- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
Форона преди беше по-готин. Помня този layout като беше нов, колко го мразехме, и сега не ми харесва особено
Начи, искам да напиша нещо, така и така тук е изповедалня, ми тука па ше си пиша! Имам си правото пък! Нищо, че е ни в клин, ни в ръкав.
Некви абитЮриенти били заебали съученика си да ходи на бал с метрото и сме много възмутени. Айде, не, а?! Не загрявам как може да се цупи някой, че родителите на едни успяват да им осигурят деня слава, а на други не толкова успешно. Ми, всеки си се разполага спрямо шибаната черга, бе, мама му стара! Всеки родител е изгладувал с детето/децата си бала, никой на никого не е длъжен да предлага транспорт, още повече, че става въпрос за пари, които родителите изкарват с работа, не Минчето с духане или Иванчо с продан на трева. Недоумявам как някой може да си помисли, че друг (или група други хора) е длъжен да направи нещо хубаво, само защото той е нямал нищо против да качи непознат в колата си. Не можеш и не трябва да мислиш, че лъва е едва ли не длъжен да не те закача само защото ти не го ядеш.
Недоумявам как, по дяволите, някой може да направи нещо добро и после да го разпространи във фейсбук - първо, за да очерни група хора и второ, за да покаже как е добър самарянин и си е извоювал мястото в рая. И после, на всичкото отгоре, да иска да изтрие това, щото тоя и оня били се чувствали неудобно от цялата работа. Ми, другия път няма да споделяш такива неща в интернет. Правиш го и си мълчиш! Тъпата леличка е писала некви работи във фейса без да мисли и е навлякла всеобщата злоба на народа за един клас, после иска анонимност. Естествено, че ще има шибан отзвук, в интернет тия неща са абсолютно нормални. Нормално е и след като е качено в нета със собственото ти име и снимки, които ти си правил, да се цитират тия неща. Тая жена под камък ли е живяла, кво?!
Още по-малко не разбирам тия тъпи хейтърски постове, където на дълго и широко се обяснява как, моля ти се, кършили снага некви хора някъде си. Ми, ще кършат, па! Я съм селянка и съм учена, че когато имаш повод да се радваш, се радваш! Ей така, на пук. Вярно - не е геройство да вземеш диплома за средно, но пък не разбирам на кого пречи някой да си се радва. Така или иначе след 3-4 дни няма да има глъч, цирк и мизерия и никой няма да ти пречи да си живееш животеца в панелката. Аз като не исках да съм селяндур миналата година, не ходих по центъра да викам и да свиря, празнувах си кротко и безропотно, за да направя семейството щастливо, а в блока никой не разбра, че съм взела заветния лист с оценки. Който не иска да е част от селянията, нека не е. Но и нека не осъжда начина на празнуване на комшията. Щото има хора и хора и никой не е длъжен да се съобразява с тва, че нещо не ти е по вкуса. Да, комшийката от долния етаж не е с роклята, която ти мислиш, че ще ѝ отива ама пък щом си се харесва, нека иде така на бала. Ти нали ги голям естет - за поводи се обличай, празнувай и като цяло живей както ти си искаш. Не помня някой някога да те е питал.
За протокола - шума и аз не го обичам, нито циганията, мизерията, селяндурщината. Безвкусицата и кича също. Но нека всеки си има деня на слава, ако това е важно за него. Не знам ти къде си буташ мнението, когато то не е поискано.
Последните две лица от много време не ги бях засичал
Don't hate the hacker,
hate the code!
Боже, тори, обиждай ми се, ако желаеш, но това, което написа е противно. Отдавна не бях чела нещо толкова неприятно тук. Сега ще кажеш как не ти дреме, но няма нищо по-далеч от истината. Елементарна култура, възпитание и разни други присъщи на човека качества, изискват да поканиш очевидно неуспелия да си уреди от съседа бмвто му в колата си. Баси, ква самарянка, кви пет лева? И аз бих се възмутила от тези аборигенти, които пренебрегват по-слабите и ги превръщат в аутсайдери. От година на година става все по-зле. Както казва краси радков: децата растат, стават идиоти...
Ива не разбирам защо се възмущаваш? Държал се е а-социално и не се е сдружил с никого за 5 години, нормално никой да не иска да го качи в колата си. Никой с нищо не му е длъжен. Също и за това, че родителите му са КРЕТЕНИ и не са могли да си уредят живота и да му подсигурят някакъв нормален автомобил за един ден абсолютно никой не му е виновен.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Познаваш ли го, с него ли си учил, та знаеш, че е асоциал?
Подигравайте се на solo_, той е на разположение.
Да се включа и аз в темата....
Някой добър самарянин ще ми даде ли назаем Майбах, че аз не успях да си намеря, пък много ми се ч*ка миска, а тя каза че ще се съгласи само в Майбах...
Кво сте се възмутили всички бе... Тори си го каза точно както си е...
Не, не. Тва е грубо наистина. Всеки родител се опитва да осигури на децата си най-доброто. Тук наистина не осъждам родителите. Казвам само, че никой не е длъжен да слага някого под крилото си. Никой не си е намерил парите и колата на пътя, сигурно родителите и на другите са се лишили от нещо, за да имат децата им. Не можеш да правиш помен с чужда пита, нали?
А и аз не се подигравам, това е грозно. Но истината от моята камбанария е такава и няма как да кажа, че черното е розово, колкото и да ми се ще. Никой на никого не е виновен, че не се е родил със среброто. И го казва човек, който също няма сребро в устата си.
tori, много пропаднало мислене. Никакво християнско милосърдие, непознаване на Словото, никакви ценности, морал,... Това като Божи човек.
Иначе и аз бих се съгласил с мисленето ти. Отделно трябва да кажа, че тоя е голям безхарактерник. Аз в неговото положение изобщо не бих отишел, това да те съжаляват все едно си някой просяк... не.
Ммм че с метрото е мега газарията браат..
Пък и аз съм твърдо против да идеш с няква лъскава кола на бала и да се върнеш пиян като свиня... С едни приятели искахме да ходим с боклукчииски камъон, ама не намерихме под наем
Ебати християнското милосърдие, Москвич, направи една дарителска кампания и ми земи Майбах... Лицемерна работа![]()