.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 217
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    имат все още 74 май бяха общо
    просто са на тактическо място
    Тази информация от къде?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тази информация от къде?
    четох я преди време не ме карай да търся сега

беше нещо свързано с ракетния щит и боеспособността на нато в случай на война
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

четох я преди време не ме карай да търся сега

беше нещо свързано с ракетния щит и боеспособността на нато в случай на война
    неофициална.

Възмножно е, но Турция не се смята за ядрена държава. За секунди ще бъде унищожена. Както и да е.

Като стана въпрос за ракетния ни щит. Първо Румъния, Полша и Балтийските страни ще го отнесат, както и Швеция. Ама като сме прости.

Град
    системата дегоба
    напоследък съм вперил повече поглед в Северна Корея

американците искаха да освободят корейския народ мъ нъ ни станъ

щяха да са в задника на Русия
    сега пък корейците ги плашат в техните си бомбички и са си пичове
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Никакъв шанс нямат там. От едната страна Русия, от другата Китай. Те и в Южно Китайско море нямат шанс.

Град
    системата дегоба
    така си е

Супер фен
    американците искаха да освободят корейския народ мъ нъ ни станъ

сега пък корейците ги плашат в техните си бомбички и са си пичове

толкова ли ниско паднахте, та се кефите, че тия под американска закрила живеят като западноевропейци, докато комунделите в северна корея ядат обелки от картофи и откровено казано животът им е по-скапан от този на евреите в нацистките конц.лагери :Д

Мн сте зле :Д

Като стана въпрос за ракетния ни щит. Първо Румъния, Полша и Балтийските страни ще го отнесат, както и Швеция. Ама като сме прости.
    Те руснаците на този етап само да имат късмета да сгазят лука и от масква и петербург ще останат само димящи кратери

Супер фен
    мен напрао не ми е ясно как не се усещате, че САЩ им е през хуя за руската армия и показват буквално нулев респект. Пък мурзилките пищят на умряло 'щото им е ясно, че ако НАТО им се стовари ще ги смачка за един работен ден - ако изтраят и толкова

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    мен напрао не ми е ясно как не се усещате, че САЩ им е през хуя за руската армия и показват буквално нулев респект. Пък мурзилките пищят на умряло 'щото им е ясно, че ако НАТО им се стовари ще ги смачка за един работен ден - ако изтраят и толкова
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Те руснаците на този етап само да имат късмета да сгазят лука и от масква и петербург ще останат само димящи кратери
    тва е да станеш по-голям кравар и от краварите
    от нато си признават сами, че нямат никъв шанс срещу Русия, не просто нямат шанс, а преди да опитат нещо ще бъдат изпепелени, ама форумния олигофрен ауриса решава да им вдига реномето
    в нато няма дори едно оръжие, което да се мери с руското, ама ти продължаваш да хвалиш ламарината ф35, която не става и за скрап

C 400 пво. Няма аналог, смешник. Прихваща всяка стелт технология. Обсега 400 км. Радарно засичане - 600 км. Отделно Русия притежава около 300 кмплекса. C 300, за които се смята, че също могат да свалят падаща балестична ракета до 60 км. Отделно има пйнцери, които защитават тези системи от всякакви леталени апарати. Скороста на изтреляната ракета от пайнлера е такава, че прихваща и унищожава изтреляна ракета от нашата оса.

Отделно Русия притежава уникални ракетни комплекси искандер, незабележими за американската противовъздушна отбрана. И не на последно сухопътните войски на Русиа са 3 пъти повече от тези на САЩ. А САЩ не може да премести цялата си армия в Европа. Силите на НАТО в Европа са смешни.

Така.

Северна Корея, глупако, има 3 пъти по-висок икономически стандарт от нашия. Това, че е по друга система и е изолирана от Запада означава също така, че ние не можем да знаем как по- точно живеят там. Но от това, което се показва в градовете им може да се добие представа. А знаеш ли ти как се прави ядрено оръжие? Ние ако имахме армията на корея щяхме да умрем.

Град
    системата дегоба
    аурисе чадо събуди се

Мега фен
    аурисе чадо събуди се
    Ауриса ще създава рай на земята, по свой проект - първо ще унищожи Русия, после ще изтреби чалмите и арабите, после ще подчини Китай и накрая ще унищожи всички религии. Просто не го разбираме човека и мирния му замисъл.

Само не знам какво е намислил за Южна Америка и средна Африка.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2016 на 12:52

Супер фен
    Дота и Климатик - блаблабла в общи линии са ви постовете. Казах, че САЩ смятат Русия за изпята песен, пък вие пеете за някакви там ракети и тинтири минтири.

Не са САЩ тези във война със съседите си на този етап. Европейците се сдухаха иначе Украйна щеше да разоре северна мурзилия с финаносва и военна помощ от САЩ. Уви ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    турците имат ядрени бойни глави на своя територия подарък от САЩ каква ти армия тя не им нужна за да ни затрият
    Това са АМЕРИКАНСКИ ядрени оръжия на турска територия! Различно е.
    Сериозно ли мислиш, че Турция не може да направи същото и без ядрено оръжие?!
    Смешник !
    напоследък съм вперил повече поглед в Северна Корея
    Това ли ти е надеждата ? На какво се надяваш оттам?
    Понеже сега не са ?
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    в нато няма дори едно оръжие, което да се мери с руското
    Ааайдйе бйе ?!
    И не на последно сухопътните войски на Русиа са 3 пъти повече от тези на САЩ.
    ...
    Северна Корея, глупако, има 3 пъти по-висок икономически стандарт от нашия.
    Пхахахахахахахаха !

В Северна Корея, ти дори нямаше да имаш интернет! Компютър или смартфон също ! За кола да не говорим!
    Ние ако имахме армията на корея щяхме да умрем.
    Със сигурност... от глад !
    Това, че е по друга система и е изолирана от Запада означава също така, че ние не можем да знаем как по- точно живеят там. Но от това, което се показва в градовете им може да се добие представа.
    Все едно да добиеш представа как се живее в щатите от клипове по MTV !

От глупав, по-глупав. Не си грозен толкова, колкото си тъп.

Какво очакваш от най-изолираната държава? Да има американски интернет ли? Интернета и колата ли са всичко в живота ти?

Ще умрем 10 пъти от глад, ако издържахме подобна армия.

Няма какво да се обеснявам. Едното ти говорят, друго чуваш, трето и съвсем различно измисляш.

Град
    системата дегоба
    От глупав, по-глупав. Не си грозен толкова, колкото си тъп.

Какво очакваш от най-изолираната държава? Да има американски интернет ли? Интернета и колата ли са всичко в живота ти?

Ще умрем 10 пъти от глад, ако издържахме подобна армия.

Няма какво да се обеснявам. Едното ти говорят, друго чуваш, трето и съвсем различно измисляш.
    аз вече му доказах колко е глупав след като му казах че слънцето е горещо

грозния го мислех за джентълмен понеже се представи за такъв но не пожела да ме научи на военно дело
    накара ме да се образовам от нета по темата сигурно ще хвана някой онлайн предаване или интернет училище за старши офицери

пп
    сега ще ме направи за смях пред целия форум и всички ще ми се смеят
    Последно редактирано от haritov : 05-17-2016 на 18:26

Град
    София
    Ти готов ли си да се откажеш от интернета, колата (ако имаш) и смартфона си? Защо направо не отидеш да жевееш в Северна Корея, като е толкова готино? А ? Като гледам не ходят много хора натам !
    аз вече му доказах колко е глупав след като му казах че слънцето е горещо
    Още с пускането на тая тема, ти доказа същото за себе си, докато за мен не си доказал нищо.
    грозния го мислех за джентълмен понеже се представи за такъв
    Аз съм си такъв, това, че сме на различни мнения и аргументите ти са лишени от връзка с реалността си е твой проблем .
    сега ще ме направи за смях пред целия форум и всички ще ми се смеят
    Няма нужда, ти се справяш достатъчно добре и сам !

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти готов ли си да се откажеш от интернета, колата (ако имаш) и смартфона си? Защо направо не отидеш да жевееш в Северна Корея, като е толкова готино? А ? Като гледам не ходят много хора натам !
    Още с пускането на тая тема, ти доказа същото за себе си, докато за мен не си доказал нищо.
    Аз съм си такъв, това, че сме на различни мнения и аргументите ти са лишени от връзка с реалността си е твой проблем .
    Няма нужда, ти се справяш достатъчно добре и сам !
    ако имаш да казваш нещо по темата казвай

или поне кажи кога завърши школата за старши офицери

Град
    системата дегоба

Мега фен
    http://www.bild.de/video/clip/paul-r...8670.bild.html

по-добре не ги гледай немците, че нищо чудно в някой момент ония травестит меркел
    да обяви, че изнасилванията в Кьолн са дело на руснаците

Град
    София
    ако имаш да казваш нещо по темата казвай
    Дай личен пример !

Град
    системата дегоба

Голям фен Аватара на Agartha
    Темата нали е за русофили и русофоби, защо отново се правят сравнения между САЩ и Русия? Всички русофоби ли трябва да са защитници на САЩ и обратното?

Голям фен Аватара на Agartha
    Трябва ли да се мразят, при условие че те, както всички останали държави, имат население, което може да мисли различно спрямо политиката, която се води от т.нар. главнокомандващи?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Темата нали е за русофили и русофоби, защо отново се правят сравнения между САЩ и Русия? Всички русофоби ли трябва да са защитници на САЩ и обратното?
    Според хари - явно да ! Според него, който обича Русия, мрази САЩ и обратното и не може да обичаш или мразиш и двете страни едновременно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си