.
Затворена тема
Страница 56 от 95 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2365
    Мега фен
    Между другото познавам бегло една украинка, която живее в България, тя е родом от Донецк. Преди войната в Украйна, казваше, че е украинка, а сега се нарича рускиня и не иска да чува някой да я нарече украинка. Смятай.

Мега фен
    "Германският съд забрани шеги с Ердоган"

Новият канцлер на Германия - Ердоган.

Шегите с диктаторЯ Путин са позволени.

ПП: Аурисе, в Германия какъв сорт либерали са уе. Това да не са някакви гмо сортове.
    Последно редактирано от defender : 05-18-2016 на 13:28

В която и да е страна, след като сме превзели главните градове или селища, можем лесно да ги държим в подчинение, като се облегнем на епископите, съдиите, основните собственици, които са заинтересувани да поддържат реда под своя отговорност.- Наполеон..

Свързвате ли го с нещо у нас?

Мега фен
    "Пак сексуално насилие, този път на фестивал в Берлин
    Най-малко 8 жени са насилени на тазгодишния Карнавал на културите в немската столица"

ПП: Тия бежанци либерално си отеб*ха хубави германки.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Пак сексуално насилие, този път на фестивал в Берлин
    Най-малко 8 жени са насилени на тазгодишния Карнавал на културите в немската столица"

ПП: Тия бежанци либерално си отеб*ха хубави германки.
    Може да е било част от програмата на карнавала, за обмяна на културен опит !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Може да е било част от програмата на карнавала, за обмяна на културен опит !
    Германките трябва да бъдат успокоявани с лафа "нато ни пази", прилежно рецитиран от Дарки на всяка уплашена дама.

А за да има по-голям ефект Драки трябва да поглежда всяка жена с онзи негов секси поглед, в стил "вЕрвайте ми".
    Последно редактирано от defender : 05-18-2016 на 20:05

Мега фен
    Германките трябва да бъдат успокоявани с лафа "нато ни пази", прилежно рецитиран от Дарки на всяка уплашена дама.

А за да има по-голям ефект Драки трябва да поглежда всяка жена с онзи негов секси поглед, в стил "вЕрвайте ми".
    А за да е още по-смешно трябва някой да спомене, че руснаците не пускат резаците при тях, щото процента им на домашно насилие и изнасилвания е толкова голям, че ако дойдат и тея паразити няма да им останат жени. :Д
    Изобщо тук още ли се мъчат идиофилите да прокарват някаква политика?

Мега фен
    ТПТИ – корпоративни ценности вместо европейски

"От това споразумение ще спечелят големите компании и от двете страни на Атлантика и ще загубят обикновените хора, както и малкия среден бизнес от двете страни на Атлантика."

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=6QViHzCKNec

ПП: Търнале, ти май не си никакъв европеец, ти си някакъв "корпоративен бакшиш"?

Някой може ли да каже по какво се различават корпорации от ТПТИ и корпорацията на Пеевски дето сигурно владее половината държава.
    Последно редактирано от defender : 05-19-2016 на 14:23

В България се добиват около 4 тона злато годишно, на стойност около 347 милиона лева по борсови цени[33]. Към 75% от добива е в приватизираните от задокеанската фирма Dundee Precious Metals мини в Челопеч. По данни от отчета на „Челопеч майнинг“ за 2011 г. срещу добито и изнесено от тях българско злато за 133 милиона евро държавата е получила всичко 4,7 милиона евро концесионна такса[34], или в приход на компанията е 96,47% от неговата стойност.

Мега фен
    ТПТИ – корпоративни ценности вместо европейски

"От това споразумение ще спечелят големите компании и от двете страни на Атлантика и ще загубят обикновените хора, както и малкия среден бизнес от двете страни на Атлантика."

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=6QViHzCKNec

ПП: Търнале, ти май не си никакъв европеец, ти си някакъв "корпоративен бакшиш"?

Някой може ли да каже по какво се различават корпорации от ТПТИ и корпорацията на Пеевски дето сигурно владее половината държава.
    Корпоративен милиардер съм аз, даже с путинката членуваме в един яхтен клуб. По-хубава яхта има от мен и затова го ненавиждам.

Мега фен
    дефенди и ти си неадекватен колкото руската дипломация :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    дефенди и ти си неадекватен колкото руската дипломация :Д
    Ти като си толкова адекватен и дипломатичен, обясни ни какво ще е близкото бъдеще относно ТПТИ, как ще постъпиш дипломатично?

Нали ти си еврейчето-бизнесменче, разбираш я търговийката, просветли ни.

Мега фен
    Цитат:
    "Финансовото световно задкулисие винаги е имало един основен враг и съперник - политическата държавна власт, олицетворявана от силни и независими политически личности, съсредоточили в ръцете си огромна държавна власт. Така беше и с Муамар Кадафи, който отказа да си сътрудничи с основното банкерско лоби на САЩ и до последно отстояваше Либийската държавна банка; така беше и със Садам Хюсейн, който искаше еднолично да управлява страната си, без да отреже от държавната пита за банките на света. Така е и с Асад, и с Путин. Те са твърде силни политически личности, налагащи върховенство на държавната политическа власт дори над банките и корпорациите, което не е по вкуса на световните печалбари.

Ето защо световното задкулисие е изобретило методи за справяне с този политически враг и съперник, силната държавна власт - било то с кървави революции, било то с кървави Арабски, Оранжеви, Майдановски и прочие пролети; било то с мирни Нежни революции и купуване на политически чиновници на килограм (като в нашия или европейския случай), било то със социален инженеринг и пазаруване на подставени граждански общества.

Целта при всички случаи и използвани методи си остава една - Диктатура на Капитала над Живота на планетата!

И най-страшното е, че тази цел се осъществява с наша помощ - с нашите пари и труд, които наливаме в слугуване на този капитал ( няма значение как ще го наречем - инвеститорски, или финансово-магнатен, или банков, или наднационален).

И ако теглим чертата на равносметката, то излиза, че... ние сме жертва на собствената си алчност и раболепничене пред парите и притежанията."

Мега фен
    Папата: Експлоатацията на служители е смъртен грях
    "Трудовата експлоатация е съвременна форма на робство.
    Франциск осъди „кръвопийците”, които забогатяват чрез експлоатиране на бедните, определяйки като смъртен грях превръщането на работниците в „роби” и сключването на несправедливи договори."

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Кой е Франциск, че да определя кое е смъртен грях и кое не?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Кой е Франциск, че да определя кое е смъртен грях и кое не?
    Ами за мен си е обикновен дядка, ама специално по тази тема мисля, добре се е изразил.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    няма да го пипаш с либералните си ръце. ей
    Хихи, това много ме изкефи за "либералните ръце" на ауриса, откровено се посмях.

Ама то пак добре, че са му либерални ръцете, па можеше да е задника, братче. Ама търнала и дарки, може и да нямат тоя късмет, мани-мани.
    Последно редактирано от defender : 05-20-2016 на 21:39

Мега фен
    http://www.webcafe.bg/webcafe/svyat/id_608621421_arena

тва го знам от години, но за първи път някоя медия в щатите му обръща внимание

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Хихи, това много ме изкефи за "либералните ръце" на ауриса, откровено се посмях.

Ама то пак добре, че са му либерални ръцете, па можеше да е задника, братче. Ама търнала и дарки, може и да нямат тоя късмет, мани-мани.
    Те либералните са такива навсякъде - и отпред и отзад !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Те либералните са такива навсякъде - и отпред и отзад !
    Така е, ама с тия либерални задници какво ли правят? Чак сега започвам да се досещам защо ги спонсорира "Отворено общество"

Демек това са едни "отворени либерални задници", ше падна.

ПП: Ама добре, че на ауриса са му либерални само ръцете, ама то пък от друга страна, ако не му е либерален и задника, то какъв либерал ще е тогава с този консервативен задник, мани-мани.
    Последно редактирано от defender : 05-27-2016 на 19:53

Мега фен
    Френски анализатор:

"Тежка криза на демокрацията в Европа;

Французите не са антиевропейци – те са проевропейци, но са против ЕС на банките и корпорациите;

ЕС е вече в законова криза – има тежка опасност от фашизъм

В Европа има тежка криза на духовността и политическото въображение;

В близките 10 години 25% от населението ще бъде изхвърлено от пазара на труда – това ще роди фашизъм"

ПП: Аз изобщо не схващам търнала и ауриса за каква точно Европа се борят и за какви ценности. Те всъщност защитават статуквото, а по-горе френския анализатор добре е описал какво е статуквото в момента.

Единственото ми обяснение е че търнала и ауриса са някакви системни, политкоректни дебили, въпреки, че не ми се вярва.
    Последно редактирано от defender : 05-31-2016 на 10:35

Супер фен
    http://www.europarl.europa.eu/meetdo...statute_en.pdf

Ефенди, хари и климатика - да знаете че сте престъпници според този документ.

То и за мен важи де

Мега фен
    Каква е разликата между нас е тези дето казаха "Аз съм Шарли", барабар с баба ти меркел.

Шарли системно се подиграва с вярващите и техните религиозни свободи.

А Търнала като ни псува от време на време като каруцар, а за злобичката на дарки.

Да не говорим за аватара ти дето си бършеше задника с едно знаме.
    Последно редактирано от defender : 06-02-2016 на 12:04

Мега фен
    http://z-news.xyz/in-latvia-prepared...russian-names/

понеже един от основните доводи на всяква българска измет срещу времето преди 89-та е, че били сменили имената на турците
    http://z-news.xyz/in-latvia-prepared...russian-names/

ето ви го демократичния ЕС, който явно няма нищо против насилствено преименуване на всички с руски имена

Голям фен Аватара на Agartha
    Правилно ли разбрах, че наричаш тези, които не поддържат режима до 89-та, измет?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си