.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 217

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Корабе, аз фактите ти ги казах - показах и колко сме получили от ЕС, и колко сме им дали.

Ето ти малко факти и за "непостижимите", "милиардерски" заводи. Средната цена за построяването и оборудването на един завод в България е 60-80 млн. лв. Естествено зависи за какво е фабриката и с каква площ и машини разполага.

Изобщо не сме толкова зле, колкото си мислиш. Икономиката расте (бавно и с по-малко отколкото ни се иска, но расте), преките чуждестранни инвестиции също. Безработицата е сравнително ниска. Работа има достатъчно, но е необходима квалификация. Недъзите са основно в образователната система, оттам и кадрите с ниски заплати.

Какви смяташ, че трябва да са "базовите" решения, за да просперираме?
    и за робите е имало работа не ме плаши това
    важно е заплащането а с растящата икономика то е същото ама с по-високи данъци да не говорим че цените се вдигат

как би коментирал моето мнение за международната обстановка
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    как би коментирал моето мнение за международната обстановка
    В темата ли да го търся или другаде?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    В темата ли да го търся или другаде?
    ти що за глупак си ?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си