- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся си страхотна мацка от БУРГАС
Има повече бургазлийки отколкото си мислиш и са по умни от пазарджишките селянки.
И аз си търся, но от Тръстеник
Що се пиша бургазлийка, това как да го разбирам?
Мноо си проста. Ако имаш предвид защо си пиша с бургазлийка защото имаме интернет и мога да си пиша и с бургазлийка, и със софиянка, преди нямаше тази възможност, киров.
Пък и бургазлийката с която си пиша е свястна.
Хайде сега, осмучи дълбоко.
То всяко едно момиче ми гълта. Тва нищо не е.
Свястна бургазлийка ще рече, че не говори на "въй".
Поради неясна за мен причина някои си мислят, че наистина РАЗЧИТАМ на форума, като ОСНОВНО средство за комуникиране и срещи.
Това ми напомня, за хората, които искат да влязат във форма с уникалната диета от 28 дни, или за пристрастните към наркотици...
Защо трябва да се НУЖДАЕШ от нещо, за да го използваш?
В интерес на истината, може да имам доста жени около себе си, и това няма как да го знае никой от тук.
Това не ми пречи да търся и измежду форумът на teenproblem, или нима вие, user-ите не вярвате в стойността собствената си общност!?
Но по-горещото е, че се заформя гигантски хейт към Бургас. Живял съм в различни градове на България и е истина, че генералният манталитет на жени от други градове ми допада много повече. Но като цяло това са глупости -- Хубави, умни и чаровни жени, както и прос'И добичшитЪ има навсякъде и не е като да провеждам статистика за "генералното ниво" на даден град, че да ме интересува болшинството от населението или популацията му в цифри!
Имал съм страхотни гаджета и от Бургас, и от София и други градове на страната.
Пък и като гледам темата не е като да има недостиг от селско-неуважителни особи и от други градове.
Въпреки това се радвам, че има активност тук!! Дето се вика лоша реклама няма, така че продължавайте с коментарите. Току виж някоя готина мацка, освен типичните дребни хейтърчета, да види темата ... ако успея да я държа на първа страница!![]()
Свястна бургазлийка била тази,която не говорила на "въй" ли ? Ми тогава к'ва бургазлийка аджеба ще е ??![]()
Иначе на мен момчето ми направи добро впечатление за разлика от всички останали меко казано простаци във форума,така че ако не си търси приятелка или момиче за секс,а просто запознанство,може да ми пише :P
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
bumP