- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Това не е рисуване а надпис с маркер, който отнема около 6-7 секунди. Още толкова да си отворя стика и да си закача смартфона. Аз имам и други начини да разпускам, обаче ми трябва разнообразие, обичам да правя различни неща, иначе ми омръзва едно и също ! Ти ако не си така, ако брулиш доматите , не знам, ти си знаеш!
а за предните снимки? В другата тема рева, че си някакъв бизнесмен. Но един бизнесмен е малко вероятно да се снима и занимава с подобна дейност,най-малкото на визията му, излагация се казва, нищо лично.
Пък аз ще си бруля домати, и краставици, й пшеници, моя си работа.
Без теб няма как да стане , защото няма да има форумна интрига, сега нашата сватба ще се следи от интерес предимно от неприятелите и завистливите невестулки
Аз снимки може и да съм качил мои, обаче защо си мислиш, че ще изкопчиш друго? Замисли се, ако бачках всеки ден като костенурка, защо имам толкова много време да пиша глупости, просто си помисли добре дали останалите ти приятели или ти имате време
Диарията е типична на рохкавия ти приятел, аз не съм по тия работиИ кафявото не ме кефи като цвят
Всъщност ми подбуди интереса, мисля да си пусна коса и да я залижа като на роналдо, дали ще ми отива, КЛЕКАЧ?
Всъщност съм метър и 83 , баламурник, да ти снимам ли личната ми карта? Макар че не ми трябва да съм много висок да те нокаутирам. Тайсън е бил например 1.79 см.
Това с ръстта е пълна простотия и не знам как трябва да ме засегне? Това само тинеджърка, която е 1.60 и е 60 кг свиня може да засегне само. И майка ти също.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...06829641_o.jpg
Варненци, които обичат гледките, трябва да знаят къде се намира мястото. Ако не - прекрасната Галатея. :3 Било е нещо МЕГА красиво като гледка, ще ми се да мога да се върна 20тина години назад, за да го видя действащ. Качвам снимката, за да си напълните очите с хубавата гледка от днес, пък била тя и при лошо време.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...02&oe=57E39638
Това е от наблюдателницата на Аладжа манастир преди година и половина. Пак ходих там тия дни, но забравих да щракна нова.Катеренето си струва! Обаче тая във владиславово не е за всеки, аз не издържах много там, всеки повей на вятъра я клати невероятно силно и имаш чувството, че падаш, определено не е за всеки.
За каква наблюдателница говориш, вишката ли? Преди казармата?
Там внимавай понеже точно под нея има мини-циганско гето и са много неприятелски настроени към българи. Не ходи сама там, разбра ли ? И въобще те съветвам този квартал да го избягваш, ОК?
Стига предразсъдъци, де. Владиславово не е чак така опасен квартал. Те и в Русе за Гарата се носят някакви легенди, за Чародейките също. Като цяло тва го има за всеки квартял, който е близо до циганските махали. Години наред съм оцеляла и на Гарата, и в Чародейка. Като не закачаш никого, за да доказваш колко си як, никой не закача теб.
Живях едно лято във човешката част на Владиславово и нито са ни закачали на прибиране от работа нощем, нито вечер до магазина, нито нищо. Даже децата на целия блок се събираха под терасата ни и кибичиха до късна доба да се драчат с пенсиите за пейките. Даже си ми харесва на мен за квартал - всичко си има. Сега, негърската част и тия гета съвсем горе са си наистина някакъв батак ама откъм блокове, инфраструктура и, поне по мои наблюдения, липса на магазини. Ама в човешката няма нещо кой знае кво кофти. Поликлиника си има, магазини, сумермаркети, аптеки, парк даже, пазари, има транспорт и всичко. А и не всеки може да се тикна на Чаталджа или в Левски.
Аз ти казвам как стоят нещата - ти ако искаш вярвай. Първи и втори клас съм учил в Патриарх Евтимий, който е до парка и се прибирах пеш доста надалеч. Това е било 1998 и 1999-та. Един път се прибирах от читалището пеш, и са ме гонили българи, не мангали, за да ме целят мен и приятел с камъни колкото тухла големи ! Едното от момчетата го удариха по главата и му спукаха главата. Излязоха от подлеза на 3-ти март. Там нали има един подлез, там само наркомани се боцкат ! Хахах сметни за какво става дума! Това е най-наркоманския район на Варна тъй като имотите са НАЙ-ЕВТИНИ в целия град и там са се навряли най-големите утайки и дроги!!! Това е най лошото място във цяла Варна. По-добре да си пробвам шанса в Максуда. Наскоро един го изкараха от мерцедеса му и го изгърбиха и потрошиха посред бял ден, сигурно не си чула. Малко е като в Бургас там, бият се и се ръгат с ножки за нищо. Познавам полицаи оттам и като има такъв сигнал не се отзовават изобщо. Пак ти казвам, внимавай в "Бразилия".
Последно редактирано от MalePan7her : 05-09-2016 на 06:20
То навсякъде има побоища, наркомани и невъзпитани негърски чавета. По Борисова (Русе) - уж булевард се води, че и Широк център - са ме гонили хлапета от негърски произход да ме замерят със заплени клечки кибрит. И са ме спирали да ми предлагат секс/закарване до вкъщи, пияни цскари/левскари викат след мачове, луди без блузи се разхождат, има разбити коли и бмвта, има наръгани с ножове, разни побоища и много катастрофи. В Чародейка, където съм живяла като малка пък хората били виждали духове от гробището, циганята в гетата се избиват един-друг и разбиват S-класи и бмвта. В малките улички по центъра пък се друсат като невидяли.
Искам да кажа - бардака, ако го търсиш (дори не усилено), ще го намериш и на луната да идеш. Не за друго, не от отрицателна нагласа, а от това, че го има навсякъде. И като човек, израснал по уж лоши квартали и продължаващ да живее в тях (пуст късмет, дейба, все на гета попадам от мъничка), мога да кажа с относителна сигурност, че щом съм оцеляла, защото не съм се закачала с никого, значи не е чак така опасно. И си зависи от теб да си пазиш гърба и да не се закачаш. Като хукнеш по циганските махали да говориш за голям ром със сок от манго, естествено, че ще лежиш в травматология. То е и близко до акъла. Реално никой не идва при теб да ти опре пистолета, за да си купиш трева/весели хапченца от него или да сподели своята спринцовка с теб.
А тва училище трябва да е до 12ти блок, нале? Или съм съвсем в друга посока? А в Максуда така и не се е налагало да ходя/минавам или поне аз не знам да е така. И 3ти март не ми говори нищо, аз имена на улички и булеварди не помня/знам в Русе, кво остава за Варна. :ддд