.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от 豊ノ島大樹 Виж мнението
    В Гоце Делчев не е по-различно
    При всички положения, ще е по добре! Понеже гоце делчев е колко, 10-20 хиляден град?

Бургас е 200+

В бургас има шанс да намери нормален, малък е шанса но го има. А в гоце делчев, общо взето ще се познаваш с всеки.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от aw3s0m3 Виж мнението
    Добър ден! Осъзнавам, че форумът не е създаден точно за това, но не мисля, че нарушавам правилата. Истински съм и ще се опитам да запазя уважение във всичко, което пиша. Извинете ме, ако все пак ако нарушавам разделите.

Млад мъж от Бургас, атлетичен, висок (над 190см), на 23 години търси страхотна мацка. (Да, мога да готвя )
    Напоследък съм все по зает с работата си (която обожавам) и в добавка на липсата ми за любов към местните дискотеки -- реших, че не е лоша идея да потърся контакти и онлайн.

Не съм трол и не смятам, че "която и да е к0врЪ" върши работа. Но не отказвам да се ЗАПОЗНАЯ (което не значи, че ще се харесаме) с нови хора, било то и от форума на teenproblem!

Приятен ден,
    Пишете на ЛС!

aw3s0m3
    Ако беше толкова страхотен като на рекламата, едва ли щеше да е необходимо да си търсиш момиче по форумите. Пък и според наблюденията ми няма много бургазлийки тук. Разбира се, не е изключено да откриеш жена си тук, но със сигурност има и по-надеждни методи.

Има повече бургазлийки отколкото си мислиш и са по умни от пазарджишките селянки.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Има повече бургазлийки отколкото си мислиш и са по умни от пазарджишките селянки.
    ти нали беше от варна
    що се пишеш бургазлийка

И аз си търся, но от Тръстеник

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ти нали беше от варна
    що се пишеш бургазлийка
    Що се пиша бургазлийка, това как да го разбирам?

Мноо си проста. Ако имаш предвид защо си пиша с бургазлийка защото имаме интернет и мога да си пиша и с бургазлийка, и със софиянка, преди нямаше тази възможност, киров.

Пък и бургазлийката с която си пиша е свястна.

Хайде сега, осмучи дълбоко.

Що се пиша бургазлийка, това как да го разбирам?

Мноо си проста. Ако имаш предвид защо си пиша с бургазлийка защото имаме интернет и мога да си пиша и с бургазлийка, и със софиянка, преди нямаше тази възможност, киров.

Пък и бургазлийката с която си пиша е свястна.

Хайде сега, осмучи дълбоко.
    "свестна бургазлийка" ши рече че гълта ли?

То всяко едно момиче ми гълта. Тва нищо не е.

Свястна бургазлийка ще рече, че не говори на "въй".

То всяко едно момиче ми гълта. Тва нищо не е.

Свястна бургазлийка ще рече, че не говори на "въй".
    оо, ти не си от нашите, аз те взех за активен..

Поради неясна за мен причина някои си мислят, че наистина РАЗЧИТАМ на форума, като ОСНОВНО средство за комуникиране и срещи.
    Това ми напомня, за хората, които искат да влязат във форма с уникалната диета от 28 дни, или за пристрастните към наркотици...

Защо трябва да се НУЖДАЕШ от нещо, за да го използваш?
    В интерес на истината, може да имам доста жени около себе си, и това няма как да го знае никой от тук.
    Това не ми пречи да търся и измежду форумът на teenproblem, или нима вие, user-ите не вярвате в стойността собствената си общност!?

Но по-горещото е, че се заформя гигантски хейт към Бургас. Живял съм в различни градове на България и е истина, че генералният манталитет на жени от други градове ми допада много повече. Но като цяло това са глупости -- Хубави, умни и чаровни жени, както и прос'И добичшитЪ има навсякъде и не е като да провеждам статистика за "генералното ниво" на даден град, че да ме интересува болшинството от населението или популацията му в цифри!
    Имал съм страхотни гаджета и от Бургас, и от София и други градове на страната.

Пък и като гледам темата не е като да има недостиг от селско-неуважителни особи и от други градове.

Въпреки това се радвам, че има активност тук!! Дето се вика лоша реклама няма, така че продължавайте с коментарите. Току виж някоя готина мацка, освен типичните дребни хейтърчета, да види темата ... ако успея да я държа на първа страница!

При всички положения, ще е по добре! Понеже гоце делчев е колко, 10-20 хиляден град?

Бургас е 200+

В бургас има шанс да намери нормален, малък е шанса но го има. А в гоце делчев, общо взето ще се познаваш с всеки.
    22 802 души сме.
    Иначе си прав относно това , че всеки се познава със всеки , но това не означава че сме еднакви нали ?

UP

Цитирай Първоначално написано от dibela_manivela Виж мнението
    И аз си търся, но от Тръстеник

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Свястна бургазлийка била тази,която не говорила на "въй" ли ? Ми тогава к'ва бургазлийка аджеба ще е ??
    Иначе на мен момчето ми направи добро впечатление за разлика от всички останали меко казано простаци във форума,така че ако не си търси приятелка или момиче за секс,а просто запознанство,може да ми пише :P
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си