 04-30-2016 на 01:28
келеша се опитва да говори ;д
Dr. Gregory House
не ти знам какво ти е нивото ама ти седиш 24/7 у тийнпроблем, ебем ти нивото не желаем да съм на твоето ниво. забозил дебел мей, дето само седи и се чуди к'во да прави с живота си, хвани се в ръце почни работа направи нещо полезно вместо да висиш тука, асоциална отрепка.
Dr. Gregory House