- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
набор е явно, доста груб на моменти, ама може и само във форума да се изявява като такъв.
Последно редактирано от divergent : 05-14-2016 на 21:28 Причина: м
харесвам я една идея повече,но все още ми е съмнителна
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
кефи ме че не премълчава нищо и не му пука за никой![]()
много е съмнителна,да се чуди човек какво да я прави
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
глопаг
одобрявам го
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ю2
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз предлагам дивергент и харитов да са новата форумна двойка
Аз и айнютон ще ебем шаферки.
не му обръщай внимание надъхал се е нещо
иначе по темата
както казах одобрявам го имам добри впечатления